- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13086 üzenetére
Nyilván nem úgy tömítesz mint egy pressonal.
Én kb csak ellapitom a kávét. De pl volt olyan - véletlenül durvábbra őrölt - kávém, amit izomból kellett tömöríteni a brikkaban h élvezhető kávét kapjak.
-
nrbx
tag
válasz
Napfénysüti #13081 üzenetére
Hello, nekem is 2es Brikka van, vizbol 120-130g szobahomersekletu, kave kb.19g.
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13081 üzenetére
Mindent szemre
Kb 80ml víz kell bele. Kávéból meg kicsit több mint a kosár és csak minimálisan szabad tömöríteni. Tudom nem túl technikai.
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13069 üzenetére
Hali en is anno Harioztam, aztan vettem egy Graef cm702-t mert sokkal egyszerubb volt igy az elet
Szemesbol en nagyon sokaig PallYotz kavet vettem / rendeltem. Aztan vettem AVX kavekbol eleg sok fajtat. Utana meg amikor lattam random vagy szamomra uj porkolot akkor azoktol. Igy vettem pl Lucky cap, Banyai, Blue bird kavekat meg egy csomo mast amire nem emlekszem.
Amugy pont most szeretnek visszaszokni a szemes kavera, mert szeretnenk mindig vmi ujat probalni es hiaba nagyon franko a gyari orolt bio zold lavazza, azert nem itt all meg a todomany.
-
válasz
Napfénysüti #12547 üzenetére
Ööö, nincs ajánlott őrölt kávé, bárhogyan hívják. Kávét frissen őröljük fogyasztás előtt, hisz élvezeti cikk, nem koffeintabletta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP 635 laptop eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged