- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
mester6
üzenetére
Ha valakinek van elérhető távolságban USB mikroszkópja, akkor csinálhatok jobb képeket is az őrleményről. Én is azt látom, hogy homogén. Először azt hittem, hogy az őrleménytartó oldalára feltapadnak a "liszt" szemek. Majornál ezt úgy minimalizáltam, hogy szitálás közben nem toltam át durván a fémrácsokon, hanem a végét egyszerűen lekoppintottam a mosogatóba. Így a túl finom szemeket elég jól ki tudtam szűrni. Még nem szeretnék semmi véglegest írni a Kinu-ról, főleg nem 3 kávé után, de azért az már most látszik, hogy eléggé rendben van. Tegnap szitáltam egyet, a másikat meg nem. Lefolyásban nem vettem észre semmi pozitívumot a szitált verziónál, bár azt nem én ittam, így az ízéről nem tudok nyilatkozni. Súlyban a Kinu sem kevés, összeszerelésre meg hozza a jó minőségű iparik érzetét. A duplát is pillanatok alatt befalja, bár igazán világos kávéval is ki fogom próbálni. Az a teóriám, hogy a kézinél is fontos az egyenletes tempó, tehát egy világos pöri lehet, hogy borítja majd ezt a szép homogenitást.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest