- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már megvan a GC, akkor azt érdemes Gaggiunora szerelni, szerintem. Amennyi pénzt ráköltesz, olyan géped lesz (kávéra), amit nem nagyon fog überelni semmi 1 milla alatt. Mondjuk ha fontos a gőz, érdemes lehet rézbojlerre fejleszteni, ami emeli a projekt költségét.
Vagy veszel egy levegőt, meg egy kínait, igen. Mindkettőnek lesz előnye, hátránya. A GC-ből sose lesz egy kávéházi tejgőzölős csoda, a DB1x-ből meg Gaggiuno.
De én csak egy vélemény vagyok. -
-
Arról hallgat a Béla, de úgy érzem az is jönni fog júniusra. Valami rémlik valami kommentben. Továbbra is jó kis cuccnak gondolom, annyira kicsi és kompakt.
Mondjuk valszeg a feljebb részletezett Varia klón se rossz választás, v1 ide vagy oda. A Varia késprofilok nagyon jók (omni).
-
-
-
-
Petyuska111
tag
-
-
Sokkal jobb a varia klón. A Graef nem jó filterre, rengeteg port termel (fine). Illetve ott lesz valamikor a közeljövőben az EG001 55mm verziója, az szerintem ilyen csajbaràt szempontból a legjobb. Nagyon kicsi, halk (jó, vonyít kicsit), zérós. Szokott lenni néha használtan fellow opus, belépőre az se rossz, Graefnél jobb. Ezek mind 100 rugó táján vannak, sajnos hozzá kell szokni, hogy ez a váltópénz
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
kchris78
veterán
Ezt csak megerősíteni tudom, rendelje meg az ember fél nappal később (vagy személyes átvétellel) ahol lehet szelektálni illetve fél nap várakozással kijön hogy valamit elfelejtettem-e. Az automatizálás muszáj a mai piaci helyzetben egy adott méret felett, és ezekbe a folyamatokba NEM lehet már belenyúlni..Nincs arra emberidő hogy ilyen kézi turkálásokkal vigye valakinek az idejét...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest