- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumm
csendes tag
Üdv Urak:
Most vettem egy Dedicát. Az aliról már rendeltem kart, de nem bízok az általuk szupernek minősített kosárban, gondoltam az itteni vélemények alapján egy IMSre meg ha már lúd, egy felsőszűrőre. De jött a kérdés 12-14 vagy 16-18 g kosár legyen. Gyakorlott Dedikások javaslatát szeretném kérni. Én általában 14 -néha 14,5 g ot iszok, az már nem férne bele a 12-14-be, a 16-18ba meg gondolom kevés. -
brumm
csendes tag
Én is így tudom, csak a gőzölő kar kialakítása más. Azt nem néztem, hogy lehet meghekkelni a kart. A kérdésem inkább az új dedika vs régi faema family. Az ugye réz kazános. Ahogy néztem fotókat róla masszív jószág. használunk.
De mint írtam most van időm, így kirándulnék egyet a szemes kávék világba.
Én simán iszom az eszpresszót. -
brumm
csendes tag
üdv:
eddig podoztam, de mostanában megváltoztak a körülmények, így van időm kávézóst játszani. Első körben a kávégépnek a dedica 885 -öt néztem, mert a nejemnek fontos a cappuccino, és állítólag annak jobb a gőzölője. De most láttam valahol egy eladó Faema Family-t. (pides). Azzal jobban járok-e? (persze drágább, de még belefér)
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest