- Milyen okostelefont vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem hittem volna, hogy ilyen vitaindító lesz a mézkérdésem

Nekem még tág a tűrésem. Ha jó eszpresszót kapok, azt értelemszerűen önmagában iszom. Egy jó eszpresszót bármivel megédesítve nem ízlene, mert próbáltam. Ha nem jó eszpresszót kapok, akkor megmondom hogy nem jó, vagy szar, de még akkor sem édesítem. Mert a fentebbiből kiindulva a cukor miatt nem pontosan tudnám, hogy mitől/miért szar. Ha van amikor felbuggyan a dolog, tejhabozom a céges darálós automatából érkező sötét italt, de a tejcukor miatt értelemszerűen ezt sem édesítem. Azonban van az a fajta folyadék, sötét ital (átlagos usernek kávé) aminek enyhe élénkítő hatása megvan, legalább nyomokban tartalmaz kávéra emlékeztető aromákat, önmagában pocsék ízű, de tejjel (vagy tejporral basszus mikor a legalja jön el) és megédesítve össze lehet hozni valami ebéd utáni elalvásgátlót.
Tudom, abba meg már kár bármi, de ezt a vékony határmezsgyét próbáltam tegnap meglovagolni, mert ezt a löttyöt cukorral vagy mézzel édesítve iható az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest