-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomi15
tag
válasz
#65675776 #5227 üzenetére
BsPlayert használok, letöröltem pár codecet, amik bezavarhattak, és így már nálam is jól futott. Szoftveres felvétellel még mindig bajban vagyok, azért csúszhat el a hang, mert NTSC-ben vesz vel, nem PAL-ban, de viszont sehol sem találom, hol lehetne ezen állítani.
Észrevettem, hogy a felvett videókon gyorsabb mozgásoknál a szélek becsíkozódnak, erről itt van egy kép. Ez természetes, vagy ezzel is lehet valamit kezdeni? -
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Vettem egy PVR3000 Deluxe kártyát. Beüzemeltem, minden csatornát meg is talált frankón, de akadt pár problémám vele. Az egyik az, hogy ha Hardveres MPEG-2-ben vagy DVD-ben veszek fel, akkor a felvétel olyan, mintha le lenne lassítva. A hang megy normálisan, ebből adódóan el is csúszik a képtől. Másik problémám az lenne, hogy a képet én kicsit furcsának találom, mintha elmosódott lenne, próbáltam a 3-D Y/C vezérlőnél beállítani, de nem igazán sikerült tökéletesítenem a képet. Leginkább a vörös színeknél figyelhető meg, hogy vízszintes csíkok jelennek meg a vörös felületen.
Ezeket a problémákat okozhatják codec problémák, vagy csak rendesen be kellene állítani a cuccot, és akkor menne? Esetleg tudna valaki ajánlani egy frankó 3-D Y/C beállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged