- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Van bent egy kapszulás gép. Nespresso Vertuo. Szerencsére alig találni hozzá kapszulát.
Otthon kotyogót használok, azután a kapszulás nekem egy rémálom.
Gondolkodtam már azon is, hogy veszek egy hordozható indukciós főzőlapot és azon csinálok kotyogósat. Csak azok a fránya tűzvédelmi előírások. -
-
Petyuska111
tag
-
RetepNyaraB
veterán
Sokkal jobb a varia klón. A Graef nem jó filterre, rengeteg port termel (fine). Illetve ott lesz valamikor a közeljövőben az EG001 55mm verziója, az szerintem ilyen csajbaràt szempontból a legjobb. Nagyon kicsi, halk (jó, vonyít kicsit), zérós. Szokott lenni néha használtan fellow opus, belépőre az se rossz, Graefnél jobb. Ezek mind 100 rugó táján vannak, sajnos hozzá kell szokni, hogy ez a váltópénz
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
kchris78
veterán
Ezt csak megerősíteni tudom, rendelje meg az ember fél nappal később (vagy személyes átvétellel) ahol lehet szelektálni illetve fél nap várakozással kijön hogy valamit elfelejtettem-e. Az automatizálás muszáj a mai piaci helyzetben egy adott méret felett, és ezekbe a folyamatokba NEM lehet már belenyúlni..Nincs arra emberidő hogy ilyen kézi turkálásokkal vigye valakinek az idejét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest