Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krajcsi
csendes tag
Érdekel itt valakit egy bejáratott (7,5 kg kávéval) Mazzer 151g kés? Hasonlóan jártam mint Tobbee (presszózni akartam vele, de arra alkalmatlan), de én csak a kést vettem meg, majorom volt már.
1 hete vettem, bejáratást követően szembesültem a problémával, nyilván nem előtte
Mivel nem jobb filterre és aeropressre mint a 64mmes SSP brewing, így kiveszem majorból és megy abba vissza a 151c kés. Btw nem is rosszabb nála, de nem filterezek annyit, hogy megérje két brew kést tartanom.
Ez egy nem jött be kísérlet volt. Nyilván sehol nem írták előtte, hogy ez a kés presszóra alkalmatlan, de 1 nap különbséggel Tobbee már leírta. Ezt én is csak megerősíteni tudom.
Annyiért adnám amennyiért vettem, szerintem így is eléggé megéri.
Akit érdekel, írjon privit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest