- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
Ludovicus
aktív tag
Én kétszer rendeltem az elmúlt hónapokban gold-ot más-más pörkölési dátumokkal és mindegyik hasonlóan jó volt. Kellően alacsony hőfokkal és max 22-23 mp-es lefolyással egyáltalán nincs benne kesernye, viszont ha pár mp-vel tovább hagyod, már bünteti. Egyszer próbálkoztam a grand cru-vel, viszont ennél többször előjött egy kellemetlen, mosószeres mellékíz (nem tudok rá jobb hasonlatot...).
-
Ludovicus
aktív tag
Nagyon rákaptam az elmúlt hónapokban az extra goldra (80/20-as blend), nekem sokkal jobban bejön, mint a grand cru, hamisítatlan olasz bárkávé, pont az, amire reggel szükségem van... Most rendeltem először a s. giusto-t, ha hasonló karakter, mint az extra gold, nem lőttem mellé.
A kék goriziana-ról (60/40) mi a véleményed?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Tomi9205 #12374 üzenetére
Picopresso mellett javaslom még a Leverpresso-t. Mindkettővel van személyes tapasztalatom, az utóbbi szerintem időtállóbb konstrukció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest