- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Szarvasi Unipress
Feltűnt, hogy kávéfőzésnél megjelenik pár csepp kávé a kávékaron.
De most átmosáskor már folyt ki elég szépen a víz felül a tömítésnél. Ki kellett gyorsan kapcsolnom mert már majdnem a kapcsolóra folyt.
Nyilván a megoldás gondolom Ő lenne [link] de ez a két csavar elég csúnya állapotban van, egyelőre még nem akartam semmivel fújkálni (wd40)
Valami ötletetek van esetleg? Illetve azt nem értem, hogy kb 3-4 éves gép és felfekszik szépen a szűrő pereme is a gumi tömítésre.
Nyilván a közel jövőbe cserélni fogjuk egyedül annyi, hogy hajnalba kelek, termoszba viszem a kávét és ennek a hangja még elmegy, nem kelti fel a családot mint ha egy szivattyús gépel zajolnék hajnalban.Teszem hozzá, hogy nem tudom egy ilyen gépnek pl mekkora hangja van [link]
Van itthon egy Dolce Gusto főző (még a "régi") [link] Ennek a hangjából kiindulva.
Köszi. -
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
YouTube feldobta egy videóban a Bialetti Brikka kàvéfőzőt. Aztán néztem 28k
És azért úgy làtom egy egyszerű kávéfőzőről beszélgetünk. A crema-t emelik ki mint extra. Megéri megvenni? Igazàból napi 2 kv-t iszok van itthon egy Szarvasi Unipress meg néha iszunk egy kapszulás DG-t..
Vagy esetleg valaki pont használ ilyet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest