- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14018 üzenetére
nálam nem játszanak a tekerőlantok, de a k6 topik olvasóként nyerőbb itt.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Napfénysüti #14015 üzenetére
A Timemore elég jó márka (bár kínai, de nem a "szokásos" lemásoljuk és olcsóbban adjuk fajta).
valamiért Amazonon minden Timemore cucc jóval drágább, mint Alin.
Viszont nem állítom, hogy jobb az S3, mint a K6, túl kevés infó van róla.Szerk - Most látom, hogy annyira nem is új, több, mint egy éve piacon van... És presszóhoz trükközni kell vele...
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Napfénysüti #14002 üzenetére
Ha nem sürgős, én kivárnék még pár véleményt a Timemore S3-ról. Nagyon új, kevés infó van róla, de az elég ígéretes. A napokban láttam 104eur-ért Aliexpresszen akcióban, az kb K6 ár.
Szerk: itt is van, most csak 103 eur
Ki tudja, lehet valamelyik szín megvenné a feleségedet is.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #14000 üzenetére
pedig megéri
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13086 üzenetére
Nyilván nem úgy tömítesz mint egy pressonal.
Én kb csak ellapitom a kávét. De pl volt olyan - véletlenül durvábbra őrölt - kávém, amit izomból kellett tömöríteni a brikkaban h élvezhető kávét kapjak.
-
nrbx
tag
válasz
Napfénysüti #13081 üzenetére
Hello, nekem is 2es Brikka van, vizbol 120-130g szobahomersekletu, kave kb.19g.
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13081 üzenetére
Mindent szemre
Kb 80ml víz kell bele. Kávéból meg kicsit több mint a kosár és csak minimálisan szabad tömöríteni. Tudom nem túl technikai.
-
L4D1K
őstag
válasz
Napfénysüti #13069 üzenetére
Hali en is anno Harioztam, aztan vettem egy Graef cm702-t mert sokkal egyszerubb volt igy az elet
Szemesbol en nagyon sokaig PallYotz kavet vettem / rendeltem. Aztan vettem AVX kavekbol eleg sok fajtat. Utana meg amikor lattam random vagy szamomra uj porkolot akkor azoktol. Igy vettem pl Lucky cap, Banyai, Blue bird kavekat meg egy csomo mast amire nem emlekszem.
Amugy pont most szeretnek visszaszokni a szemes kavera, mert szeretnenk mindig vmi ujat probalni es hiaba nagyon franko a gyari orolt bio zold lavazza, azert nem itt all meg a todomany.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Napfénysüti #12547 üzenetére
Ööö, nincs ajánlott őrölt kávé, bárhogyan hívják. Kávét frissen őröljük fogyasztás előtt, hisz élvezeti cikk, nem koffeintabletta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest