- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már megvan a GC, akkor azt érdemes Gaggiunora szerelni, szerintem. Amennyi pénzt ráköltesz, olyan géped lesz (kávéra), amit nem nagyon fog überelni semmi 1 milla alatt. Mondjuk ha fontos a gőz, érdemes lehet rézbojlerre fejleszteni, ami emeli a projekt költségét.
Vagy veszel egy levegőt, meg egy kínait, igen. Mindkettőnek lesz előnye, hátránya. A GC-ből sose lesz egy kávéházi tejgőzölős csoda, a DB1x-ből meg Gaggiuno.
De én csak egy vélemény vagyok. -
-
Arról hallgat a Béla, de úgy érzem az is jönni fog júniusra. Valami rémlik valami kommentben. Továbbra is jó kis cuccnak gondolom, annyira kicsi és kompakt.
Mondjuk valszeg a feljebb részletezett Varia klón se rossz választás, v1 ide vagy oda. A Varia késprofilok nagyon jók (omni).
-
-
-
-
Petyuska111
tag
-
-
Sokkal jobb a varia klón. A Graef nem jó filterre, rengeteg port termel (fine). Illetve ott lesz valamikor a közeljövőben az EG001 55mm verziója, az szerintem ilyen csajbaràt szempontból a legjobb. Nagyon kicsi, halk (jó, vonyít kicsit), zérós. Szokott lenni néha használtan fellow opus, belépőre az se rossz, Graefnél jobb. Ezek mind 100 rugó táján vannak, sajnos hozzá kell szokni, hogy ez a váltópénz
-
Ludovicus
aktív tag
Brikkával nekem gázon nem volt problémám, a legkisebb rózsát úgy kell beállítani, hogy a víztartály alsó peremén belül maradjon a láng vége. És hideg vizet javaslok hozzá (ellentétben a sima kotyesszel), nekem azzal jobb eredményt hozott.
Most, hogy szóba kerül, kipróbálom kerámialapos tűzhelyen (ahova nemrég költöztünk, nincs gáz a konyhában) és megírom a tapasztalatokat.
-
kchris78
veterán
Ezt csak megerősíteni tudom, rendelje meg az ember fél nappal később (vagy személyes átvétellel) ahol lehet szelektálni illetve fél nap várakozással kijön hogy valamit elfelejtettem-e. Az automatizálás muszáj a mai piaci helyzetben egy adott méret felett, és ezekbe a folyamatokba NEM lehet már belenyúlni..Nincs arra emberidő hogy ilyen kézi turkálásokkal vigye valakinek az idejét...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Robotporszívók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest