Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Because #5700 üzenetére

Amúgy lehet azt mondani, hogy negatív példa.

Meg azt is, hogy én a végletek embere vagyok... de én így gondolkodtam, és most is így gondolom.

A sok mozgás az csak egy a számos összetevő közül. Elengedhetetlen a genetikai tényező. Egészséges táplálkozás?! Egyéb BIO kajákat, amik nem is biztos, hogy BIO, de cserébe állati drága. A rengeteg sugárzás, amiket nem tudsz kikerülni, ha civilizációban élsz, a szmog, a járművek által kibocsájtott káros anyagok belélegzése (amiből tüdőrák is lehet).

1983-tól 2002-ig Galyatetőre jártam minden évben 4-6 hétig nyaralni. Nem volt Internet (ez azért sokat lendített a dolgon, hogy mozogjak), nem volt semmi, csak a szabad hegyi levegő. Egy családdal jártunk a családfő rengeteget túrázott. 64 évesen halt meg, úgy, hogy nem voltak káros szenvedélyei, és kilogrammban is kb annyi volt mint évben. Galyatetőtről a fiaival lementek gyalog Gyöngyösre, vagy fel Kékestetőre, Sástóra és sorolhatnám. Békéscsabán lakott, a korboncnok azt mondta a feleségének, hogy a szíve olyan mértékben volt elmeszesedve, mint egy 20 évvel idősebb embernek, és azt is hozzátette, hogy kivédhetetlen volt ez a meszesedés, mert genetikailag öröklődött hajlamról volt szó.

Új hozzászólás Aktív témák