Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adriankoooo

senior tag

válasz Sinisi #41230 üzenetére

Rakj fel most. :C Tök mindegy, hogy mennyire kopott a kés kép alapján. Ha képes olyan finomra őrölni, hogy befullassza a KV gépet, akkor olyan nagy gond nem lehet. Szemcse egyenetlenséget ne számítsuk most.

YouTube. Letöltötd az appot az okostelefonodra és onnan fel is tudod tölteni.

Szerk: ha ránagyítok és jól látom, akkor jó nagy szemeket látok. Szerintem csak annyi a gond, hogy nem daráltál elég finomra.

Ez nem egy K6 őrlő? Nekem is az van. Kapcsold be a gépet és a felső részt csavard odaáig amíg fogod hallani, hogy a kések összeérnek (fém-fém hang). Onnantól gyere vissza egy centit kb. Lehet nem segít, de nekem most 27-en áll. Csak hogy legyen némi referenciád. Aztán ha állítasz a finomságon, vagy kiporszívózod kell 1-2 darálás, amíg beáll a szemcseméret a beállított értékre.

Én vettem új kést tavaly, de egy f*s. Vissza kellett tennem a régit. Az új kés összeérintkezve, ciripelve sem adott elég finom őrleményt. Visszatettem a régit, azzal nincs ilyen gond. Ha veszel kést én eredetit javasolnék, amibe bele van ütve a K6 felirat, a többi lutri.

Új hozzászólás Aktív témák