- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy ezen az alaplapon: ASRock 970 Pro3 hova kell dugjam a WinFast TV2000XP Global hangkábelét.
Lehet, hogy bukta az egész és vennem kell egy új tunert?
-
infectedmann
őstag
Pont így teszteltem, de semmi villogás vagy világítás. Raktam bele már 3 féle elemet, de semmi. Az elem ami benne volt meg tuti jó mert más irányítóban müxik. A vevő egységet is 3szor megnéztem, hogy jó van bedugva a tunerbe, de semmi változás. Még a kártyát is megigazítottam, de az addig is működött mert ha kézzel indítottam el a PVR2-t volt adás.
Ergo tuti meghalt az irányító.
-
infectedmann
őstag
Tönkrement a Leadtek WinFast TV2000XP Global tunerem távirányítója.
Van rá mód, hogy valahol újat vegyek hozzá vagy tudtok olyan multifunkciós távirányítót ami jó hozzá?Kérlek segítsetek
-
infectedmann
őstag
Köszi srácok a kommenteket közben megoldottam.
ÜBERLÁMA hibát követtem el, de ezt betudom annak, hogy elég kevésszer vettem fel eddig TV Tuner karivalAz Analóg Audió Eszköznél nem a Zenei CD volt beállítva
ÜBERFAIL xD De hát a hibáiból tanul az ember
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy rendelkezem egy WinFast TV2000 XP Global tuner kártyám és egyszerűen ha PVR2 -vel felveszek egy adást nincs hozzá hang. A kép az teljesen tökéletes, de nincs hang. Bár beállítottam a Windowson belül, hogy márpedig a "CD" legyen az elsődleges felvételi eszköz, minden hangerő maximumon, de semmi
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0
Oprendszer: Windows 7 32bit (de amúgy ha jól emlékszem tán XP alatt sem akart működni a dolog)
-
infectedmann
őstag
válasz
Sk8erPeter #4006 üzenetére
Leadtek TV2000XP Global
Azért Germany -t állítottam be, mert hungary -nál UPC meg T-Kábel -t nyomta be nekem.
Én meg egyikhez sem tartozom.
Nálunk itt D.harasztiban PR-Telecom van. Előző tuneremnél is Germany -t állítottam be. -
infectedmann
őstag
Ma üzembe helyeztem életem első Leadtek tunerét!
Már tegnap megjött, de persze nem volt benne a dobozban a CD audio kábel, én hülye meg elfelejtettem mellé rendelni.Mikor a távirányítót megláttam, hogy milyen gusztusos már akkor tudtam, hogy jó barátok leszünk.
Telepítéssel sem volt semmi gond.
Betettem a CD -t, install, minden felment automatikusan. Elindított a PVR2. Németre állítottam az országot. Behangoltam a csatornákat fél perc alatt se és már nézhettem a is a műsorokat.
Beszereléssel együtt volt talán 20 perc. Csatorna számozást is megoldottam.Eddig meg vagyok vele elégedve. Vasárnapi a Super Bowl -t már erről fogom nézni. Kis próbálom majd a felvételt mert öcsémnek lehet fel kell vennem
Összevetve szerintem jó vételt csináltam
-
infectedmann
őstag
Üdv!
A tanácsotokat kérném TV Tuner vásárlásban.
20e Ft alatt szeretnék beruházni egy TV tunerre a következő konfighoz:Alaplap: Gigabyte GA-MA770-DS3 rev1.0
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
RAM: 2GB DDR2 Crucial Ballistix 1066Mhz RAM
VGA: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 PCI-E
HDD 1: SAMSUNG HD200HJ (200 GB, 7200 RPM, SATA-II)
HDD 2: SAMSUNG HD252HJ (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó 1: NEC DVD_RW ND-4551A
Optikai meghajtó 2: PIONEER DVD-RW DVR-215DRemélem ez így elég részletes lesz, hogy ne legyen ütközés egyik hw -el sem.
Én eddig ezekkel szemezgettem:LEADTEK TV2000 XP Expert
LEADTEK DTV2000H Hybrid Tuner PCI
LEADTEK DTV2300HLegtöbbet sport és ismeretterjesztő csatornákat szoktam nézni, esetleg néha ott ragadok az AXN -en vagy valamelyik kisebb volumenű nem fizetős mozicsatornán.
Egy 19" TFT monitoron nézegetném a TV -t, de még idén lecserélem 22" -os szélesvásznú Samsung monitorra.Jah, a legfontosabb. Kábel tv van nálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest