Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
SoundON
üzenetére
Tudom, olvastam annak idején. Fém ízre, ezüstözésre is emlékszem. Nem faszság ha zavar, akkor foglalkozni kell vele. Ha otthoni hideg víz rendszerben két hét használat után megnyitod pl a rézcsöves rendszered akkor annak is szar íze van. Meleg közegben ez hatványozottabb. Bestmax prémium van ismerősömnél, azzal akarom majd összehasonlítani a kancsós vizet. Egész biztos, hogy feljebb megy a ph forralás miatt. Ha van rendes ph mérőd akkor ki tudod mérni. Nekem nincsen pontos műszerem, hogy nagyon pontos számokat írjak, de 2 perc forralás után is jelentős a változás. Ha vissza hűl és másnap megint megforralod akkor még jobban eltolja, mert nem tud vissza oldódni a co2 pl. Zárt rendszernél másképp működik, de biztos, hogy befolyásolja. Mint jelenség és a kávé ízére gyakorolt hatása miatt érdekel egyébként a dolog. Az másodlagos, hogy a kancsós víz miatt kezdtem méregetni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest