Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Nekem is választanom kellett, hogy:
a) úgy élek, ahogyan nekem kényelmes, ahogy én szeretnék
b) szigorú rend szerint, sok mozgás, egészséges táplálkozás, stbaz a)-t megkönnyíti, ha valaki nem fél a haláltól, meg az a tudat, hogy a b) nem garantál semmit, lásd fenti példát. Körbe rollerezheted a földet manuálisan, sokat mozogva, ha a sok káros anyag miatt, vagy egyszerűen a génekben hordozott adottságok miatt, hirtelen beindul egy olyan kóros sejtburjánzás mondjuk a koponyán belül, amit még operálni sem lehet. Persze lehet itt %-okkal dobálózni, de garancia nincs a hosszú életre. A másik: egy 80 éves ember árnyéka önmagának.
-
válasz
devil-k
üzenetére
Ez így rendben van. A topik 2010ben indult, roller név alatt. Szerintem akkor még nem nagyon volt elektromos, így bizony van itt helye annak, aki sporteszközként tekint rá. Emellett továbbra is tartom, hogy lusta, túlsúlyos, keveset mozgó nemzet vagyunk, és ha pl a munkába járást ki lehet sportos eszközzel váltani, én bizony kiváltanám!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Memmaao
üzenetére
Van aki sportra használja a rollert, van aki közlekedésre. Az utóbbinak apropóján született meg az elektromos roller, mint alternatíva a motorra, autóra, tömegközlekedésre. Én személy szerint szeretek biciklizni, de nem tehetem meg, hogy csapzottan, izzadtan menjek be a munkahelyemre. Ráadásul nem is tudnék odabent lezuhanyozni sem, nincs ilyen opció. Bringázni jó tavasszal, ősszel... de amikor nyáron korán reggel fülledt 25 fok van, akkor munkába járás szempontjából ez nem áldásos.
Egyébként nem értem IntelliSenset sem, minek hasonlítja össze az elektromos rollert a "manuálissal"... Mintha a banánt a körtével... egy közös van bennünk, gyümölcs mind a kettő. Ráadásul a két rollertípus felhasználási területe is más, sőt, még az elektromos rollerek között is lehet különbséget tenni felhasználás szempontjából is.
-
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy neked mennyi a BMI-d, meg úgy általában milyen az egészségi állapotod, de én speciel a rollerezést sport tevékenységnek tekintem. 37 éves vagyok, 3 gyerekkel. Az országúti bringámat nemrég eladtam, mert egy éve nem volt rá szabadidőm, hogy felüljek, illetve az utóbbi időben háromszor mentünk helikopterrel gázolt kerékpárosért, így nem gondolom, hogy valaha akarok még főúton bringázni. Fárasztóbb, mint a sétálás??? Miért? Alacsony roller, könnyű hajtani, és utol érem vele a két nagyobbik gyereket, ha bringáznak, ezt gyalog nem tudom megtenni. A városon belül is bárhová el tudok vele menni bringa úton. Két állás, 3 gyerek mellett a legkevesebb, amivel rendelkezem, az a szabadidő! Amíg nem volt gyerekem, belefért heti 2x spinning, 2x TRX edzés, és heti 4x45km bringa. Most maradt a fektetés utáni ellipszis tréner ÉS a roller/bringa/séta, bármi, ami nem üldögélés, autóban ülés, stb. A futás ingyen van??? Te tényleg nem mozogsz semmit? A futás nem egy olcsó sport! Tudod, te, mennyi egy szezonra egy jobb futócipő??? Mellesleg a futás erősen terheli az izületeket ( nekem meg van egy műtött térdem, sportbaleset miatt), a roller meg nem! Szóval nem, nem az az előnye, hogy a Pintérék nem fogják bevágni SMKP-ba. Az az előnye, hogy MOZOGSZ! Mi magyarok hajlamosak vagyunk zsírosan étkezni, dohányozni, nem mozogni. Aztán amikor jön az infarktus, meg a stroke, na akkor adj uram azonnal keresünk megoldást. Pedig a megoldás a rendszeres testmozgás! Nem dohányzom, alkalmanként iszom, jókat eszem és ha tehetem, mozgok. Így is van rajtam felesleg. Nem tudom, Te hogy állsz ezzel, nem sértésként, de a YT videóid alapján nem vagy egy sportos alkat. Lényeg a lényeg, ha valamiből van elektromos meg lábbal hajtós, hát én inkább izzadok, de mozgok!
-
törölt tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Ennek kb az elektromossal szemben annyi az előnye, hogy Pintérék nem fogják bevágni az SMKP-ba. Ezzel ki is fújt. Most nem azért, hogy kötekedjek, de ez tuti fárasztóbb mint a sétálás. Ha meg le akar izzadni az ember, ott van a kocogás... az legalább ingyen van

Szinte kizártnak tartom, hogy egy ilyennel az ember megtegyen 20+ kilométert úgy, hogy időjárástól függetlenül ne izzadjon le. Vagy akkor hagyományos kerékpár, azon nem feltétlen izzad le az ember, meg nem is néznek úgy rá, mint egy túlkoros ufonautára
-
kozmy
őstag
Csak az E
-
DigitXT
félisten
Ezüst színben, vagy famintával.

-
zoltanz
nagyúr
Újabb motor hűtő projektek:
[link] -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Max sebesség ott van hogy 25 el is ment.
Töltesz fel te is egy ilyet ha úgy van másnak is hasznos lenne sztem -
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ennyivel gyorsabb a pro mint a m365 ? Mert ott neki közel 8km volt 48 perc neked neked meg elég volt a fele .
vagy ennyire más úton mentek . -
válasz
DamianB
üzenetére
csak a kugli pro 7km 20perc szokott lenni de mert mindig van 1-2 piros lámpa közben
a rekord 18perc volt akkor átcsúsztamde ez munkába menet volt és visszafelé meg sok helyre kitértem meki, köki, határút aztán haza szóval irreleváns az idő
örültem hogy kibírta és nem kellett tömeg közlekedni
mert azzal jó sokáig tartott volna átszállás meg várakozás -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Milyen géped van ? Nem kis táv .mennyi idő volt megtenni a 15km ?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Dehogy akarom, hogy baj érjen. Persze ha gond van ne az villanyoszlopra koncentrálj mert telibe kapod. Ne kísérts a szerencséd, nagy számok törvénye.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
na ne voodozzál meg
idáig még szerencsém volt mindig ma is
kökitől jöttem vissza határútra az M3 buszokkal
nem volt jó élmény annyit mondhatok nem 30-al mennek ahogy kéne a port is felverte a szél a szemembe utánuk+szerencse hogy nagy hatótávom van mert nem betervezett kitérő volt a munka oda vissza megvolt 15km+7 épp hogy kibírta
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én kérek elnézést. Neked körben szemed van, elöl, hátul. Jógi, fakír vagy aki úszik a levegőben, azt nem értek miért nem vagy ismert kosárlabdázó vagy más.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
A menet közben igazgatom vagy keresek valamit dologról gyorsan leszoktam inkább megállok mert nagyon ingatag.
ügyesnek kell lenni már vagy 10x biztos elcsaptak volna ha nem figyelek vagy én csapok el mást.
A keresztutcáknál megtanultam melyik amiknél úgysem adják meg az elsőbbséget vagy nekem kell figyelni és nullára megállni mivel semmit nem látsz belőle csak hirtelen elsuhannak.
Az üzletek vagy kapualjakból kiugráló emberekre is figyelni kell mert veszélyesek főleg a gyerekek
-
-
válasz
chatran
üzenetére
Félre érthető volt szerintem ahogy írtam én magamtól tanultam meg a forgalmazó foglalkozott velem egy órát meg egy oktató egy órát ami még ingyenes volt.
Nagyon gyorsan lehet tanulni olyan 6 óra gyakorlás után már tudsz gurulgatni .
Közben hozzá kell szoknia a talpadnak és a vadlidnak . Az elején 1km nem tudtam egybe legurulni úgy fájt mostmár 3-4 km legurulok . És egyre könnyebben.
Nekem 80km van benne viszonylag közlekedésre alkalmas vagyok meg kell egy olyan 100km hogy full stabil legyek véleményem szerint.Direkt a negatív oldalát is leírom mert ezt nem szokták . Ha ezek után is azt mondod oké vágj bele mert mocsok nagy fun . Most le korlátozva 2,5km 10 perc alatt teszek meg Pesten de egyre jobban gyorsulok .
-
Egy ár érték arányban verhetetlen sisakrol beszélünk nézzetek utána motoros oldalakon .
Én már tartok ott nyugodtan hátra tudok nézni órám megnézem a többiek azt mesélték hogy menet közben turkalnak hátizsákban . Ez attól függ mekkora tapasztalatod van .de én nem rollerről beszélek.
-
Brockey
csendes tag
válasz
DamianB
üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, hogy ezt hol látod? Mert én sem a Lidl jövő heti újságjában, sem a neten nem találom. Pedig vennem kell egyet, mert 5-8 napon belül én is csatlakozni fogok az e-rolleresek táborához. És sajnos ez is érvényes lesz rám, mert Siófokon lakom: [link]
Segédmotoros kerékpárnak minősül. Pfff! Ez egy vicc!!!
És ha megiszok egy sört tenisz után és lekapcsolnak, akkor a B kategóriás jogsim ugyanúgy ugrik, mintha autót vezettem volna? (Mivel nincs kismotorra külön jogsim)
Egyébként lehet csak lábbal lökni is magamat az e-rollerrel, ha az pl. lemerült, vagy ittam egy sört és nem szeretném használni az elektromos meghajtást? -
akyyy
senior tag
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tanulj meg esni, jaja.
Ha eléd ugrik egy állat, vagy beléd mennek cseszheted a nagy tudásod.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
nagyon sokszor mentem fel ismertem mint a tenyerem az első körökben mindig csak felderítettem mert voltak meglepik pl: valaki felhozott egy tyúklétrát is xD
amúgy meg meg kell tanulni esni
estem eleget de sose volt bajom
pl: eltört az első villa egy nagyobb ugratásnál és kettétört alattam a bringa mindez betonon bukó nélkül de tigrisbukfenc segített -
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én is rengeteget, bringáztam, előre nem látható dolgok mindig előfordulhatnak, nedves csatornafedő, állat átfut előted. Estem így olyat, hogy a térdemről le horzsolódott a bőr, fél nyarat ülve, fekve töltötem Pokol volt nekem, akinek a lételeme a mozgás.
-
Dr.Zoo
őstag
Fél kézzel igazgattam menet közben a kabátom.
Megvan:[link]
-
-
törölt tag
válasz
DamianB
üzenetére
Mondjuk igen, a helyigény tényleg probléma. Pl én eladtam a robogót (rozsdásodott nagyon keményen, pedig le volt takarva), most van ez a G30, de egyrészt olyan nehéz, hogy buszra nem tudnám cipelni, másrészt nem is igen férne el (M365-nél sem egy jó dolog, hogy nem hajtható le a két markolat), de ha engednének rendesen az úton menni vele, akkor vennék egy G30-at, mert simán el tudnék vele, menni Berettyóújfaluba, és még nafta is maradna. Nem lennék buszhoz kötve, meg élvezném is. Viszont itt van egy olyan szakasza is az útnak, ahol hosszan megy fel az m4 felett, szóval szerintem a rendőr rommá büntetne

-
válasz
zoltanz
üzenetére
Mármint milyen mosoly nem őszinte ? Nem teljesen értem .
IntelliSense : Hát nem egy egyszerű dolog és napokig tanulni kellett és még most se vagyok kész fáj a vádlim még néha akkor be tud görcsölni a talpam estem már vele de rohadtul élvezem.
. Próbáltam rollereket nagyon jók tényleg . De ez az élmény ahogy szlalomozok az emberek között kigyorsítok ezt nem adtak a rollerek .
( Black rolleret nem sorolom ide sztem az nem ez a kategória inkább motornak nevezném a teljesítménye miatt.)
Amikor mesélem az embereknek mennyiért vettem szokták mondani hogy annyiból motort vehettem volna . De egy a bajom ezzel amit Black is említett hogy nem tudom hova rakni az utcán meg nem akartam tárolni.Nem szeretnék vitát gerjeszteni melyik a jobb és rosszabb . Mindkettő közlekedési eszköz jó arra amire kitalálták. Nekem az egykerekű vált be és nem bántam meg hogy ezt vettem.
-
zoltanz
nagyúr
-
válasz
m4rk.89
üzenetére
olyan nincs hogy akácos vagy rózsabokros hely legyen mo-n még a belvárosba is behozzák a boltosok ott sem úsztam meg biciklin. Azóta hogy 4x 5-x vagy 30-40 lyukat kaptam egy út alatt csak auto repair belsőt használok mert ezeket az utakat még a spray se tudja kijavítani ha normál belsővel elindul valaki.valaki nagyon ragaszkodik akkor autorepair-t vegyen vagy tegyen bele bőven
-
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
zoltanz
üzenetére
Régi leamortizált M365-öm haverom használja és 1 hét alatt 2 defektet összehozott.
Elsőre egy tüske ment bele és kicseréltem a belsőt, de külsőm nem volt új sajnos, így aliexpresses defekt védő szalaggal béleltem ki, de 1 alkalmat bírt.
Szerintem a gumi felrakó kanál is megsértette többször a felnit és a felni sérülés is kilyukasztja a belsőt.. -
m4rk.89
aktív tag
Van esetleg valakinek 2 darab Xiaomi M365 tömör gumija eladó?
-
válasz
Patyesz
üzenetére
Nekem idáig semmi hátrány a bkv is rázott ennyit xD súlyával sincs probléma van lift.
Egyszer felcipeltem az 5. a 4 hónap alatt nem volt nehéz mert hozzá szoktam két kezemben 6db-os üditőt mindig hozni kellett a boltból.
Viszont a 30kg-os nagy tesót biztos nem cipelgetném sehova.
-
Patyesz
csendes újonc
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tény és való, ha közlekedésre használod, és mondjuk nincs tükörsima út végig, a komfortosságot, de a teljesítményt sem érdemes alábecsülni / nagy kerék -netán felfújható, mert azért az még mindig sokat jelent, talán többet mint a lengéscsillapító, lyukacsos gumi ide vagy oda -erős motor/ tömegközlekedésen, otthon fel le hurcoláshoz viszont a méret és súly tényezők szabnak határt, ami ugye sokszor kisebb komfortot is jelent, kerékméret, kisebb teljesítmény, de idővel mindenki megtalálja a neki megfelelőt..max némi kompromisszummal..
-
törölt tag
Hmm, eddig az M365 Tools-t használtam, de most úgy látom, hogy az M365 Dashboard jobb. Szerintetek?
-
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Ma nekieresztettem, pneumatikus hátsó kerékkel, 45-nél már csak
6A-t vesz fel, szóval nagyjából* ennyi volt a vége nem brutál lejtőn.
Síkon, saját erőből sajnos a 11A a limit (az is 400W
), viszont így
lenne esély a dupla motorral nagyobb tempóra is. Inkább "mérnöki"
szemszögből érdekelt, mint közlekedés.
Jobb gyorsulás+fékezés
azért sokat dobna rajta, nem is a 40 km/h fölötti tartomány a cél.
*: GPS szerint is.
Szerk: kerék csavart majdnem elhagytam, LOL. Azért haza hozott...
Viszont a garázsban felemeltem, kihúzattam, ééés... motorhiba.
Valami rövidre záródott, egy fázis kihagy/fura hangja lett: mondtam
már, hogy túl vastag az 1.3 mm-es vezeték?
Sajnos ez van. -
Patyesz
csendes újonc
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mondjuk a + 50 W érezhető erőben, az előző gép csak 250 W volt, el se merem képzelni itt az 1000+ W os motorok milyen bivalyok lehetnek, amit írtak fenn a szakkollégák.
-
-
Patyesz
csendes újonc
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Csak pár napja van nálam. Szimpatikus, a tömör gumi ugyan lyukacsos, de kicsit ráz, viszont komfortosabb sokkal az előző street motion tech 2 mnél, annak a kereke is kisebb volt, meg gyengébb a gép, ebben van tempomat, és kényelmes, lámpa az jelzésértékű / display, szinte csak láthatóságra jó/, hátsó nincs is, de amúgy fürge, jól megy. Aksi csere kérdéses, hogy lehetséges e benn, viszont..remélem sokáig bírja..
-
-
Patyesz
csendes újonc
válasz
üzenetére
Nahát nekem most egy bikeme bm-r11 rollerem van, azon pont ilyen gumi van. Óccsó volt az edigitalba 60 khuf, de helyi futkosásra nekem bőven megfelel, többet nem szántam rá, 1 év garival, míg szét nem esik..eddig szimpatikus, igaz csak pár napja van meg, nyilván nem mérhető az itt gyakran hivatkozott komolyabb gépekhez.
-
DigitXT
félisten
Abszolút.
Meg utána olvastam ennek a BEMF-nek. Arra következtettem,
hogy "tempónál" nem a vezérlő veszi el az áramot, hanem ott már a BEMF
miatt csökken.
Jelentem, ez pontosan így van, szóval most 42 km/h-nál
is adja a 11A-t, és még gyorsul! Más kérdés, hogy ekkora tempót kizárólag
lejtőn tud (így menne akár 50-et is, de nem mertem elereszteni féktelenül),
saját erőből már a 11A limitál meg esetleg még az, hogy benne hagytam a
Pro kereket hátul, aztán az nem gurul olyan jól üresen. Sajnos nincs másik
vezérlőm (azóta is jön Kínából), így dupla motoros tesztet nem tudok még
megpróbálni: nem szaggatja szét az aszfaltot, de kellemesen gurul, 5 perc
tesztet terveztem, de lett belőle egy fél órás akkugyilkolás folyamatos 11A
mellett (néha benézett 12-be), nem volt rossz. Mintha a fék is jobb lenne...Vagy csak szorul a motor, és azért érzem így.
És ezért nem megy 28-nál
többet most sem. Kézzel nem volt egyszerű forgatni, ezért gondolom. Egy
hézagolót elvesztettem anno, egyet meg lehet rossz helyre raktam.
Este már kicsit ideges voltam, amikor összeraktam, forgott, de karistolt is
benne valami, újra szétszedtem hézagoló át: megszűnt a hang, de egyben
nehezebben forgott: kimértem, hogy nincs rövidzárlat, aztán próba kézből.B-L-A-C-K: köszi! Ha vki utánam szeretné csinálni, annak javaslom, hogy
ne 1.3-as vezetéket válasszon, alig fért el, órákat szívtam egy-egy fázissal.
Eredetileg 0.5-ös vezeték volt benne (7 db párhuzamos szál, 9 fordulattal),
gondoltam nem baj, ha kicsit vastagabb lesz, de necces volt kivitelezni.
Segítségnek/referenciának ezt az ábrát itt hagyom (ne legyen rá szükség):

-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Durva. Csak egy embert érte fizika sérelem. Döbbent B+.
Amúgy az is lehet ha sokáig húzódik, úgy jár vele a törvényhozó mint a segédmotor rendszámozással.
Olyan nagy számban lesznek ilyen eszközök, hogy a drasztikus szigorítás ellehetetlenül. A mai kormányok meg népszerűtlen intézkedéseket nem mernek bevállalni, nekik a hosszútávú és emelkedő zsebtömés a lényeges. Sajnos. Jobb lenne a reális, ésszerű mértékű szabályozás. -
DigitXT
félisten
Csináltam pár mérést az S1 motoron. Ezekből kiszámítható, hogy a Kv értéke 22. Ugyan most csak 666 rpm-en tudtam megpörgetni, de mivel totál lineáris történet, pont kiadja, hogy 885 rpm-en már 30V RMS feszültséget indukálna egy-egy fázis, ami ~42V csúcsot jelent, így a teljesen feltöltött akkupakk se tudja tovább forgatni.
Mit tud tenni, aki gyorsabban akar menni, sík úton? Újra kell tekercselnie a motort. Aminek persze mellékhatása, hogy a nyomaték lecsökken, de valamit valamiért.

Írtam volna ezt ide 04.26-án, de inkább nem okoskodtam tapasztalat nélkül.
Azóta viszont csak összeraktam ezt az S1 kereket: újratekercseltem (maxi szaxi)...
Kapott új Hall szenzorokat is (a régiek lába elfáradt a gyári vezeték leszerelésekor): kíváncsi leszek mennyi erő lesz benne így. A végsebesség biztos több lesz.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Kollégámat felborította egy ittas sofőr elmenekült ott hagyta a totálkár kölcsön kocsit és a felborított kollégámat és ezek után még mindig van jogsija pedig sok szemtanú látta elfutni a helyszínről. Hírekben is szerepelt ennek ellenére semmit nem tesznek.
Még neki kell mászkálni a biztosítóhoz hogy bizonyítsa meg fizessenek majd. -
krakki88
csendes tag
válasz
Memmaao
üzenetére
A kép baloldalán lévő két lyuk. Az a szürke a kontroller...mint kiderül gyárilag ilyen mert több fajta kontrollert használnak és más a felfogatási pontjuk. Mondjuk én abszolút nem értem a gyártót, hogy miért nem adja drágábban 50 ezerrel és akkor nem esik szét/ázik be az első 20 kilométeren mert össze is lett szerelve, nem csak hányva. Csak mert egyébként a kézikönyvében 2 centis vizet ir, amibe még bele lehet menni, illetve "heves esőzésbe" ne használd. De ha lyuk van az alján, kettő is, akkor nem tudom, hogy gondolják, hogy ez nem fog beázni egy sima esőtől, vagy egy 1 centis pocsolyától.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
Vicc.
Mondjuk ha lenne is szabályozás, azért nem büntethetnek mert, van a rolleren/akármin motor, aksi. Az ártatlanság védelme mindenkit megillet, nekik kell bizonyítani, a szabálysértést. Van ahol a "gázkar" meglétéhez kötik a szabályozást. Vannak már pl gyűrűként hordható "gázkarok", azzal nem tud mit tenni a jogalkotó, ennyi.
Megint más ha 100 km/h száguldasz vele, de normál 25-nél szóra sem érdemes. Foglalkozzanak inkább az ittas vezetéssel, vezetési morál javítással, utak/jelzőtáblák rendbetételével. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
chatran
üzenetére
A TWOW-okat minőség jellemzi. Jó minőségű akkukat tesznek bele, és van benne jó minőségű visszatáplálás. A GT nem tudom mennyit bír menni, mert nekem Booster V-m van. A gyári akkujával ki lehet hozni a 35-40KM-rt vele, de ez függ nagyon az útviszonyoktól, súlyodtól, hogy hajtod, és mennyi szelet kapsz hátulról/előlről.
Nekem a booster V-m is úgy van hirdetve, hogy 35-40km megtehető, de ha úgy nézem, az én súlyommmal (85kg) + táska csepelről elmegyek a margit híd budai hídfőig és marad még benne 40-45% töltöttségem. Ergo megtehető hatótáv nincs 35Km. Jó esetben 30, de inkább 20-25km a reális megtehető hatótáv. Viszont gyorsan fel lehet tölteni. Én azt csinálom, hogy elmegyek vele edzésre, edzés közben töltőn lóg (kb 2 órát majdnem) és mire végzek és felöltözöm addigra eleget tölt hogy simán hazavigyen. Tegnap pl hátszelem volt hazáig végig és csutka gázzal jöttem. Itthon 45% töltöttségben maradt mire hazaértem. Szóval 14km után még volt 45% az akkuba.
A TWOW-okat minőség jellemzi. Jó minőségű akkukat tesznek bele, és van benne jó minőségű visszatáplálás. A GT nem tudom mennyit bír menni, mert nekem Booster V-m van. A gyári akkujával ki lehet hozni a 35-40KM-rt vele, de ez függ nagyon az útviszonyoktól, súlyodtól, hogy hajtod, és mennyi szelet kapsz hátulról/előlről. -
alexandrosz
aktív tag
válasz
chatran
üzenetére
Még bringás élményeim jutnak eszembe, ahol több ismerősömnek is volt alu vázas kerója. Nos, ott súly szempontból nagyon nem volt mindegy, milyen ötvözetből készült a váz, akár 1+ kg különbség is lehetett - és mégis a legkönnyebb volt a legerősebb, legrigidebb. És persze messze a legdrágább :-)
Általában igaz, hogy minden alkatrészből van könnyebb, a E-TWOW-nál szerintem ezt nagyon jól tudják és alkalmazzák. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
És milyen jog alapon?
Ő nem mondhatja meg mi micsoda!
Szólni szólhat, hogy ne száguldozzál a járdán, de büntetni nem. (Mint tudjuk akár a piroson is átmehetnénk)
Elég sok per lesz őszre.
Ez megint csak azért van, hogy megpróbálják elejét venni a dolgoknak.
Jön a nyár alig várják az emberek, hogy kiszabaduljanak valószínű sok elektromos kütyűvel lehet, majd találkozni. -
devil-k
nagyúr
-
-
Ma magint esőben rollereztem a kugooval
. Hát nem el kapott mikor már uton vagyok vissza nem mehettem mert elkések meg a bkv esélytelen nem jar arra semmi ha elindulok meg 45perc bkv 20 perc roller. -
-
chatran
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ha már E-Twow volna egy kérdésem. Nekem egy Ninebot Es2-m van, ami 12 kg. Az E-Twow GT szintén 12 kg.
Az ES2 azt mondja megy egy teljes töltéssel 25Km-t. Az E-Twow meg azt mondja, hogy egy teljes töltéssel 50Km-t megy.
Ez hogyan lehetséges? Ha ilyen sokat el tud menni egy töltéssel, akkor nagyobb akkupakk van benne, ami eléggé nehéz. 12kg-ba. hogyan fért bele 50km hatótáv? Vagy gyengébb minőségű anyagokból lenne, mint az ES2? Akkor viszont nem értem a közel 3x-os árat.Világosítsatok már fel. Köszi.
-
_seth_
veterán
A ninebot segway és xiaomi m365 pro között mi a kapcsolat? Ki gyárt kinek? A kormányszár alján ninebot van beleütve az m365 pro-ba.
-
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ja, ja

Amúgy az M2-nél mintha lett volna róla szó, hogy már jobban bírja az esőt, de tény, hogy itt a topicban nem népszerű....
Még megvannak az eredeti Kugoo-s képeim, azon látszik, hogy elérd a lyukacsos részt addig nagyon sokat kell koptatni. Időtállóbb lenne mint a normál, csak valami monorimmel kellene megoldani...
Ez érintheti a rollerek piacát is...:
-
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
Ami gond lehet az ilyen Kugoo féle keréknél, hogy a barázdák eltűnnek.
Ezt hívják úgy, hogy elkopik...
Tehát lenne még rajta gumi, csak tükörsima.
Ez meg a slick definíciója...
Mondjuk Kugoo esetén az esőben használat
amúgy se nyerő. A sebesség meg nem (lehet) akkora, hogy félni kelljen az
aquaplaningtól, sőt az is lehet, hogy slickre koptatva komfortosabban gurul,
mint mintásan.
(Tehát nem bug, hanem feature. Ezért még többet ér...
)ON: ahogy keresgéltem én se találtam rá gumit. Ami azért vicces. (Vegyen
egy új motort, akinek elkopott? Akkor már inkább egy másik rollert...
) -
törölt tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nem lehet külön gumit kapni. Amúgy a tömör gumi kb sosem fogy el kategória, ha valaki rendeltetésszerűen használja. A pneumatikus kerek sokkal vékonyabbak ugye, aztán az M365-ben nekem is már 800 km-em van benne. Ami gond lehet az ilyen Kugoo féle keréknél, hogy a barázdák eltűnnek. Tehát lenne még rajta gumi, csak tükörsima

Pontosan erre gondoltam, hogy ott már akkumulátor csere lenne esélyes, ha valaki átveszi. Vagy baromira nem 74 000 Ft-os áron. Nekem, hogy lekopogjam annyira bevált az M365 - na meg mindent lehet lényegében cserélni rajta - ha majd eljön az ideje, akkumulátort cserélek. Me ami elkopik időközben azt. Az ODO meg folyamatosan nőni fog, mert kb az védve is van, meg nem is kopik el

-
DigitXT
félisten
válasz
üzenetére
32", vagy nem tudom...
Az a vicc, hogy a Pro motor csak tök üresen képes
valós 30 km/h-ra, szóval terhelés mellett teljesen kizárt (lejtőn suhanni nem ér).
Valós adatokat olyan 7.4-es állásban mutat, szóval a gyári 8.0 elég optimista...Amúgy mondasz vmit, ha igaz a futás, az akkor már minimum 85 töltési ciklus,
már ha tényleg 30 km-t megy egyszerre (nem hinném), jó lesz az 15-nek is.
Szóval inkább 170 ciklus lesz... Ami az álmoskönyv szerint se jelent jót...
Újszerű állapot vs. slickre kopott kerék. Apropó, ahogy kopik a kerék, úgy kéne
a kalibrációt utána húzni, mert annál nagyobb kijelzett sebességed lesz / annál
több (mért) futás. (Nehogy egyszer lemérje GPS-szel, mert pofánveri a valóság.)Ui: ha már itt tartunk: lehet egyáltalán CSAK gumit kapni ezekre?

-
madrac
senior tag
válasz
tomi99675
üzenetére
#5083 posztomban már leírtam részletesen. Néhány hónapja használom (most 156km van benne), azóta is teszi a dolgát, igaz nem használom minden nap. A gyorsulásából még jobban visszavettem szoftveresen, 5-ös skálán 2-re, mert nagyon erős. Töltési ideje kb 6,5 óra. Dobféken kellene még állítani, mert kis sebességnél nem fogja meg annyira a rollert. Továbbra is ezt venném Xiaomi helyett, igaz azóta szerintem felment az ára kissé ha jól láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy ennyire más úton mentek .
mert azzal jó sokáig tartott volna átszállás meg várakozás 
na ne voodozzál meg

ügyesnek kell lenni már vagy 10x biztos elcsaptak volna ha nem figyelek vagy én csapok el mást.

. Próbáltam rollereket nagyon jók tényleg . De ez az élmény ahogy szlalomozok az emberek között kigyorsítok ezt nem adtak a rollerek .