Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
a kávé már túl szubjektív....maradjunk a hardvernél, szerintem.
Én pl gyakran egy 1 személyes Bialetti Mini express-t használok....amiből már csak 2 személyes kapható, sajnos. Nagy előnye a többi kotyogóshoz képest, hogy gyakorlatilag sosem ég el a kávé mert egyből a kávéscsészédbe folyik ki belőle.
-
lbence
aktív tag
Ez a "trükk", hogy nincs náluk készleten, hanem akkor állnak beszerzni, amikor érkezik a rendelés. Így olcsóbbak is tudnak lenni. Valószínűleg normális ügyfélszolgálat sem müködik.
A forgalmazónak áll a pénze a készletben, és egyből tudnak szállítani. Legyen ez a korrekt üzleti gyakorlat.
-
-
lbence
aktív tag
Hivatalos forgamazó? Tömítést és szűrőt rendeltem tőlük, hamar szállították.
-
-
t256
őstag
Ma megérkezett a Timemore C3 ESP Pro.
Nem hittem, hogy a Hario Skertonhoz képest ekkora lesz a különbség.
Villám gyorsan őröl, nem kell erőltetni.
Eddig két beállítást próbáltam ki. Az egyiket kotyogóhoz, a másikat espresso-hoz. Utóbbihoz kifejezetten alkalmatlan a Hario. A délelőtt fogom hazsnálni a Nanopressot az espresso őrleménnyel. Kíváncsi vagyok az eredményre. -
Jamby18
senior tag
Szia! Igen Erre gondoltam, csak láttam nem kaptàl vàlaszt.
Köszi mindenkinek a kàrtyás dologban a segítséget. Lefuttatok egy vírus írtót.
Ma egyébként voltunk a Praktikerben vàsàrolni próba szerencse alapon önkiszolgáló kasszàban tudtam kártyàval fizetni.
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap. -
Nem még. Nálam csak koffeines van jelenleg. Ami volt koffein mentes az lágy és erőtlen, ízetlen volt. Podosból ittam anno jó dekát. Ez valszeg a Santos verziója lesz. Ez a szuper Svájci kivonatoló technika nem tudom mi lehet.
Mellesleg érdemes lenne nekem is megkóstolnom.
-
-
L4D1K
őstag
Lehet online rendelni.
Ittam parszor vertuot - nekem bejott.
A kotyogo szamomra a reggeli kv-t jelenti, sok tejjel. A kapszulas kavek meg a tipik rovidek amiket 1 perc megcsinalni.
Esetleg ez lehet tetszene:
-
lbence
aktív tag
Ha olcsón szeretnéd megoldani, akkor érdemes egy aeropressel próbálkozni.
Az eszköz olcsó, egy kéziörlő kell hozzá és egy mérleg, feltételezve, hogy a munkahelyen van vízforraló.
Kotyogósból egyébként vannak elektromos típusok, én is ilyet használok a munkahelyemen. Pl.: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet csak az Amazon-os tranzakciót tiltotta volna le. Sms-ben kártya felfüggesztést írtak még tegnap.
Mr.Csizmás