-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Magyarországra állította magát, de az S-Video bemenetre váltva az a fül nem is volt ott, ahol ezeket lehet babrálni.
Szerk.: Sajnos nincs nálam a gép, rosszul emlékeztem, guglizás után látom, hogy az a második fülön van, csak feltűnt volna, ha NTSC-re van állítva.
De majd legközelebb csekkolom. Köszönöm a tippet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Próbáltam keresgélni, de nem sok sikerrel jártam, késő is van.
TV2000XP, XP SP3, legfrissebb driver, PVR2
S-Videón kéne VHS kameráról digitalizálni, de már a hangyafoci is zöldes-lilás (VMR, Overlay és EVR módban is), a kamera képén meg még függőleges sávok is vannak, úgyhogy színbeállítási probléma is kilőve, ez így nem az igazi.Egy ASUS X550 van a gépben, úgyhogy gyanakodtam a hackelt ASUS driverre is, de referencia Catalysttal is ugyanaz. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged