Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Az encsi Anyukám Mondta étterem nem rendelkezik Michelin-csillaggal, azonban a Michelin Guide Bib Gourmand minősítését elnyerte, amely a kiváló ár-érték arányú éttermeknek járó elismerés. guide.michelin.com Ez a díj olyan éttermeket tüntet ki, amelyek mérsékelt áron kínálnak kiemelkedő ételeket. boon.hu
(ahogy írtam fentebb nekem a valaha volt legnagyobb csalódás
)
-
Soulfly842
addikt
válasz
kchris78 #13412 üzenetére
Tőlük nem vennék semmit. Egyszer jártam náluk a feleségemmel és nem csúcsidőszakban hétköznap kaptunk félig nyers tésztát és félig nyers csirkecombot.
(vagy 3-4 éve volt)Túlhypolt valami. Soha többé be nem tenném oda a lábam és nem is rendelnék tőlük semmit.
Az egyik legrosszabb tapasztalat volt (ahhoz képest, amit előzetesen vártunk...)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13437 üzenetére
Én még a teát is
Imádom!
-
Soulfly842
addikt
válasz
donat_sz #13397 üzenetére
Nyíregyen kiemelkedő kávézó szerintem nincs.
A belvárosban van egy Café Frei, illetve Sóstó és Nyíregy között van egy Stühmer Cukrászda és Cremeria.
A belvárosban talán még az Omnia Kávészalont lehet megemlíteni, illetve a luther Teaházat is javasolnám.
Ha gyerekek is vannak, akkor:
Animals Coffee & Brunch
Lehet nyuszit, egyéb állatokat is simogatni, aranyosak a pincérek és korrekt a hely. -
Soulfly842
addikt
válasz
lbence #13378 üzenetére
Láttam a méretét, kialakítását - nekem teljesen jó lesz szerintem. Feleségem abszolúte az amatőr Capuccino fogyasztók körébe tartozik. egy adag kávé, ~2 dl-re felhabosított tej - neki már minden igényt lefed (örülök, hogy vagy 1,5-2 éve végre sikerült leszoktatnom a 3in1 -ről
). Ha meg mégis nagyobb kellene, akkor ott van az Ikeás is (nem a kiváltására kell, hanem a mellé egy napi kényelmi megoldás). Napi használatra teljesen jó lesz ez.
-
Soulfly842
addikt
válasz
lbence #13374 üzenetére
Nekem ez előny...
Én pont ezért vettem a Delonghi gépemhez az IKEA-s helyett(nekem az túl nagy, csak a feleségemnek habosítok- én tisztán, minden mnélkül iszom a kávét) és ebben a mérete ellenére van anyag rendesen. A súlyán is érződik (bestbyteban volt hozzá szerencsém hozzá korábban. -
Soulfly842
addikt
Delonghi DLSC060 Tejkiöntő
Euronics (jelenleg 11 áruházban elérhető)
Budakalász, Fogarasi út, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Soroksár, Szombathely, Székesfehérvár, kaposvár, Miskolc, Szeged, Zalaegerszeg)
4 050 Ft7 599Ft helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest