Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Memmaao #5694 üzenetére

Tessék, mozgott sokat

Nekem is választanom kellett, hogy:
    a) úgy élek, ahogyan nekem kényelmes, ahogy én szeretnék
    b) szigorú rend szerint, sok mozgás, egészséges táplálkozás, stb

az a)-t megkönnyíti, ha valaki nem fél a haláltól, meg az a tudat, hogy a b) nem garantál semmit, lásd fenti példát. Körbe rollerezheted a földet manuálisan, sokat mozogva, ha a sok káros anyag miatt, vagy egyszerűen a génekben hordozott adottságok miatt, hirtelen beindul egy olyan kóros sejtburjánzás mondjuk a koponyán belül, amit még operálni sem lehet. Persze lehet itt %-okkal dobálózni, de garancia nincs a hosszú életre. A másik: egy 80 éves ember árnyéka önmagának.

• devil-k

nagyúr

válasz Memmaao #5694 üzenetére

Van aki sportra használja a rollert, van aki közlekedésre. Az utóbbinak apropóján született meg az elektromos roller, mint alternatíva a motorra, autóra, tömegközlekedésre. Én személy szerint szeretek biciklizni, de nem tehetem meg, hogy csapzottan, izzadtan menjek be a munkahelyemre. Ráadásul nem is tudnék odabent lezuhanyozni sem, nincs ilyen opció. Bringázni jó tavasszal, ősszel... de amikor nyáron korán reggel fülledt 25 fok van, akkor munkába járás szempontjából ez nem áldásos.

Egyébként nem értem IntelliSenset sem, minek hasonlítja össze az elektromos rollert a "manuálissal"... Mintha a banánt a körtével... egy közös van bennünk, gyümölcs mind a kettő. Ráadásul a két rollertípus felhasználási területe is más, sőt, még az elektromos rollerek között is lehet különbséget tenni felhasználás szempontjából is.

Új hozzászólás Aktív témák