- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Van bent egy kapszulás gép. Nespresso Vertuo. Szerencsére alig találni hozzá kapszulát.
Otthon kotyogót használok, azután a kapszulás nekem egy rémálom.
Gondolkodtam már azon is, hogy veszek egy hordozható indukciós főzőlapot és azon csinálok kotyogósat. Csak azok a fránya tűzvédelmi előírások. -
t256
őstag
Sziasztok,
Hordozható (akkumulátoros) kávéfőzőkkel van valakinek tapasztalata?
Melóban Jura kávégépek vannak szemes Omnia kávéval. Hát..a gyomrom nincs kibékülve vele. Persze midenki más nagy elégedettséggel fogyasztja, ezért keresek alternatív megoldást, hogy tudjak normális őrölt kávét fogyasztani.
Wacaco gépeket nézegettem, valamint alin a Xiaominak van egy pénztárcabarát megoldása. -
t256
őstag
Sziasztok,
Az utóbbi 15 évben kotyogóst használok. 1 személyes Moka express-ből van itthon kettő darab. Érezhetően nem made in Italy egyik sem. Az egyiknek szorul a menete, ali tudom szétszedni, a másiknak a tetején lévő fekete fogónak a csavarja le volt lazulva. Csavarhúzóval visszatekertem, de a csavar feje teljesen szétnyíródott.
Egy egy személyes G.A.T. és egy Pezzetti van most használatban. Előbbi már jó pár éves, utóbbi új, de nem fogja sokáig bírni.
Jelenleg melyik márka és típus ajánlott, amit nyugost szívvel meg lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest