Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nemsokára ez jön nálunk, ha teljesen kész lesz az irodában a tuning GC. Eddig, mióta elkezdtem komolyabban elmerülni a témában, csak e61-et (fulltuning
) használtam. Most a régi darálóm és egy rézcsövezett GC van az irodában, azzal próbálva óriási volt a különbség ugyanazon a kávén (egy pörkölés), megjegyezve, hogy a pid még nincs kész így a próbálgatást abba is hagytam, de kíváncsi leszek mit mutat, ha kész.Egyébként szerintem sem a kávéfőző a legszűkebb keresztmetszet egy szint (képesség) felett és mindenki a saját "szerelmét" isteníti. Mondjuk az e61-esek családja egy méltánytalanul elnyomott kisebbség a fórumon
Én nem vitatom, hogy jó a GC, csak akkor szoktam csodálkozva nézni, amikor az e61-et minősítik mindenre alkalmatlannak... Kicsit kevesebb tuninggal mint egy GC-re kell ki lehet szűrni a gyengeségei nagy részét (fejhőmérő, programozható előáztatás, szűkítő), a 4 kilós réz fej, 3 literes kazán, rotopumpa meg nem hinném, hogy hátrány
Tény, hogy ha nem fogy sok tejes ital a családban akkor felesleges és elég a GC, tény hogy pacsálós és Nordával anyagi csőd lenne használni, viszont szvsz a legszebb gépek, oda lehet rakni bármelyik konyhapultra, lehet játszani a világos pörikkel espressonak és szünet nélkül lehet tolni a latte artot a vendégeknek had pislogjanak... 
mdav88: majd számolj be hogy muzsikál a gép
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) használtam. Most a régi darálóm és egy rézcsövezett GC van az irodában, azzal próbálva óriási volt a különbség ugyanazon a kávén (egy pörkölés), megjegyezve, hogy a pid még nincs kész így a próbálgatást abba is hagytam, de kíváncsi leszek mit mutat, ha kész.
Én nem vitatom, hogy jó a GC, csak akkor szoktam csodálkozva nézni, amikor az e61-et minősítik mindenre alkalmatlannak... Kicsit kevesebb tuninggal mint egy GC-re kell ki lehet szűrni a gyengeségei nagy részét (fejhőmérő, programozható előáztatás, szűkítő), a 4 kilós réz fej, 3 literes kazán, rotopumpa meg nem hinném, hogy hátrány
Tény, hogy ha nem fogy sok tejes ital a családban akkor felesleges és elég a GC, tény hogy pacsálós és Nordával anyagi csőd lenne használni, viszont szvsz a legszebb gépek, oda lehet rakni bármelyik konyhapultra, lehet játszani a világos pörikkel espressonak és szünet nélkül lehet tolni a latte artot a vendégeknek had pislogjanak...