Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
válasz
Corsair90
üzenetére
"Én duplát szeretek inni, szóval a 30 ml nekem kevés, mire elkezdem élvezni, addigra elfogy."
Hát pedig ez a dupla "hivatalosan"... az más kérdés, hogy reggel nekem is kevés ahhoz, hogy kétfelé osszam az asszonnyal, így a reggeli "duplát" 21 g-os "tripla" szűrővel készítem, amibe pörköléstől függően 23,5- 25 g is belemegy."A duplára ez nem vonatkozik ha jól tudom? Ott 30 mp- 60 ml?"
De igen, a duplára is pont ugyanúgy vonatkozik ez!"Értem hogy 16g-ból a 60ml sok, de akkor ez nagyságrendileg mennyinek kell lennie?
Velencei és Palermóból én közepeset kaptam nem sötétet, te szándékosan kérted így?
Halál pontosságot a PID-nél mivel mérted ki?"
Ml-ben nemtom, g-ban kb. a duplájának, ízléstől függően. Én is közepeset kaptam, nem kértem külön sötétet. Javítom magam: sötétebb pörkölésből...
Van egy hőmérős / nyomásmérős karom GC-hez.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest