- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Daffni2 #6387 üzenetére
usb-s is megoldás létezik, az nem igényes semmi extra trükközést mert beépített kártyaolvasója van: Anysee E30TCPlus
Azt írják, hogy a földfelszíni és a kábeles digitális adáshoz is jó. A kártyaolvasó részről azért nem árt utánaérdeklődni hogy a conax7-es kódolást is szereti -e.
-
jiatur
csendes tag
válasz
Daffni2 #4955 üzenetére
Tisztelettel jelentem, hogy a képpel semí baj nem lesz 3100H-nál de egyenlőre még nem ajánlom a windoz 7-hez mert a 2-es tv és az RTL tv hangját nem tudtam úgy felvenni , hogy a hangját letudjam játszani. A win 7-es média centerével sikerül csak az a bajom vele hogy WTV - formátumba veszi fel és nem tudom megvágni pinnacle studioval.
-
csab2
veterán
válasz
Daffni2 #5949 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, de megpróbálok rá válaszolni:
PCI-os a kártya, tehát az egyik PCI slotba dugtam (kínomban már áttettem másikba).
A tv kábelt bedugtam és a hangkártyába is csatlakoztattam a megfelelő kábelt valamint a távirányítót is csatlakoztattam. A távirányító remekül irányítja az MCE-t. A rádió is működik. -
-
törölt tag
válasz
Daffni2 #5521 üzenetére
Nem egészen megszokott dolog. Nálam 0%. A Wizard-nak egyébként sincs köze a TV nézéshez.
cbrfireblade: Értem én miről van szó. De a hangfalak kábele által esetleg összeszedett rádiójel nem indukál elég feszültséget ahhoz, hogy egy semmire sem kötött hangfal akár csak meg is nyekkenjen.
A gépből meg természetesen nem fog rádióadás szólni ha nem kötsz rá hangszórót.
-
katt777
félisten
válasz
Daffni2 #5029 üzenetére
Talán összefügg az alaplapi audio-cuccal.
daa-raa: Most a WMP hang-le-nem-játszásról van szó. Asztem, vista alatt csak a szoftveres módnál, de hardvernél is ugyanígy nem volt.
Szavakba beleköthetsz, de a driver használhatatlan a szoftvere nélkül, ergo az egy csomag, tök mindegy, miként hivatkozok rá.
Ja, a hangrecsegés nálam PCI-Audio módban jött elő, mihelyst felvettem valamit.
-
törölt tag
válasz
Daffni2 #4973 üzenetére
A jelek szerint driverről driverre változik. Nálam minden Leadtek és a Compro is pixeles, az Asus nem. Vista alatt mind hibátlan volt akár x86, akár x64. A PxDVR3200 H is, ami ugyan azt a drivert használja, mint a PxPVR2200. Vista alatti pixelesedésről most hallottam először.
Egyébként screenshot-okon nem szokott látszani.
Screenshot-on nálam is faint. Nézve meg...
-
törölt tag
válasz
Daffni2 #4959 üzenetére
Mivel más broadcastdecoder-t használ ezért más driver is kell hozzá (RaptorDTT a Sonora helyett). Nem tudom mi a meglepő ezen. A PVR2-t nem kell újraraknod, csak a drivert.
Azonos típuscsaládok használnak azonos drivert. Mint pl az EagleXT (TV2000XP Expert, Global, DV2000, DTV1800 H), RaptorDTT (PVR2100/DVR3100), Sonora (PxTV1200, PxPVR2200, PxDVR3200). Ami ezektől eltér, az más drivert igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest