- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MC Pite
veterán
Helló!
Szokott hozzá kosár lenni, azt nézd meg hogy szimpla (9-12g) vagy dupla (14-18g) kosárral adják (attól függ hol veszed, én aliról vettem).
Jellemzően a duplát preferálják, de én pl a szimplát használom (papíron 10, de a legtöbb babból 11,5-12g megy bele rendesen, puck screen szűrővel a tetején - mert így megúszom a takarítást).Ha túl finomra őrölöd, normális hogy nem, vagy alig jön.
Ezzel a karral/kosárral lesz értelme az őrlőnek.
Hogy a gyáriból hogy esik ki a kosár vagy nem passz, párszor használtan őrölt kávéhoz, amíg az (ízesített frei) véletlen bele nem esett a kukába. (Nem nagyon itta senki, kezdett 'avasodni' az amúgy is **** kávé.
Nem tudom mid van, de valószínűleg disztibutor és mérleg is felkerült a listára (ha még nincs), és szerintem elég nagy lesz a difi a gyári, őrült kávéra alkalmas setuphoz képest: [link] -
whisky71
tag
Nem géphiba, a nagyon finomra őrölt kávén nem tudja a szivattyú átnyomni a vizet. Ez a nem nyomásfokozósra is igaz, de ott inkább tudsz játszani az őrlési finomsággal. Normál szűrővel egyébként sokkal jobb kávét tudsz készíteni, ott már van értelme az őrlőnek. Én AVX-nél vettem ezt a fajtát és egy IMS kosarat. (A karhoz adnak kettes kosarat is, de azt nem használtam.) A gyári szetthez képest nagyon nagy a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged