Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"A desztillációs eljáráson átesett víz utána egyáltalán nem biztos, hogy az emberi fogyasztásra is megfelelő higiéniai körülmények között folytatja az útját."
Na de ha valamit desztillált vízként árulnak, akkor szerintem jogos feltételezés, hogy a víz mentes bármi szennyezőanyagtól. Gyanítom van erre valami szabvány és előírás, de nyilván ha bizonyos mennyiségen túl tartalmaz nem-vizet, akkor már nem lehetne desztillált vízként árulni."A filterezőket most nem számoltam bele, ott nincs sok haszna kímélni a felszerelést a vízkőtől."
Filterezőket nyugodtan számold, mert bár a vízkő kevésbé probléma*, viszont a végtermékben arányaiban sokkal több a vízÉs pont emiatt a filter kávé ízvilágát a víz méjobban befolyásolja.
*bár had tegyem hozzá, hogy a csapról töltött vízforralót nálunk hetente kell vízkőteleníteni, bwt-vel töltött hattyúnyakút meg elmúlt 2 évben egyszer vízkőtelenítettem, amikor kipróbáltam a Nestle Vera-t és rögtön kiült az aljára. De tény, hogy tönkremenni nem fog semmi a vízkőtől filter esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest