Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szuszinho

őstag

Akkor megosztom az "élményem" én is.

A kávézást nem rég kezdtem, szóval szakmailag nem tudok sok mindent. Az biztos, hogy gyenge rendezvény volt. Meleg, hatalmas sorok, és tényleg kurva hangos volt a "műsor". Nem is tudtam megkóstolni mindent, amire kíváncsi voltam. Naivan, azt gondoltam, hogy olcsóbban lehet beszerezni dolgokat, itt nem csupán a kávéra gondolok. Tévedtem. Hamarabb le is léptünk, mint ahogy terveztük.
    Kávékról:

CM etióp. Nem tudom hogyan készült, egy termosz, vagy nem tudom miből kaptuk. Olyan semmilyen volt.

Goosebumps, nem tudom milyen kávé volt. Itt sikerült megkóstolni az Oatly barista tejet, mire visszamentünk elfogyott a zabtej. Ízlett, elején jött ki egy kicsit a zab íze. Utána kellemes tejes ital. Finom volt. Ittam tej nélkül is, úgy is jó volt.

Kafferostare. 3 félét kóstoltam. Egy klasszikust, illetve két érdekes, különleges ízvilágút. Nem voltak rosszak, inkább csak számomra szokatlan.

Ami jelenleg van itthon Amazonról rendelt, jobban ízlik ezeknél. Nem mérvadó, csak saját vélemény. A fentebb írt, második kóstolt az egyetlen, amiből esetleg hoztam volna, ha fogyóban lenne itthon a kávé.

Jövőre nem megyünk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák