- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Na akkor legalább nem egyedül tévelygek

Azért is kérdeztem, mert tudom, hogy bizonyos dolgok egyszerűen nem jól édesíthetők mézzel, vagy elveszi, vagy eltolja az ízt, de lehet, hogy minden csak megszokás kérdése. Én pl. általában csak akkor iszogatok kamillateát, ha beteg vagyok, de akkor csak mézzel. Cukorral nekem nagyon nem ízlik. Ugyanakkor fekete vagy más teákba már a mézet nem tudom beletenni, azt már cukrozom (cukroztam ezidáig) Ami viszont bejött, az a forraltbor. Abba már utóbbi 1-2 évben cukor helyett mézet teszek, és annak igen jól áll.Na most akkor elkezdek én is kísérletezni, van egy fél kisüveg akácom, töményen valóban aromás, de bekeverve nem túl erős. belepróbálom mindenbe, aztán meglátjuk. Ilyen extrább mézek itt felénk nem nagyon vannak, ez itt nagyon vidék. Itt még téli szélvédőmosót se tudtam venni a tescoban december közepe óta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)