Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Nekem is választanom kellett, hogy:
a) úgy élek, ahogyan nekem kényelmes, ahogy én szeretnék
b) szigorú rend szerint, sok mozgás, egészséges táplálkozás, stbaz a)-t megkönnyíti, ha valaki nem fél a haláltól, meg az a tudat, hogy a b) nem garantál semmit, lásd fenti példát. Körbe rollerezheted a földet manuálisan, sokat mozogva, ha a sok káros anyag miatt, vagy egyszerűen a génekben hordozott adottságok miatt, hirtelen beindul egy olyan kóros sejtburjánzás mondjuk a koponyán belül, amit még operálni sem lehet. Persze lehet itt %-okkal dobálózni, de garancia nincs a hosszú életre. A másik: egy 80 éves ember árnyéka önmagának.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Memmaao
üzenetére
Van aki sportra használja a rollert, van aki közlekedésre. Az utóbbinak apropóján született meg az elektromos roller, mint alternatíva a motorra, autóra, tömegközlekedésre. Én személy szerint szeretek biciklizni, de nem tehetem meg, hogy csapzottan, izzadtan menjek be a munkahelyemre. Ráadásul nem is tudnék odabent lezuhanyozni sem, nincs ilyen opció. Bringázni jó tavasszal, ősszel... de amikor nyáron korán reggel fülledt 25 fok van, akkor munkába járás szempontjából ez nem áldásos.
Egyébként nem értem IntelliSenset sem, minek hasonlítja össze az elektromos rollert a "manuálissal"... Mintha a banánt a körtével... egy közös van bennünk, gyümölcs mind a kettő. Ráadásul a két rollertípus felhasználási területe is más, sőt, még az elektromos rollerek között is lehet különbséget tenni felhasználás szempontjából is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Jogász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest