Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

válasz fragola.6035 #41204 üzenetére

Wdt - igazad van, van ahol el lehet hagyni, van ahol nem, kezdők inkább csinálják, egy hibaforrással kevesebb. Ez a csapolás egy feneketlen karral vsz horror lenne, és normál kifolyóval is vsz idegesen, csapongva jön az ital, nem szép egérfarokban. Azt írta a gép rendben van, a darálót nem tudom tesztelte-e más géppel. A Malabar nálam az elállítódott darálással is jó volt, ezért mertem ajánlani. Hogy daráló vagy eloszlás a hiba az talán kiderül, darálóról semmit nem tudok, feltételeztem az is kipróbált, lehet nem.

Kávé szétcsomagolás: én is így gondoltam, de a gyakorlatban nem éreztem különbséget hogy átkanalaztam, vagy öntöttem. A 125g elfogy pár nap alatt, némelyik kávénál a zacskó vége így sem igazi. Mivel többnyire egész friss a kávé ami érkezik ( 1-2 napos), még az új zacskóban is sok a CO2. Inkább azt látom, hogy mikor kevés a zacskóban a kávé, akkor látványosan gyorsul a folyamat. Az utolsó 1-2 adag már szenvedős néha, szinte fuggetlenül attól, mikor bontottam (nyilván a CO2/O2 arány ilyenkor a legrosszabb).

Új hozzászólás Aktív témák