Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Rosszabbra váltasz?
-
-
DigitXT
félisten
Annak ellenére, hogy nekem is a Lime volt a "kapudrog", és amúgy* szeretem
az e-rollereket, ezt a Lime-ot minél előbb be kéne szántani. Vicc, amit minden
barom csinál vele, és az is vicc, hogy milyen állapotban vannak ezek a szarok.
(Anno vicc volt, hogy szinte vadászni kellett, most meg minden sarkon 5-10 db.
Ez is vicc, csak ugyanúgy a rosszabbik fajtából.
) Nade milyen minőségűek?Egyszer, amikor kifogyott a benzin a motorból, pont egy Lime mellett álltam le:
na mondom, elgurulok vele a kútra. Az első egyszer csak hibát dobott, megállt
félúton, a másodikon konkrétan törött volt a fék (indulás után vettem észre), így
szinte azonnal leraktam, mert lábfék nincs rajta (de azért levonták a sok pénzt)
csak a harmadik vitt el a kútra meg vissza = baromira nem érte meg a dolog.
(Le is töröltem az appot. Megint. Simán villamosozni kellett volna egyet, hehe.)*: még mindig megvan a Dual Hybrid S1. Csak már régen nem mentem vele.

Ja, és az instant karma, avagy a kemény piros lámpa esete videóban, emitt.

Ui: letöltöttem, kikockázva teljesen egyértelmű: egy kézzel vezet ez a fax, így
esélye se lenne megállni a pirosnál (akkor se, ha jön a platós Zil), hiszen féke
a bal kezénél van. Bebicsaklik a kormány, és repül át rajta. A sör meg elgurul!
Párszor közlekedtem éjjel a városban kocsival, láttam hasonló cifrákat: amikor
megmented az életét a gyökérnek, még neki áll feljebb: lehet, be is van b.szva.
Félreértés ne essék, ezek egyáltalán nem rolleresek, ezek tényleg gyökerek...Visszavetné az éjszakai népszerűségét, ha csak alkoholszondával indulna el...
-
Patyesz
csendes újonc
200 rablás egy ilyenért, egy xiaominak 100 ban meg kéne állni, meg általában egy ilyen rollerkategóriáért, mint amiképp hasonló teljesítményű ám noname társaik meg is állnak. 200 khufért már kocsit veszek..
-
tbc2
tag
Szerintem azért "igen" a válasz, mert a Pro2 erősebb motorral rendelkezik, és ahogy írtam is korábban, közepes emelkedőn (értsd: ahol biciklivel a legkönnyebben tekerhető áttétellel mész és úgy is erőt kell kifejtened, hogy fölmenj) a Pro is szenved már, és ennél gyengébb az 1S.
Arról nem is beszélve, hogy biztonságot ad, hogy nincs hatótáv-para.
-
Gigi01
őstag
1s hez képest megér plusz 40ezret a Pro2?
Elég jónak tűnik így. -
Ezekiel Ston
senior tag
kérdésedre a válasz egyszerű:
Komolyabb kesztyű alatt nem az 1500Ft-os Decathlonosat értem. Hanem egy full protekt kesztyű ami kényelmes ám a teljes tenyeret, ujjakat és bütyköket védi. Konkrétan amit kinéztem elég jó mindezekben és télen is lehet használni mert full meleg.
-van ebből külön nyári is persze.
pl: [link] -
tbc2
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Wow, ez a shit happens kategória.
Van, ami ellen nem tudsz tenni. Ez tipikusan ilyen. Félreértés ne essék, nem a sisak elhagyása mellett érveltem, hanem azt írtam, hogy lehet, hogy a full-face motoros sisak overkill. Lehet, hogy a rolleres sisak (Oxelo a Decathlonból 5e-ért) is elég lehet. De én is annak vagyok a híve, hogy ha minden egyes alkalommal 5 percet kell tölteni azzal, hogy térdvédő, könyökvédő, sisak, akkor az még mindig sokkal kisebb probléma, mintha több hétre ágynak dőlsz mondjuk egy törött valami miatt...Említetted a "komolyabb kesztyű"-t. Írd le légyszi, hogy mitől jó egy kesztyű, mik a szempontjaid a kiválasztásnál, és milyen kesztyűt hordasz! Én az elmúlt napokban arra jutottam, hogy alapvetően a csuklót kell védeni, és mivel előre esésnél tipikusan tenyérrel támasztasz meg, ezért olyan dolognak kell leérnie, ami tud CSÚSZNI az aszfalton, különben magad alá gyűröd --> csuklótörés. A tenyered nem csúszik... Ezért én görkoris csuklóvédőt vettem, ami föntről is, lentről is egy-egy műanyaggal oldja meg ezt a feladatot, a tenyered közepéig ér be. Viszont ez ma rohadtul nem volt kényelmes, és a fékkart sem különösebben könnyű így kezelni.
-
Gigi01
őstag
Bepróbálom a Mi Pro2-t.Zárat tudnátok mondani linkkel?,megköszönném.Talán a melóhelyre is bevihetem.
Emag-on most 200-ért megkapom,és van egy hó is,hogy elálljak. -
Ezekiel Ston
senior tag
Ha rámkeresel korábban írtam, hogy én baleseteztem úgy, hogy szabályosan közlekedtem "bicikliúton" és forgalomtól elzárva párhuzamosan nem az autók mellett hanem gyalogosok mellett, és engem így ütöttek el...szóval kell az a protektor akármennyire overkill is. Én most már bukósisak+szemüveg+térdvédő+komolyabb kesztyűvel indulok itthonról...15 perc csak hogy felvegyem mindezt...de fő a biztonság.
-
Drag77
senior tag
Ilyen gumi hova kelhet? link :-)
-
tbc2
tag
Na, ma beletoltam 15 km-t a Pro-ba. Kellemes, tetszik! A családdal voltunk bringatúrán, ők jól elfáradtak, én nem

A tapasztalatom az, hogy átlag magyar aszfalton (ami azért messze nem tükör) egyáltalán nincs baj az M365 Pro-val. Rossz aszfalton is ésszel lehet vele menni. Volt olyan hely, ahol le kellett szállni róla, de az már biciklivel is nagyon necces (tipikusan az 50-es évek óta fel nem újított, szanaszét töredezett falusi betonjárdáról beszélek, mindenki ismeri)
Murván, földúton még nem próbáltam, arról még nincs tapasztalatom.
A mai napra felszerelkeztem görkoris könyökvédővel, térdvédővel és csuklóvédővel. A mai nap után azt gondolom, hogy overkill. MOST azt gondolom, hogy ha betartunk pár szabályt (ésszel menni, nem nyél gázon közlekedni, kanyarban nem gázt adni, nem fékezni, illetve csúszós úton óvatosan menni), akkor olyan helyen, ahol nincs autós közlekedés (járdán, üres úton, bicikliúton), ott túlzás ez a sok protektor. A városon belülre, forgalomba valószínűleg nem igaz ez, mert ott nem csak te befolyásolod a saját sorsodat, hanem vannak külső hatások is.
A motoros bukóról is MOST ÉPPEN ugyanez a véleményem, a mai 15 km után azt gondolom, hogy szerintem az is túlzás.
-
petipetya
nagyúr
Magad miatt érdemes felvenni egyet, múltkor például a Lime-al haladva néhány vékony, belógó faágat éreztem kopogtatni a sisakon. Ugyanazon a kietlen járdaszakaszon korábban ezerszer mentem már át gyalog, de akkor fel sem tűnt az ilyen jellegű akadály, na meg persze akkor kb. 10 centivel alacsonyabb is vagyok.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
No mivel senki se vett észre/válaszolni se, így saját úton jártam mindennek utána. A választás a Sima mantis nagy akksisra esett. Vörös-Fekete színben. Szerintem gyönyörű.
Első utunk is megvolt pénteken. Hát nem egy TWOW ez érződik. Bukó+térdprotektor +kesztyű...minden játszott.
Menetteljesítménye nagyon kellemes. Tetszik hogy nem akar kiugrani alólam. Igaz direkt egy "utazó rollert" választottam 2 motoros helyett. Egyrészt ezt a 26kg-ot jó vinni kézbe a 4. emeletre. másrészt még a "vállalható" kategória is.
A felfüggesztései nagyon jók. A bukkanók, úthibákat megeszi reggelire. Csak átsuhan rajta és alig érzed. A markolaton a szivacs egy fos...azt lecseréltem gumisra. Továbbá tettem rá lámpa és telefontartó kiegészítőt egy erős Gaciron V9CP-800-as lámpával.Elég jó.
Szóval hirtelen ennyi. -
Gigi01
őstag
Kell amúgy sisak,vagy valamit venni hozzá kötelezően?Ha kint hagyom munkahelyen,a vázat zárom(láncolom) gondolom le.Ahhoz mit javasoltok?Nem igen megy ez a topik...
-
Gigi01
őstag
válasz
Because
üzenetére
Akkor erre menjek rá?
Autóm nincs,gyalog járok,mindenképpen kell valami.Így gyalog 40perc nekem csak oda,és 12-14órát melózom. -
tbc2
tag
Én 90 kg / 190 centivel pont most vettem egy sima Pro-t első elektromos rolleremként. Eddig tetszik. Nem tudom, hogy a terep milyen, de ennél lejjebb (értsd: sima M365/1S) ne add, ez a Pro is határeset, ha erősebb emelkedők vannak. Egyébként jó választás szerintem sík terepre.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Biciklivásárláson gondolkodtam,aztán jött szóba az e-roller.
Bicikliúton használnám,napi 10km melóbajáráshoz ausztriában.
88kg vagyok.
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-vel szemezek.
Ti mit javasolnátok,így tél derekán? -
-
Sisak: Én most oneal sisakot rendeltettem, mikor próbáltam a motorost és forgolódtam eléggé nehéz volt. A másik, hogy nekem mindenki azt mondta, hogy meg fogok a motorosban főni, nincs elég szellőzés.
Nekem kb jövő héten jön meg a sisak, én kb 50 körül szoktam menni, ott már folyik a könnyem, m365 pro majdnem 1 évig volt meg, 2000km és balesetmentes volt, rengeteg defekttel

Mosfet még csakcsak bírja, a vezérlőben az ón ami leolvad és eléghet. A másik, a motor tekercsek is van akinél hegyre fel szétégtek még gyáriban is.
-
tbc2
tag
válasz
laskr99
üzenetére
Köszi a korrekt válaszokat! Ezek szerint a hőtermelés és vissza nem hűlés a fő probléma, mégpedig gondolom az ESC MOSFET-jei a leggyengébb láncsszem. Van itthon hőkamera, majd ránézek, hogy a motor-e a melegebb, vagy a vezérlő környéke, mert a motor sem volt hideg... mindenesetre nem fogom felhúzni, ha azt mondod, hogy előnye nem sok van, cserébe veszélyes.
A bukóval kapcsolatban: nézegettem biciklis full-face bukókat, és kb. fél kiló különbség van (900-1000 g vs. 1.4-1.5 kg). Ez ilyen sokat számítana? Sose volt hosszabb időn keresztül bukósisak a fejemen, egyszer-kétszer gokartoztam benne, de az percekben mérhető, nem órákban. Mindenesetre örültem, amikor levehettem
A biciklis nyitott full-face kényelmesebb viselet? Nem fúj be nagyon a menetszél? -
-
holodp
aktív tag
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy az M365 Pro (1. generáció) összecsukó szerkezet biztosítógyűrűje milyen csavarral van összehúzva? Valahol kilazult, elhagytam és nem tudom, mivel pótoljam.
Illetve ha az első kerék levegőben kézzel megforgatva viszonylag hamar lefékeződik, akkor csapágyat kéne cserélni, vagy a motornál van baj? Mivel tudom kizárni a motorhibát? Elvileg gyorsítással, tempóval nincs baj, de egy kicsit hamarabb merül a korábban tapasztalthoz képest.
Milyen típusú csapágy ajánlott, és mennyire nehéz házilag cserélni átlagos szerszámokkal?Előre is köszi a segítséget.
-
-
rushty
őstag
Smkp [link]
-
10 col:
Felmegy a rollerre, elől 1 csavart kell lapos fejűre cserélni, ennyi kb.
Hegymászó: Inkább ott told, mert ha erőlteted, firmware mókkal is, el fog szállni a kontroller azaz elég. Húzni nem éri meg, azért a kicsi teljesítményért, akik húzzák, azok is kicsit, 800w felett szétolvad kb.
Pillanatnyi teljesítmény létezik, szabályozza a roller, le tud x ideig adni bizonyos teljesítményt, kb ennyi. Minden villany gép tud ilyet kb. Pl Inokim OX 800W alapból, de fel tud menni 1300-ra ha kell. Villany mozdonyok is, pl 5300KW teljesítményt tudnak folytonosan, ez ha kell felmehet pl 1 percig 6700-ra. A motor, elektronika a folytonosra van méretezve, úgy tud lehülni is, de néha meg lehet nyomni neki magasabban, melegszik, de 1p után ha visszamegy állandóra, le tud hűlni.
Sisak:
Keress biciklic full face sisakot, mert a motoros a sok nézelődés miatt el fogja a nyakad fárasztani, biciklis kb fele annyira nehéz. -
tbc2
tag
Sziasztok!
A tegnapi nappal M365 Pro-tulajdonos lettem. Eddig 5 km csúszott bele, tetszik!
Pár gyakorlatias kérdés:
- safety first, vennék hozzá bukót. Mi a véleményetek, egy sima egyszerű 20e Ft-os full face motoros bukó mennyire felel meg a célnak? Olvastam, hogy az állat kell leginkább védeni, így csak a full face bukók maradtak. Sose motoroztam, nincs tapasztalatom bukókkal, mik azok a szempontok, amik számítanak egy bukósisak kiválasztásánál? Milyen védelem szokott még a bukósisak mellett kelleni? Térdvédő OK, könyökvédő OK (ezek már vannak itthon a gyerekek miatt, akik görkoriznak)
- safety first 2: milyen kesztyűt célszerű venni? Én két szerepet szánnék a kesztyűnek: 1. a gélpad miatt rezgéscsillapítás a csuklóban, 2. védelem. Tudtok konkrét linket küldeni bevált kesztyűkről? Alin nézegettem, de a motoros kesztyűk mindenféle merevítéssel elég overkillnek tűnnek. Vagy pont hogy kell bele az a merevítés?
- 10" gumik: még nincs defekt, és addig nem is akarok hozzányúlni, de ha lesz defekt, akkor 10"-os gumira szeretnék átállni. Viszont nagyon nem egyértelmű nekem, hogy az M365 Pro-ra fel lehet-e tenni. Ezért szeretném azon élő emberek jelentkezését kérni, akik M365 Pro-ra sikerrel applikáltak fel 10"-os gumit. Mégegyszer, nem sima M365, hanem Pro! A simára tudom, hogy felmegy, a Prora pedig nem találtam eddig egyértelmű bizonyítékot (mintha picit rövidebb lenne az első villája, és nem férne el a nagyobb kerületű gumi...? Tudom, hogy a hátsó féklámpa-kábellel kell bűvészkedni, meg kell közdarab a sárvédőhöz, meg a kitámasztóhoz, meg az első sárvédő csavarját ki kell cserélni, ezek mind megvannak)
- 10" gumik 2: volt olyan domb a környéken, ahol 13%-os emelkedőt írt a tábla, és éppencsak nem ment már fel a 90 kilómmal a roller, segíteni kellett neki egy-két lökésnyit. 12%-os emelkedő még OK volt. Ha a 10"-os gumira átállok majd, akkor csökken a hegymászó képessége nyilvánvaló módon. Ennek ellensúlyozására olvastam, hogy lehet custom firmware-rel többet is kihozni belőle. Engem a magasabb sebesség nem igazán hoz lázba, viszont nyomatékot/gyorsulást szívesen növelnék, főleg, ha a 10"-os kerekek miatt még csökkenne is. Hogy kell ezt elképzelni? Van egy 300W-os motor, amit időnkét túl lehet hajtani 1000W-ig? Vagy 1500W-ig? Vagy meddig? Mert az M365 Dashboardban láttam 900+ W-os értékeket pillanatnyi teljesítményként, tehát biztosan több, mint 300W a motor teljesítménye már most is. Akkor most mi ez a 300W? A növekvő nyomaték hatására komolyabb emelkedők is leküzdhetők vele? Van itt olyan, akinek fel van húzva az M365 Proja, és konkrét tapasztalattal tudna szolgálni az előtte-utána helyzetről?
Elsőre most ennyi, köszi a segítséget!
-
Drag77
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
A 20 km az anémet verzióban van, méga fékben is különbözik + úgytűnik nekem ott kapnak rendszámot?:
http://www.elproducente.com/travel/new-2020-mi-electric-scooter-models-xiaomi-scooter-pro-2-vs-xiaomi-scooter-pro-vs-xiaomi-m365-comparison-review-manual/The German version of Pro 2, as well as Xiaomi Scooter 1S, have three main differences: speed is limited to 20 km/h, 2 brake handles and the rear fender holds a number plate (legal requirements).
-
Patyesz
csendes újonc
Már nem olyan van, az egy street motion tech 2 volt, francia revoe termék, szerencsétlenül volt a fékkar felfogatva és elnyírta a kábelt az idők során, ahol a kormányoszlopba belép, és az általad jelzett hibákat produkálta, végül teljesen befékezte. De nyilván máshol is lehet zárlat, kontakthiba. De lehet egy teljesen banális dolog, a fékkar is megszorulhat, mozgasd meg azt is, de lehet más, ha garis, a jobbik eset.
-
Patyesz
csendes újonc
Igen, amikor a fékkábelem volt megtörve , nekem ezt produkálta. Nézd meg, nincs e valahol folytonossági hiány, vagy úgy odafogatva hogy meg tud törni, jellemzöen kívül, csatlakozóknák, kormányoszlop be-kilépés. Ez okozhat zárlatot, vagy hogy folyamatos fékezést érzékel..
-
bbéla
csendes tag
Sziasztok!
Kugoo M2 Prom van, ma reggelig teljesen elégedett voltam vele. Reggel azt a hibát produkálta, hogy miután fékeztem, nem indult a motor. 3x kikapcs - bekapcs után megint elindult, de fékezés után megint nem indult a motor, mintha azt érzékelné, hogy a be van húzva a fék.
Találkozott már valaki ilyen hibával?

Válaszokat köszönöm előre is

üdv, bbéla
-
TheProb
veterán
Na, megjött végre ez a nyűvedék:
Gyorsteszt, észrevételek:
Volt fw update, azt egyből feltoltam. Helyben megpörgetve, úgy tűnik nálam is maradt a 25kph végsebesség. Ebbe is egyből beletöltöttem a maradék Decathlon-os "slime"-ot, felnyomtam 64psi-re (~4,2bar), kétoldalúval rögzítettem a sárhányón lévő kampó szilikonszarját. A lámpák tényleg erősebbek és nagyobbak lettek. A hátsó sárhányó atom stabil lett, kézzel meg se lehet mozdítani! Azt picit sajnálom, hogy a fékbowden fekete lett, szerintem marhára feldobta a sima pro-n a bordó szín. A töltőcsatlakozó gumija maradt az az idétlen mágneses megoldás. Adnak hozzá 1-1 spare külsőt és belsőt. A fékkar is szerintem jobb anyagból van, már nem hajlik.
(A "Range with a full battery cycle" rész megér egy misét.
)

Fb csoportban is megkapták az emberek, már megy a nyerészkedés, 180ért árulja már legalább 1 ember.
-
rushty
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Puffoghatnak az autósok, motorosok (télen gondolom autósok): [link]
-
-
-
-
válasz
venom8888
üzenetére
Ha csőgázon mész nem lesz nagy hatótávod amikre ráírják hogy max sebesség pl:40 az nem tud annyit általában -5. Kb 35Km/h
A hatótávja se annyi amennyit írnak mert az elméleti és nem teljes gázzal pl:35Km/h hanem energia takarékosan mérték ki laboratóriumi környezetben kb 20Km/h ahol nincs emelkedő se szél és ráraktak egy 50kg-os sulyt kb.
Akksi mérete is fontos legalább 15Ah-nak kell lennie és akkor megy szerintem 35Km/h-val 30km körül de a jobbakban inkább nagyobb akksit raknak 20Ah+ és az tud menni csőgázon 40-50km körül de azok 300.000ft-nál kezdődnek kb.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Haverom venni akar elektromos rollert. Nagyon sok legyen a hatotavja,es azert 40km/h val menjen. Ar nem nagyon szamit. Jo minosegu legyen,ne hagyja cserben. Valami jo ajanlas?
-
Floyd80
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Lehet ez a teszt az volt, hogy ilyen Müller Cecília-féle öregasszonyok próbálták ki a Minisztérium folyosóin.
Ezt a Denvert néztem az Amazonon, német review-k szerint használható, bár sokaknál az akku nem működött. Azért biztos vannak EU-s hatósági tesztek is. Meg ez a Denver gyerek roller, gyerekkel tesztelték? Ja annyit írhattak volna, hogy mik voltak a szempontok, mi volt a metodika.
-
sagesz93
addikt
válasz
Floyd80
üzenetére
Valamiért úgy érzem az említett eszközökből egyet sem tulajdonol itt senki a fórumon...
Miért nem a népszerűbb típusokat tesztelik? Ezek elég noname-nek tűnnek.(#6810) Fishor: veszélyes áru, elvileg a GLS ilyen csomagokkal nem foglalkozik, de nagyon érdekes, hogy rengeteg embernek kiszállították gond nélkül...
-
Floyd80
addikt
Most futottam bele: Négyfajta elektromos roller is megbukott a hatósági vizsgálaton
https://444.hu/2020/10/07/negyfajta-elektromos-roller-is-megbukott-a-hatosagi-vizsgalaton
-
sagesz93
addikt
válasz
Norbeey90
üzenetére
Győrben majdnem megszivatott minket a GLS - a dobozon lévő bárca miatt ADR-esnek titulálták a csomagot, ezért vissza akarták küldeni, furcsa volt, hogy amelyik nap ideért a győri depóhoz, nem jött sms, hogy jönne a futár stb, telefonon érdeklődve mondták ezt, ezután azonnal tűz a depóhoz, ott hatalmas könyörgések árán kiadták a csomagot, úgyhogy megúsztuk a visszaküldést

-
-
TheProb
veterán
Frissítettél rajta fw-t? Tényleg már csak 20kph a vége?
Amúgy kezd már tényleg tele lenni a tököm ezzel a roller szállítással. 03-óta semmilyen status update nem volt a GLS-től, még mindig csak az a legutolsó üzenet, hogy elhagyta az egyik spanyol raktárat. Remélem el lesz átkozva ez a roller és még valami hibája is lesz, ha egyszer véletlen megkapom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Nade milyen minőségűek?

Van, ami ellen nem tudsz tenni. Ez tipikusan ilyen. Félreértés ne essék, nem a sisak elhagyása mellett érveltem, hanem azt írtam, hogy lehet, hogy a full-face motoros sisak overkill. Lehet, hogy a rolleres sisak (Oxelo a Decathlonból 5e-ért) is elég lehet. De én is annak vagyok a híve, hogy ha minden egyes alkalommal 5 percet kell tölteni azzal, hogy térdvédő, könyökvédő, sisak, akkor az még mindig sokkal kisebb probléma, mintha több hétre ágynak dőlsz mondjuk egy törött valami miatt...