Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát #27235 üzenetére
Köszömöm! Értem. Többieknek is.
-
zoltanz
nagyúr
Nem kapcsolódik szorosan a témához, de.itt értenek legjobban az aksikhoz.
(meghunyászkodó smiley)
Rollerelmben van kiegészítő aksi, mikor beraktam szépen kiegyenlítették egymás töltötségét. (kapacítások arányában)Összekötöttem két Otg-s telefont, a kisebb kapacítású, lemerülés közeli állapotban tölti a másikat. (vagy.erre nincs felkészítve a Bms-k , Xiaomi Note 10, Pixel 3a?)
-
zoltanz
nagyúr
Rendeltem egy vezérlőt Xiaomi M365-höz, aminek az áramkörei megerősített, plusz forrasztással felerősítettem. Első üzembehelyezéskor még müködött pár másodpercig, majd folyamatosan hiba hangot ad a roller.
kár, hogy nem próbáltam ki megérkezéskor
nem hiszem hogy én hibáztam, gyárit is sikerült felerősíteni, ahol volt rá lehetőség. . -
zoltanz
nagyúr
válasz
DigitXT #22292 üzenetére
"feszültségük jelentősen eltér, mert az a kiegyenlítő áram marha
nagy lehet,"a gyári 90% a kiegészítő aksival összekapcsolva, 91% ot mutatott és töltött 1A pár percig (tehát a feszek egyformák lehettek. De a Bms azt nem képes szabályozni?)
Ha az egyiket 1A a másikit 2A töltené akkor lehúzáskor ki kéne egyenlíteniük egymást. -
zoltanz
nagyúr
válasz
DigitXT #22273 üzenetére
"áram fog folyni), együtt kellene mozogniuk, a kapacitás arányában.)"
Együtt mozog már. Mikor nincs hálózati töltön, és a hatótáv novelő elöször került bele, a gyári töltötte, kiegyenlítette.
Kipróbáltam, lehúzom a hálózati töltőt, (80%) nem történik kiegyenlítés (2A ról 0 leszh egyből.) Tehát nemértem miért megy ezekkel a 3A töltő.
-
zoltanz
nagyúr
Ha egy aksi öregszik, sok ciklus van benne, ugye csökken a kapacítása. Ez, hogy aránylik a töltési időre vetítve? Pl egy 50% kapacítású aksi ami újan 6 óra alatt töltődött fel, most csak 3 óra lesz? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 -höz használok hatótávnövelő aksit, diagnosztikai szoftverrel csak a alap aksi részletes adatait látom, cella információ. A hatótávnövelő belső balance -ot mivel tudom lecsekkolni? Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 ön megcsináltam a sebesség feloldást a 35 Km/h is DownG vel: [link]
De még mindig mintha limitálna, húz, kikapcsol megintúz olyan 30 körűl.
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 -ön cseréltem vezérlőt ilyenre:
[link]
Bekapcsoláskor a kigyulad 4 led egyenkét kialszanak majd ugyanz mégegyszer és az utolsó elkezd villogni sokág. BMS reset volt. Bluetooth nem lehet kapcsolodni, resetre (bekapcsológomb+ gázkar) sem reagál. Köszi! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Peaceliker #21582 üzenetére
Lehet s tied más évjárat, vezió.
-
zoltanz
nagyúr
Ha valaki Xiaomi rolleren firmware -t akar módosítani, segítség:
Tegyük fel a Xiaomi Home App-ot, nyelvet Angolra, régiót Kínaira állítani (Eu-ssal nem találják más appok). Ezután párosíttjuk az eszközt és mostmár meg fogják találni a nem gyári appok is. -
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Xioami M365 4 éves 5000 Km (télen nyáron volt használva) vízszintes aszfalt úton, (Eco-ban) 22 km tud még, 73% aksi. Hetente kb 100% töltve mikor többet állt csak 80% -ra volt töltve.
-
zoltanz
nagyúr
Próbálok tölteni egy Xiaomi M365, (aksit gyárilag 2A töltője van), de 3A tölthető max.
Ha az aksi olyan 80% merült, renben megy (feltölti) ha 50% vagy kevesebb a töltő másodpercenként tölt leáll, a töltött eszköz is hibát jelez, csipogással. Köszi! -
zoltanz
nagyúr
válasz
Thunderzolee #21138 üzenetére
Köszi!
Beszéltünk, teljes aksi felújítást tud készíteni LG cellákból (30 db), M365-höz 10,5 Ah.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Thunderzolee #21129 üzenetére
Köszi! Nem hatótáv növelő kell hanem normál 36V 7800mAh esetleg nagyobb kapacítású. (egyenlőre)
-
zoltanz
nagyúr
Próbáltam valami custom fw feltölteni az m365-re , de bluetooth nkódot nem fogad el ( 0000, 1234) hatd reset utan sem. ) xiaomi új Redmi telefonnal
Mivel az új gyari fe hiba van jó ideje 16 km/h döcög a roller. -
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #21107 üzenetére
" Ha valami miatt fontos lenne és a leírás nem nyújt elég infót, kérdezz rá nála, hogy most amit árul, az milyen cellákból áll."
Köszi!
Gondolom elég profinak látszik, biztos jelezné ha valahol nagyon eltérő minőségű cellákat alkalmazna. Azért megkérdeztem a csatornán.Az ebay -en én is találtam pót akkumlátort m365-höz ezek is LG cellásak. Persze vannak utángyártottak ezek 30 % olcsóbbak kb.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #21070 üzenetére
Köszönöm!
azt lehet tudni aDenis Yurev https://m365.embedden.com/
aksikban milyen cellák találhatók a Xiaomi val egyenértékű vagy utángyártott? -
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #20231 üzenetére
Denis Yurev oldaláról rendelek (Lengyel) 48V kittet (aksi, BMS , töltő taposó nagyobbító perem.) Jön rá még Vám és/vagy Áfa szállítási költségek? Köszi!
Ahogy olvasom a Visszatöltés erősségét custom FW érdemes minimumra venni, mert terheli a vezérlőt (megolvasztja a forrasztát)
-
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 -ön hogy tudom megnézni fékbetét kopott -e ?
(5000 km van benne, közepes motorfék, visszatöltés módban) illetve mennyit bír ki átlagosan? Köszi -
zoltanz
nagyúr
Ilyet próbált már valaki névleges 500 Wattos motor (duplája M365 nek)
Monorim 48v 500w 10inch Motor Hub for Xiaomi M365/es/Pro/Pro2 Mi3
aliexpress:
[link] -
zoltanz
nagyúr
Az igaz, e-autoknál azt mondják ha párszor töktöttük villám, gyorstöktéssel töltsük fel egyszer minimumról 100% ig normàl töltővel.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
PociAti #20717 üzenetére
"A gyári töltő kimenet ha jól tudom 41 V (DC), és 1,7 A. Ebből kiindulva az 5 A nagyon soknak hangzik"
Xiaomi M365 (és M365 Pro)-ben töltést a BMS áramkör 3 Amperig preferálja, gyári töltő 1,8 Amperos.
A gyors töltővel 3 óra tölt fel teljesen (M365) a gyárival 5-6 óra, 3 óra elgfogadhatónak hangzik. -
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 (M365Pro) -höz ha 5 Amperos gyors töltőt használok nem lehet baja?
Olvastam állítólag az akksit ha nem töltik 85% fölé jót tesz az éllettartamnak, ez igaz?
(Vagy ha fullra tölthetjük csak az első 15% távon Eco módban hajtsuk, alacsony terhelésen használjuk, így is elérhető jó élettartam) -
zoltanz
nagyúr
Segway -nek úgytudom már van szervízközpontja Europában. Xiaomi -nak lesz hasonló a közeljövőben?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Thunderzolee #20333 üzenetére
Köszi!
ezt olyan abroncsba is lehet szerelni ami belső tömlős?
milyen angol néven fut, vagy hol lehet rendelni? -
zoltanz
nagyúr
válasz
Thunderzolee #20316 üzenetére
Értem köszi!
tehát az M365 höz használt kiegészítők jók a 1S hez és a M365PRO hoz használtak kompatibilisekek az M365PRO-hoz?ezeket a Tömlő nélküli, "zselés" gumikat mikor cserélni kell mennyire macerás? (Zselé folyik benne, milyen technológiával használják?)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Thunderzolee #20292 üzenetére
Értem, Köszi!
iOs-re nincs sajnos a többi meg nem kapcsolódik hozzá. -
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 -höz hasonló milyen új e-roller van?
mihez lehet kiegészítőket rendelni, vagy tartalmazza: Első-hátsó lengéscsillapító.
Köszi!
Mi3 -at néztem, de ahhoz elég ritka és drágák még sajnos. -
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 mivel tudom lekérdezni az aksiban hány ciklus van vagy hány százalékos az elhasználódottsága (nem a töltöttségét)?
KöszI
(gyári app nem nem tud kapcsolódni) -
zoltanz
nagyúr
Xiaomi M365 höz hol tudok aku pakkot rendelni? Eredeti (nem hamis) vagy azzal egyenértékű ,Aliexpress vagy hasonlóról is érdekel. Köszönöm!
-
zoltanz
nagyúr
Egy akksit mennyire vesz igénybe állás (szobahőmérsékleten) nagyjából 4 éves roller esetében.
Nagyon kevés ciklus van benne. Nemtudom hány százalékon volt feltöltve állásában, sanszos 100% (jobb a 75% körűl tárolni).
Köszi! -
zoltanz
nagyúr
Továbbra is hol működik hol nem a power gomb. Tisztítva volt. Nincs valakinek Xiaomi M365 (aki lecserélte Pro kijelzőre a Pcb-t) plusz darabja, kölcsön vagy megvételre. Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Más Xioami M365 tulaj nem szenved a bekapcsoló gombbal?
Nálam a kormánycső alul, illetve a bekapcsológomb lezáró lemeze, (és fóliázva van a gomb is) hermetikusan kitömítve van FSB ragasztóval. A bekapcsológomb fém érintkezői sűrűn (cirka havonta) elkoszolódik (ilyenkor szétszedem videó alapján megpucolom), kellemetlen mert ilyenkor be sem kapcsol az egész rendszer. Ennél szarabb megoldást keresve sem találhattak volna. (normál előírt körülmények között van használva egyébként)
[link] -
zoltanz
nagyúr
Nincs véletlen valakinek egy jó felesleges M365 -höz bekapcsológomb panellal? Nem ingyen gondolnám.
Köszönöm!
Valószínű beázott erős nyomásra működik csak. -
zoltanz
nagyúr
Az M365 (2019 es verzió) megállt. 1 napig most, nem kapcsolt ba. Kapott egy kiadós esőt. Elindúlt de 4 km után kikapcsol, kerék nem sűlyed a vízbe csak a gumi. . Gondolom pára bejutott valmi áramlörhöz.
-
zoltanz
nagyúr
Budapesten 230v konektoros e-bike, e-scooter stb töltőpontokról összefoglalót (étterem) vagy térképet hol találok? Fizetős is érdekel. Kösz!
-
-
zoltanz
nagyúr
A rollereken a csapágyakról lehet tudni, hogy utánaállíthatóak-e (kopás miatt). Mert egyes ferde hatásvonalú golyóscsapágyakon ezt is lehet.
-
zoltanz
nagyúr
Aki balesetet okoz, személyi sérüléssel, nem csak örökre kizárjuk, de előzményeit is kicenzúrázui. Egyedüli jóvátétel, mesztelenül a Váci utcán el kell adni 3 szál virágot.
-
zoltanz
nagyúr
Kormány stabilizátor lehet találni valahol Xiaomi M365-höz, vagy csak diy megoldás van?
Rosszabb úton jól jönne vagy éjszaka, ködben váratlan gödröknél is. -
zoltanz
nagyúr
válasz
justgiveup #5908 üzenetére
Kéttő van a Xiaomi -ból is, pro és a mormál.
-
zoltanz
nagyúr
Az egy éves M365 aksija jól bírja, ugyanannyit mentem vele hatótávra. 2-4 év után kezd romlani, attól függ milyen márkás, hogy milyen karakterisztikával volt töltve. A e-kocsi aksik miért bírnak 8 éveket, kevés romlással?
-
zoltanz
nagyúr
Nem hinném DigitXT ne lenne tisztában a viszonyokkal. Az a lényeg mindenkinek saját magának feleljen meg a kétkerekűje. Nekem is formára, kompaktságra jobban tetszik Kugoo s1/E-TWow konstrukciója, minden másban jobb a M365.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
#07746304 #5722 üzenetére
Az még hagyám, hogy van rajta ülés, de a kormány kialakításán is látszik, ez csak ülve használatos eszköz, a lábad sem fér el egymás mögött. Még hibridnek sem nevezhető.
Amúgy sok ilyennél kiírják a hatótávot. Aztán kis betűvel írják utána, csak ökó módban töredék, sebességgel, teljesítménnyel. -
zoltanz
nagyúr
válasz
alexandrosz #5706 üzenetére
A szemét.
