- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Szokott hozzá kosár lenni, azt nézd meg hogy szimpla (9-12g) vagy dupla (14-18g) kosárral adják (attól függ hol veszed, én aliról vettem).
Jellemzően a duplát preferálják, de én pl a szimplát használom (papíron 10, de a legtöbb babból 11,5-12g megy bele rendesen, puck screen szűrővel a tetején - mert így megúszom a takarítást).Ha túl finomra őrölöd, normális hogy nem, vagy alig jön.
Ezzel a karral/kosárral lesz értelme az őrlőnek.
Hogy a gyáriból hogy esik ki a kosár vagy nem passz, párszor használtan őrölt kávéhoz, amíg az (ízesített frei) véletlen bele nem esett a kukába. (Nem nagyon itta senki, kezdett 'avasodni' az amúgy is **** kávé.
Nem tudom mid van, de valószínűleg disztibutor és mérleg is felkerült a listára (ha még nincs), és szerintem elég nagy lesz a difi a gyári, őrült kávéra alkalmas setuphoz képest: [link] -
whisky71
tag
Nem géphiba, a nagyon finomra őrölt kávén nem tudja a szivattyú átnyomni a vizet. Ez a nem nyomásfokozósra is igaz, de ott inkább tudsz játszani az őrlési finomsággal. Normál szűrővel egyébként sokkal jobb kávét tudsz készíteni, ott már van értelme az őrlőnek. Én AVX-nél vettem ezt a fajtát és egy IMS kosarat. (A karhoz adnak kettes kosarat is, de azt nem használtam.) A gyári szetthez képest nagyon nagy a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest