- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Rakj fel most.
Tök mindegy, hogy mennyire kopott a kés kép alapján. Ha képes olyan finomra őrölni, hogy befullassza a KV gépet, akkor olyan nagy gond nem lehet. Szemcse egyenetlenséget ne számítsuk most.YouTube. Letöltötd az appot az okostelefonodra és onnan fel is tudod tölteni.
Szerk: ha ránagyítok és jól látom, akkor jó nagy szemeket látok. Szerintem csak annyi a gond, hogy nem daráltál elég finomra.
Ez nem egy K6 őrlő? Nekem is az van. Kapcsold be a gépet és a felső részt csavard odaáig amíg fogod hallani, hogy a kések összeérnek (fém-fém hang). Onnantól gyere vissza egy centit kb. Lehet nem segít, de nekem most 27-en áll. Csak hogy legyen némi referenciád. Aztán ha állítasz a finomságon, vagy kiporszívózod kell 1-2 darálás, amíg beáll a szemcseméret a beállított értékre.
Én vettem új kést tavaly, de egy f*s. Vissza kellett tennem a régit. Az új kés összeérintkezve, ciripelve sem adott elég finom őrleményt. Visszatettem a régit, azzal nincs ilyen gond. Ha veszel kést én eredetit javasolnék, amibe bele van ütve a K6 felirat, a többi lutri.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tök mindegy, hogy mennyire kopott a kés kép alapján. Ha képes olyan finomra őrölni, hogy befullassza a KV gépet, akkor olyan nagy gond nem lehet. Szemcse egyenetlenséget ne számítsuk most.