Más univerzum a kettő, úgy hogy a Kugoo S1 sem szemétre való. -
-
zoltanz
nagyúr
Újabb motor hűtő projektek:
[link] -
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #5678 üzenetére
Dehogy akarom, hogy baj érjen. Persze ha gond van ne az villanyoszlopra koncentrálj mert telibe kapod. Ne kísérts a szerencséd, nagy számok törvénye.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #5674 üzenetére
Én kérek elnézést. Neked körben szemed van, elöl, hátul. Jógi, fakír vagy aki úszik a levegőben, azt nem értek miért nem vagy ismert kosárlabdázó vagy más.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #5665 üzenetére
Tanulj meg esni, jaja.
Ha eléd ugrik egy állat, vagy beléd mennek cseszheted a nagy tudásod. -
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #5659 üzenetére
Én is rengeteget, bringáztam, előre nem látható dolgok mindig előfordulhatnak, nedves csatornafedő, állat átfut előted. Estem így olyat, hogy a térdemről le horzsolódott a bőr, fél nyarat ülve, fekve töltötem Pokol volt nekem, akinek a lételeme a mozgás.
-
zoltanz
nagyúr
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
BerserkGuts #5626 üzenetére
Durva. Csak egy embert érte fizika sérelem. Döbbent B+.
Amúgy az is lehet ha sokáig húzódik, úgy jár vele a törvényhozó mint a segédmotor rendszámozással.
Olyan nagy számban lesznek ilyen eszközök, hogy a drasztikus szigorítás ellehetetlenül. A mai kormányok meg népszerűtlen intézkedéseket nem mernek bevállalni, nekik a hosszútávú és emelkedő zsebtömés a lényeges. Sajnos. Jobb lenne a reális, ésszerű mértékű szabályozás.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
devil-k #5612 üzenetére
Vicc.
Mondjuk ha lenne is szabályozás, azért nem büntethetnek mert, van a rolleren/akármin motor, aksi. Az ártatlanság védelme mindenkit megillet, nekik kell bizonyítani, a szabálysértést. Van ahol a "gázkar" meglétéhez kötik a szabályozást. Vannak már pl gyűrűként hordható "gázkarok", azzal nem tud mit tenni a jogalkotó, ennyi.
Megint más ha 100 km/h száguldasz vele, de normál 25-nél szóra sem érdemes. Foglalkozzanak inkább az ittas vezetéssel, vezetési morál javítással, utak/jelzőtáblák rendbetételével. -
-
zoltanz
nagyúr
válasz
krakki88 #5505 üzenetére
Sajnos az autó, motorgyártás is ott tart, hogy külön mérnökök vannak arra hol lehet 3 fillért spórolni, meg arra, hogy egy főalkatrész se legyen hosszabb élettartamú a legrövidebbnél. (Nem azt mondom, hogy az örökkévalóságnak kell gyártani, de vicc, hogy pl ma egy mosógép 5 évet bír.)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Speeedfire #5476 üzenetére
Mondjuk tévedés lenne segédmotornak minősíteni, ennyi erővel a rásegítéses bringákat is kellene. Ezen is kell rásegíteni, pl derékszögű kanyrban én lerakom a lában. De egy jobb emelkedőnél is hajtok, 250 watt semmi.
-
zoltanz
nagyúr
Tudom nem e-görkori, e-gördeszka stb topik. De érdemes megnézni a csajokat milyen vagányan nyomják. [link]
-
zoltanz
nagyúr
Én is elkezdem gondolkozni egy sisak vásárlásán. annyian bringáznak most, hogy kiszabadultak otthonról, kerékpárúton volt egy komoly baleset is. A fickó akkorát repült, hogy a víz a kulacsából 10 méterre szétfröcskölődött. A fejéből folyt a vér, a gerincével, vagy a nyakával is lehetett valami, mert fekvésben maradt, úgy vitte el a mentő. Sima bringa volt nem e-bringa vagy ilyesmi egyébként.
-
zoltanz
nagyúr
Azért használja mindenki alacsonyabban, mivel nincsenek rajta telók, így simábban megy.
Nem vészes a házi defekt javítás sem, az első keréken a szelep nyílást nálam meg kellett nagyobbítani mert nehezen jött ki a belső.
Azt neked kell eldönteni mi a komfortos, mész alacsony nyomáson, esetleg raksz defektvédő szalagot (de ez kidörzsöli a gumit párszáz km után). Ha jó úton (aszfalt) mész végig lehet alternatíva a fél tömör gumi, mindenre olyan mint a ~4 baron használt tömlős, (rossz, rázós, földúton stb. úton esetleg szétrázhatja az aksi hegesztéseket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest