- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumm
csendes tag
Üdv Urak:
Most vettem egy Dedicát. Az aliról már rendeltem kart, de nem bízok az általuk szupernek minősített kosárban, gondoltam az itteni vélemények alapján egy IMSre meg ha már lúd, egy felsőszűrőre. De jött a kérdés 12-14 vagy 16-18 g kosár legyen. Gyakorlott Dedikások javaslatát szeretném kérni. Én általában 14 -néha 14,5 g ot iszok, az már nem férne bele a 12-14-be, a 16-18ba meg gondolom kevés. -
brumm
csendes tag
Én is így tudom, csak a gőzölő kar kialakítása más. Azt nem néztem, hogy lehet meghekkelni a kart. A kérdésem inkább az új dedika vs régi faema family. Az ugye réz kazános. Ahogy néztem fotókat róla masszív jószág. használunk.
De mint írtam most van időm, így kirándulnék egyet a szemes kávék világba.
Én simán iszom az eszpresszót. -
brumm
csendes tag
üdv:
eddig podoztam, de mostanában megváltoztak a körülmények, így van időm kávézóst játszani. Első körben a kávégépnek a dedica 885 -öt néztem, mert a nejemnek fontos a cappuccino, és állítólag annak jobb a gőzölője. De most láttam valahol egy eladó Faema Family-t. (pides). Azzal jobban járok-e? (persze drágább, de még belefér)
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest