Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
olyan okból kifolyólag lehet "szándékos a ködösítés", hogy semmi értelme a hőfoknak. nálad 83 fok egy másfél decis külső fűtésű alukazán random külső-felső mérési pontján az adott szondával, nálam 87 fok egy 8 decis belső fűtésű rézkazánba lógatva stb. stb. annyit tudsz mondani, hogy "a tipikus robusztás blendeknél beváló hőfok alatt két fokkal" és ezt értenie kell a kicsit tapasztalt usernek. a többiek meg próbálkozzanak, állati hamar bele lehet tanulni.
-
vendingo
veterán
válasz
adriankoooo
üzenetére
Csak ha végzett a GC-el amit ma küldtem neki

-
Bazsee71
őstag
Milyen kávékat tudnátok ajánlani, amik önmagukban egy "édeskésebb" ízvilágot képviselnek? 4-4500 Ft/kg árkategória fölé nem mennék, mert még erősen pazarlok.

Most La Piazza és PinUp van, fel-le játszok a hőfokkal, de szerintem nem ezt keresem.
Más:
Munka ügyben az elmúlt 2 napban sokat utaztam, volt alkalmam járni az Expolygonnál és a Danettinél is. Mindkét helyen csak kis tételben, apróságokat vettem (nagykereskedők az ilyet nem nagyon szokták szeretni). Röviden annyi a tapasztalatom, hogy a Danettinél nagyon készséges volt a kiszolgálás, az áraik is rendben vannak, szívesen visszatérek oda (közelebb is vannak Kaposvárhoz).Kávékorzó tesztekben a gyengébbek kedvéért igazán leírhatták volna a tesztelők a bevált hőfokot. Vagy valami okból kifolyólag szándékos lehet a ködösítés?
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
siiimáán!
csukottszemmel, hátrakötött kézzel, szerszám nélkül!
nem hiába kapta az arany fokozatú gáddzsá-nindzsa titulust!

-
Xabi78
aktív tag
válasz
Karthmann
üzenetére
Tersonetes visszaöblítésnél konkrétan a szelepen megy át a tömény tersonet oldat, így leginkább a szelep találkozik vele, főként ez is az egyik lényege a tisztításnak, hogy a háromjáratút kitakarítsa.
Szerintem nem kell zsírozni a háromjáratút. Nem is olvastam sehol, hogy kellene. A tömítéseket én meg szoktam kenni, szétszedésnél jól jöhet. -
Karthmann
csendes tag
válasz
zolko74
üzenetére
Ha logikusan gondolkodsz, összerakod zsírral, majd egy hét múlva ha zsírtalanítod a fejet, azzal a lendülettel a kenőanyagot is kimosod, arra ugyan én nem gondoltam, hogy kialakításból adódóan lehet nem találkozik a szelep zsíroldóval, de egy ipari gépen biztosan kimosódna.
-
szszab
csendes tag
ha valakinek van greaf-ja vagy tud eladót jelezze nekem. köszi

-
zolko74
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Egyáltalán kell valamit bekenni (pl. boiler tömítések), vagy csak szárazon kell összerakni?
-
mester6
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
-
zolko74
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Én is csak találtam

10. Lubricate the internal solenoid piece with food safe grease, and re-install with the narrower end pointing downwards.
-
Surda-
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szifonos technológia,aki nem elmebeteg az nem villanykörtéből csinálja.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
mester6 és soldier2
Köszönöm a választ. Nem tévedtem, sejtettem, hogy nem azt fogjátok mondani, igen, tutira jól járok vele.
Megmondom őszintén, hogy én ennyire még sohasem merültem bele a kávézásba. Nekünk, egy szarvasi kávéfőzőgép van, azt csókolom. Szeretek kávézni, az íze miatt. És sajnos, most tudatosult bennem, hogy eddig, minősíthetetlen kávékat ittam
Szimpatikusnak tűnik ez a pod techmológia. Sok féle kávé van, egész jó árba - ha kapszuláshoz viszonyítok. Egyelőre a kvgép ára, bajos. Használt dolgokat, mindig is kerültem. Újba mit ajánlanátok ? Mennyi ? Melyik a legolcsóbb ? Google-ba beüttem, de azért van pár fajta.[link]
tulajdonképp, ez se rossz megoldás
-
weinmaker
őstag
Ha valaki olthatatlan vágyat érezne egy BWT kancsó tulajdonlásával kapcsolatban, az írjon már privátot, mert van egy bontatlan eladó magnézium betétes
Pont ilyen [link]
6000.- -
kaligula
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Én ez alapján a videó alapján nem sok mindent tudnék eldönteni. A végeredményt sem látjuk. A tapasztalatom az, hogy a POD-os gépek és az őrölt kávéra tervezett gépek főzőfeje - méret, kiképzés, tömítés helye - pont annyira különbözik, hogy egyikkel a másik már nem tud igazán jó eredményt hozni. Az adapteres POD szerintem ugyan olyan kompromisszum adott esetben, mint egy kis kézi daráló.
-
mester6
tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Ehhez mit szólnál?[link]
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
szszab
üzenetére
sztem ne vegyel 5ert se MiniMill-t, inkabb 12,5ert Rhino! jobban jarsz vele, kesobb haugyvan hasznalhatod utazosnak/filterre! (Aeropress, Brikka...)
igen sporolj! a Rhino is cs fel (v inkabb negyed) megoldas lenne! az espresso-szemcsemeret elvileg jobban igenybe veszi a keramia orlotarcsakat, jelentosen csokkentve a varhato elettartamot! -
szszab
csendes tag
válasz
mester6
üzenetére
Most nem a maximumra torekszek csak egy ihato presszot szeretnek inni. Atmenetileg nincs keret szurore ehhez merten erdekelnek az alternativak 1-2 honapig.. Mivel nem volt meg presszo gepem ugy gondolom a szarvasi plussz a legolcsobb lavazza kombotol csak jobb lesz!!!
Hol tudok ehhez szurot es podot venni? Milyen aron megy a szuro? Csak mert ha draga lehet inkabb mini millt veszek, mert most 5ert tudnek -
varadigabor
senior tag
Tudtok esetleg ajánlani olyan céget vagy webshopot ahol olcsón lehet venni pod-ot? 40 Ft körül, nem otthoni mennyiséget vennék hanem nagyobb tételt majd.
-
mester6
tag
válasz
szszab
üzenetére
Szerintem sajnos ez nem tud jó eredménnyel összejönni.
Talán átmeneti megoldásnak megfelelne, ha egy POD szűrőt vennél a géped szűrőtartójába és a daráló beszerzéséig POD-ot használnál. Több fórumtársnak igaza van amikor az a hitvallása , hogy POD-ot POD-os gépben, ez feltétlen igaz is, de szükség törvényt bont. -
szszab
csendes tag
Amig nincs daralom, arra gondoltam, hogy elmegyek pesten egy helyre ahol veszek kavet es elmondom milywn gepem van es daraljak le... Tudtok ilYen helyet? Esetleg valaki dolgozik ilyen helyen a csoportbol?
Tudom nem speci de most jelenleg nem tudok jobbat. -
Agostino
addikt
válasz
rallypix
üzenetére
köszi megnézem este!
kicsit más. megint menetel a fejemben a vezérhangya, hogy más darálókat is használjak ideig-óráig. nézegetek jobbra-balra mi eladó mostanság. la cimbali, cunill iparinak hirdetett darálók otthonra mennyire szerencsések? vagy maga az ipari szócska rettentsen el? néhány hsz-el odább felmerült már a cunill név, de újonnan nekem picit sokba fájnak.
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Abban szeretném, a segítségeteket kérni, hogy irodába milyen kávéfőzőt ajánlanátok? Kényelmi szempontok fontosabbak mint a kiváló kávé minőség így autómata(darálós) kávéfőzőt szeretnénk. Tudtok típust ajánlani, használt felújított gép is érdekes lehet, csak az eladó tudjon számlát adni, esetleg valamilyen boltot tudtok ajánlani, akik akár PID-elt OPV-s automatát is csinálnak?
Fontos infó, hogy kb napi 15-30 kávé lenne főzve kb.
Köszi nagyon előre is!
-
rallypix
csendes tag
válasz
Agostino
üzenetére
Az újabb típusokban van egy fém nyelv a garatban, amit én kivettem, mert visszatartja az őrleményt. A képen láthatod mennyi kávé marad benne alkalmanként, ha benne van a fém lap. Ezt mindig csak a következő darálás tolja ki maga előtt. Ahhoz, hogy szinte minden kijöjjön egy körtepumpával párszor be is fújtam a garatba, mert olyan a kiképzése, hogy még így is rengeteg benne marad. Ez a módszer tényleg működik, szétszedtem a garatot is, hogy ellenőrizzem, és így már tényleg 1g alatt volt bent a pangó őrlemény.
A fém lap nélkül sajnos eléggé szórja a cuccot, de nekem ez nem volt gond, mert egy capuccinós csészébe őröltem amúgy is. Gondolom ezen segíthet, ha pár csepp víz van cseppentve darálás előtt a kávéra, de ezt kipróbálni már nem tudom, mert eladtam a darálót.
Amúgy tényleg jó gép, könnyen beállítható, kezdésnek tökéletes, csak én meguntam vele reggelente ezt a pepecselést. -
soldier2
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Munkahelyen van ilyen, hozza a kapszulás Tchibók szintjét. Drágán ad, a szarvasinál jobb kávét. Itt általánosan elfogadott, hogy a kapszulás kávé sz.r, és ezzel egyetértek. De pl a kollégáknak saját pénzen vettem ese podos gépet, de nem ízlett nekik, maradtak a Tchibonál, a podos gépet eladtam bukó nélkül. Ha pl veszel egy használt podos gépet 30k körül, annak több előnye van:
- nulla, vagy minimális bukással bármikor kiszállhatsz, mert el tudod adni a gépet - használt kapszulás eladhatatlan
- választhatsz, hogy olcsóbb, vagy drágább kávét iszol, sokkal nagyobb a választék
- a gép olcsón javítható, és ritkán romlik el. Cserébe a Tchibo gondolkodás nélkül cseréli 36 hónapig a gépet, ha elromlik
- Ese pod sajna nincs a nagy áruházakban (senseo kávépárna nem jó), míg Tchibo bolt szinte minden plázában van. -
mester6
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha tetszik a topik, biztos jó ember vagy!
Így kötelességünk megóvni, a ettől a vásárlástól, aminek most nem örülsz, de később rájössz, de jó hogy ezt megúsztam. Talán az E.S.E. POD-os gépek környékén , úgy elsőre nem érne csalódás. Hirdetnek itt is ilyen masinát. ha visszaolvasol megtalálod. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Par napja kovetem a topikot,elegge professzionalisnak mondanam. Ugyhogy felve teszem fel a kerdesem.
[link]
Errol a kapszulas kv fozorol milyen velemenyetek lenne ?
Azt tudom,hogy elavult,mert kijarattak es mar kaphato az uj fajta is. De lesz akcioba 14 ezer korul,es lehet beruhaznek ra. -
looser
addikt
Őszintén szólva a Mini Mill-t nem tudom jó szívvel ajánlani. Kb. 100 daráláson vagyok vele túl (200-300 perc forgatás :-) és így néz ki a tengely, ahol a forgatókarral találkozik. Ebből nekem az jön le, hogy még kb. ennyi alkalom és szép karikára csiszolja a tengelyt. Nem csinálom vadállat módjára, de határozottan, hogy ne akadjon meg. Ellenben ha a tekerő nem ugyanolyan vastag lenne végig, hanem elkezdene vastagodni a tengely felőli részen, sokkal kevésbé szedné szét a tengelyt...
-
Agostino
addikt
válasz
rallypix
üzenetére
a Graef-ot kicsit tuningolni kellett ahhoz, hogy kiadjon majdnem mindent magából és ne kelljen az előző nap ledarált kávé maradékát inni
erről mesélhetnél még. minden darálás után meg kell picit bíztatnom a jómadarat, hogy kiadjon mindent. ezt leszámítva szuper cucc, szeretem
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Hát, hogy ezt a huzast eloaztatasnak nevezem vagy egy profilozott (hehe) huzas elso traktusanak, ez attol fugg, hogy epp milyen labbal keltem fel. Most a masikkal :-). Az elnevezes a scheissegal. Azert lohetnel ujabb videot is. Ez meg erosen javithato filmtrukk nelkul is.
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Igen, de ha csak bojler nyomást kap, akkor kb a felső harmada (hasraütés szerűen) előázik. Azt, hogy honnan vettem, hogy minimális nyomással áttolok rajta annyit, hogy épp megjelenjen a kávé a szűrő alján, utána várok, majd csapolás, azt nem tudom, azt hittem tőled

-
Upo
addikt
válasz
szszab
üzenetére
Az első gaggia mikor megjött és hazavittem este, akkor csak őrölt kávé volt otthon. Tamper helyett egy pont illeszkedő méretű vastagabb falú üvegpohárral nyomtam. Aztán másnap vettem a kávés boltban egy párszáz ft-os műanyag tampert (fém nem volt neki), és azt használtam amíg fragola-tól megjött a rendes 58.4-es tamper.
-
Waterman
aktív tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Parci, közelkerülhetsz egy jó pörkölőhöz, én még puhítom a zasszonyt.

-
Kávé Kálmán
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Normál esetben pünkt a bojler nyomással előáztatsz, hiszen összenyitod az a dugattyú alatti térrel.
Más! Eladó Gene (amerikai, 110V). Ez igy elsore nem hangzik tul jol. Ugyhogy termeszetesen adom vele a német gyárfelszámolásból lőtt 2kW-os feszültségferdítőt, ami valszeg minden egyéb háztartási készüléket kiszolgál. 2011-ben májusban vettem, novemberben már megvolt a Cafemino, ergo ennyit "dolgozott" effektive (a Kalmar 2012-ben indult, nem zugpörköltem vele :-). A mintákat csak a hőskorszakban pörgettem ezzel, mert sokkal komfortosabb - amúgy villámgyors - a kereskedőkkel professzonális körülmények közt megpörköltetni, ami 3 nap alatt ideér. Mindegy is. Akit érdekel(het), az úgyis megnézi. Ha megnézi, akkor meg látja, milyen állapotban van. Adok mellé mondjuk 4x1 kg ződkávét (ami tetszik). Ha vkinek ez igy 120-ért érdekes, akkor megkímél a hirdetésfeladástól.
Délutántól leszek elérhető holnap.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Na nem hagyott nyugodni a dolog, ötödjére egész jól sikerült a dolog. Finomabbra őröltem a kávét, és kevesebbet tettem a kosárba. Az elején volt egy kis spricc, aztán szinte teljesen középre beállva lefolyt, igaz kicsit lassan. Az érdekes az, hogy sima karral a 702-esen eddig 14-es őrlési finomság mellett jött le szépen a kávé, a nyitott karral vissza kellett mennem egészen 8-ig (valószínűleg a 9-es lesz a jó állás). Egyébként egy szimpla kosárral próbálkozom.
-
soldier2
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Előáztatás miatt annyira hosszú. Kb 30s-nél látszik, hogy picit lefele mozdul a fej, akkor indul maga a csapolás. Nem tökéletes, nem is azért ettem fel, de más nincs saját fent. Kicsit elkavarodtam a videó/stopper/kar trióban, és extrém hosszú lett az előáztatás. Többnyire 8-10s után indítok, de még ismerkedem a géppel.
-
rallypix
csendes tag
válasz
szszab
üzenetére
Volt utána pár hónapig egy Graef CM802, most pedig egy Mahlkönig Vario van. Ha kicsit többet szánsz rá, mint a Mini Mill ára, akkor egy Graef CM702 is jó választás kezdésnek. Új ára annak 30e, ha a graef.hu-ról rendeled. Használtan is sokszor felbukkan egy-egy Graef, vagy Iberital, ha nem sürgős érdemes várni kicsit.
Szerintem az őrlő a legfontosabb és ebben azon túl, hogy egyenletes és konstans legyen az őrlemény, benne van az is, hogy minél kevesebb pangó őrlemény maradjon benne. A Vario ebben nagyon jó, a Graef-ot kicsit tuningolni kellett ahhoz, hogy kiadjon majdnem mindent magából és ne kelljen az előző nap ledarált kávé maradékát inni.Persze lehet úgy is, hogy az első pár gramm megy a kukába, de ki akar kiszórni 10e Ft-os kávékat?!
-
rallypix
csendes tag
-
soldier2
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Szerencsére nem a kartömítés. Az aeropress filterpapír ha úgy tűrődik, és nem húzom rá nagyon 1-1 csepp elcseppen - lehet, hogy egy kartömítéssel megszűnne, de nem zavaró. Papír nélkül nem csinálja, és ha egy kicsit jobban ráhúzom akkor sem.
Szszab - fotózd le azt a kart, amivel az előző kép készült. Ha nem is pont ilyennek, de lyukas aljúnak tűnik (ha nem az, akkor ne fotózd) -
Bazsee71
őstag
-
soldier2
őstag
válasz
szszab
üzenetére
Naked, azaz skalpolt kar. Az alja le van vágva, látszik a szűrő, szépen látszik majd, ahogy áttör az ital, és szépen összespricceli az egész konyhát maga körül. Majd amikor már mindent jól csinálsz, akkor ez a spriccelés kimarad
[link] - nem a legfrissebb ilyen videóm, de kb ez várható 
-
kaligula
tag
POD-os gépek iránt érdeklődők figyelmébe ajánlanám tapasztalataimat a Tecnosystem Blitz 207-el kapcsolatban.
[link] -
vendingo
veterán
válasz
szszab
üzenetére
Én nem ismerem az olcsó őrlőket, de nem vinném túlzásba a dolgot, vennék valamit, akár mini mill-t és minél hamarabb beruháznék valami jobb elektromosra.
Mindenesetre várd meg még mások válaszát is, mert nekem őrlő fétisem van, szerintem nem lehet elég jót venni belőle.
-
Balus
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Nem kell állítani rajta. A mennyiséggel érdemes játszani. Én 8-9 g között variálok úgy hogy kiadja.
-
jveres
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Az előáztatással két dolgot tehetsz: 1. nem csinálsz és ekkor annyi az "előáztatás", amennyit a roto pumpa nyomásfelépítése biztosít. 2. van a karnak egy olyan állapota, amikor kb 2 bárral megy a víz a portafilterbe és a pumpa még nem indult el, de ezt be kell gyakorolni
-
Upo
addikt
Brita szűrőt használsz? Azzal nekem is savanyúbb ízre is a víz. Ha maxtra betétes (az ovális, nem a régebbi hengeres) akkor próbálj egy másfajta szűrőt. Tesco szűrővel nekem jobb ízű a víz, de lehet esetleg kísérletezni hogy melyik a legjobb a kávéhoz.
Mondjuk függhet attól is a végeredmény, hogy a szűrés előtt milyen a csapvíz. -
adriankoooo
senior tag
Na mi készült el ma? A szimpla adapterem.

http://hopp.mihalko.eu/1nVsSJJ
http://hopp.mihalko.eu/1T3Cjmn
http://hopp.mihalko.eu/1T3CnlSSzerintem elég jó lett, pedig csak úgy nagyjából mondtam el, hogy mi is kéne.
SOS kérdés:
nagyon szűkebbre kell menni a darálóval a duplához képest?
-
szszab
csendes tag
sziasztok ma valószínű meg lesz a babby classom, már csak egy örlő kéne és kávé hozzá.
Nos én egy hario mini millre vagy egy tiamora gondoltam. ez megfelelő lenne hozzá? Igazából pénz hiányában most valami olcsóságra futja. Engem nem érdekel az hogy kézi csak hogy megfelelő legyen a géphez. -
celf
őstag
"Brita szempontjából annyit szeretnék hozzátenni, hogy Aeropress 35g Has Bean Jabberwocky kézi rhino őrlővel legfinomabb méretűre őrölve + 220ml Britás víz, 92 fok, 2:15 másodperccel, eredmény: sokkal savanyúbb kávé mint csapvízzel."
Új próba volt. Megint ugyanaz a végeredmény. Jabberwocky mintha kettévált volna. Egy savas, vékony íz felül és egy csümölcsös alsó rész, de a kettő között semmi testesség.
Lehet, hogy a Britás víz miatt a megváltozott ásványanyag tartalommal már alacsonyabb hőfokú víz is elég lenne? Talán túlextraktálódik a kávé. Nem tudom, de ki fogom most próbálni egy másik, olasz pörkölésű kávéval, és egy sötétebb Lumenes kávéval is. Lehet azoknak meg jót fog tenni.
-
fi:zi'k
nagyúr
Urak, szűk két hónap után írt a kontaktom a vanília kapcsán. Ha érdekel még vkit, akkor újraaktiválom a hirdetést.
-
soldier2
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Hát ja. Az utána kovetkező 100 hozzászólást átugorhatod. Kár, hogy miután mindenkit dilettánsnak nézett egy félreértelmezett általános iskolai biológia könyvből származó részletre támaszkodva, eltűnt mint szamár a ködben (lehet, hogy szerencse?
)Parci: időnként még kell újítani a hirdetéseket, mert elfújja őket egy-egy hitvita. Az is egyértelmű, hogy nem naponta-kétnaponta kell, mert ha mindenki ezt csinálja, akkor követhetetlen lesz a fórum. Szóval ha el akarom adni a Creminát (nem akarom), és nem vinnék el egy nap alatt (tuti elvinnék) akkor pl hetente imételni ok?
Az a baj a Jveres féle gépekkel, hogy eladás szempontjából a legrosszabb korban van. A tulajnak még új, a vevőnek (főleg mivel ennyiért kávéfőzőt nem Józsi bácsi vesz a hetedikről) meg inkább megérheti egy új, főleg ha az áfát le tudja írni. Tömött zsebű fanatikus meg sajna elég kevés van. Azért remélem hamar elkel. Előáztatás megoldott már ennél, vagy ugyanaz mint az R58? -
celf
őstag
avx-ről fog valaki mostanában rendelni valamit bp-re?
betársulnék, ha nem gond
szeretnék egy Mesh-t venni, AP-hez.
3000-be kerül, és még 6000 hiányzik az ingyenes postázáshoz
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PH! Darts
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem hiába kapta az arany fokozatú gáddzsá-nindzsa titulust!

Talán átmeneti megoldásnak megfelelne, ha egy POD szűrőt vennél a géped szűrőtartójába és a daráló beszerzéséig POD-ot használnál. Több fórumtársnak igaza van amikor az a hitvallása , hogy POD-ot POD-os gépben, ez feltétlen igaz is, de szükség törvényt bont.

szeretnék egy Mesh-t venni, AP-hez.