- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz
lbence #13664 üzenetére
Többek között ezt a videót is néztem. És már alakul, a nyomás kezd felállni, legalábbis optimálison belül van. A főzési idő hosszát csak manuálisan tudom beállítani? Mert a 25-30 mp egészen biztos, hogy nincs meg, de talán a 35 ml sem.
Bár az utóbbiban nem vagyok biztos.
-
Soulfly842
addikt
válasz
lbence #13378 üzenetére
Láttam a méretét, kialakítását - nekem teljesen jó lesz szerintem. Feleségem abszolúte az amatőr Capuccino fogyasztók körébe tartozik. egy adag kávé, ~2 dl-re felhabosított tej - neki már minden igényt lefed (örülök, hogy vagy 1,5-2 éve végre sikerült leszoktatnom a 3in1 -ről
). Ha meg mégis nagyobb kellene, akkor ott van az Ikeás is (nem a kiváltására kell, hanem a mellé egy napi kényelmi megoldás). Napi használatra teljesen jó lesz ez.
-
Soulfly842
addikt
válasz
lbence #13374 üzenetére
Nekem ez előny...
Én pont ezért vettem a Delonghi gépemhez az IKEA-s helyett(nekem az túl nagy, csak a feleségemnek habosítok- én tisztán, minden mnélkül iszom a kávét) és ebben a mérete ellenére van anyag rendesen. A súlyán is érződik (bestbyteban volt hozzá szerencsém hozzá korábban. -
Horvi
őstag
válasz
lbence #13312 üzenetére
A CasMo nekem eddig kimaradt, de most zsákoltam egy teszt pörit, bár azt ugye nem tudni, hogy pontosan milyen kávé de majd tesztelem azzal is.
Na igen ez a módszer csendes és kevésbé koszol. Plusz vihetem magammal a full szettet kb mindenhova utazásnál a lényeg, hogy vízforraló legyen a helyen ahova megyek -
Horvi
őstag
válasz
lbence #13309 üzenetére
Na majd akkor kipróbálom én is, hogy finomítok az őrlésen aztán meglátom mi lesz az eredmény. Jelenleg a PY féle Black LXR kávé van felbontva, de majd próbálkozok másfélékkel is. Amúgy ez az AP jó dolog, asszony is nagyon szereti. Régen a french pressért volt oda, de mióta van AP meg rendes bab is azóta csak ezt kéri
Már csak egy vízszűrős kancsót kellene beszerezni és akkor mondhatom azt, hogy már "jó" kávét lehet készíteni. Esetleg egy hőfokmérős vízforraló. -
Horvi
őstag
válasz
lbence #13299 üzenetére
Köszi szépen a tippet kipróbálom. Én most ezt a receptet használom:
Inverz metódus. 13g kv, K6-on 120 klikk szóval viszonylag durva.
Indítom az órát. Felöntöm 35gr vízzel, összekeverem, várok 35 másodpercig, aztán feltöltöm 180grammig és utána várok 1:35-ig aztán fordítok és préselem kb 1 perc, 1perc 30másodperc alatt.Mint kiderült ez a recept is az általad linkelt oldalról van
Jolida köszi megnézem, ezt nem ismertem.
-
Halley
tag
válasz
lbence #13169 üzenetére
Szia!
Valamit nagyon félre értek, vagy, vagy nagyon tudatlan vagyok.
Ezt írod:
Dedica-t én a következők szerint használom:
Használat előtt pár perccel bekapcsolom, felteszem a portafiltert (bele a puck screent), engedek ki belőle némi vízet a pohárba, amibe a kávé is menni fog. Így lassan átmelegszik mind a portafilter, mind a szűrő, mind a puck screen.
Ha jól gondolkodom a szűrő vizes lesz, s így kerül bele az örölt kávé ? Nem fog egyből az oldalára tapadni, lehet így normálisan tömöríteni?
Bocsi ha nagyon hülyeséget kérdezek, de én kezdő vagyok. -
K2016
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged