- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
-
C^^
őstag
válasz
MasterMee #4737 üzenetére
Rúgd ki DFU módból a telefont:
-Ne legyen csatlakoztatva a kábel
-Tartsd nyomva a bekapcsoló és a Home gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logo, majd engedd el őket.Ezután ha nem megy végképp, amiket macikos leírt, akkor próbáld meg azt, amit Ulkesh írt.
Felrakod rá a gyári 2.2-t. (Ha minden igaz, ez már le is van töltve neked.) Ezután letöltöd a QuickPWN-t és végigcsinálod a folyamatot.
(A QuickPWN két fájlt fog kérni, ezek itt és itt vannak.) -
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4718 üzenetére
Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot és a home gombot 20-30 másodpercig. Utána engedd el őket. Kapcsold be a telefont.
Most megyek aludni. Majd holnap folytatjuk ha nem sikerülne. Mindenesetre jól rendberaktuk a topicot, lehet hogy ezt privátba kellett volna, bár szakmai és lehet belőle okulni
Na jó éjt.
Jah, annyit még megpróbálhatsz ha még van hozzá erőd, amit a #4710 második felében írtam.
-
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4711 üzenetére
Remélhetőleg nem fog szólni az iTunes.
Ha jól raktad recovery módba vagy pedig DFU-ba, akkor menni kell. Ezt egyébként úgy tudod ellenőrizni (szólhattam volna előbb), hogy Sajátgépen jobb gomb, tulajdonságok, hardver, eszközkezelő és lent az USB-nél meg kell jelennie az iPhonenak és zárójelben ott kell lennie, hogy Recovery vagy esetleg DFU módban van.
Nézd meg, mert sokaknak nem sikerül DFU-ba tenni.
Ha ez sem jó, akkor csináld meg azt, amit én és DroneZ^ is csinált, tehát felrakod innen http://www.applephone.hu/?page_id=4 a 7.5-ös iTunes-t. Letöltöd ugyaninnen az 1.1.4-es firmware-t, felrakod Shift+Restore-ral. Utána vissza felrakod a mostani iTunes-t és DFU módban felrakod azt a Custom firmware-t, amit legelőször belinkeltem. Na ennek viszont tényleg működnie kell
-
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4709 üzenetére
Az is bekavarhat, hogy frissítettél 2.2-re, tehát így nem engedi feltenni az egyéb firmwareket, velem legalábbis már volt ilyen.
Annyit megpróbálhatsz még, hogy felrakod ezt: 1.1 (2.1) 2G Custom firmware (2008 szeptember 14.)
Ez egy 2.1-es custom firmware. Próbáld meg mindkét móddal, remélhetőleg fog sikerülni. Ha megvan, akkor utána simán az iTunesban próbáld meg felrakni azt a 2.2-est, amit előzőleg belinkeltem. Így remélhetőleg már felfogja rakni.
Recoverynél addig kell nyomva tartani, amíg megjelenik az alma jel, amikor megjelent, engedd el.
-
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4690 üzenetére
Akkor próbáld meg DFU módban.
Ugyanez, viszont amikor elengeded a 10. másodperc után a bekapcsoló gombot, tartsd nyomva még 10 másodpercig a Home gombot. Akármit csinál a telefon, ne engedd el, csak pont a 10. másodpercben. Ekkor fekete marad a képernyő, de az iTunes jelezni fogja, hogy felismerte a telefont. Ha nem lesz fekete a képernyő, akkor rosszul csináltad, próbáld újra.
-
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4687 üzenetére
Bazz...
Elolvastad amit írtam?
1. Kikapcsolod a telefonod
2. Amikor kikapcsolt állapotban rádugod a kábelre
3. 10 másodpercig nyomod a bekapcsoló gombot és a home gombot egyszerre
4. A 10. másodpercnél elengeded a bekapcsoló gombot, de a home gombot nyomod tovább
5. iTunes jelzi, hogy felismerte a telefont és ott lesz a Restore gomb -
macikos
addikt
válasz
MasterMee #4685 üzenetére
Komolyan nem értem. Amikor én vettem a telefonomat, "alig" volt valami leírás vagy legalábbis messze nem volt ennyi fórum, stb. helyen leírva mit kell csinálni.
Tedd Recovery vagy DFU módba a telefonodat. Ha bal oldalt fent beírod a keresőbe, akkor megtalálod, hogy hogyan is kell.
Ha ez megvan, akkor Shift-et nyomva tartva a Restore gombra kattintasz az iTunesban és megnyitod ezt a fájlt (persze előtte töltsd le
):
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest