- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem hittem volna, hogy ilyen vitaindító lesz a mézkérdésem

Nekem még tág a tűrésem. Ha jó eszpresszót kapok, azt értelemszerűen önmagában iszom. Egy jó eszpresszót bármivel megédesítve nem ízlene, mert próbáltam. Ha nem jó eszpresszót kapok, akkor megmondom hogy nem jó, vagy szar, de még akkor sem édesítem. Mert a fentebbiből kiindulva a cukor miatt nem pontosan tudnám, hogy mitől/miért szar. Ha van amikor felbuggyan a dolog, tejhabozom a céges darálós automatából érkező sötét italt, de a tejcukor miatt értelemszerűen ezt sem édesítem. Azonban van az a fajta folyadék, sötét ital (átlagos usernek kávé) aminek enyhe élénkítő hatása megvan, legalább nyomokban tartalmaz kávéra emlékeztető aromákat, önmagában pocsék ízű, de tejjel (vagy tejporral basszus mikor a legalja jön el) és megédesítve össze lehet hozni valami ebéd utáni elalvásgátlót.
Tudom, abba meg már kár bármi, de ezt a vékony határmezsgyét próbáltam tegnap meglovagolni, mert ezt a löttyöt cukorral vagy mézzel édesítve iható az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest