- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
-
ricsik
őstag
válasz
czipaocsi #3361 üzenetére
Köszi, ez volt, csak eddig nem trés voltam és ez nekem nagyon alapnak tűnt ezidáig. Egyébbként 192 Ft a szolgáltatás ára. Verem a fejem a falba, hogy nem ikont kértem, aszittem kamuznak, mikor azt mondták, hogy mindenképpen ajánlott a net. Gondoltam csak a komolyabb előfizut akarják tukmálni, de már bánom a relax 250-et...
-
jolti05
őstag
válasz
czipaocsi #1067 üzenetére
az iphone 3G-nek néztem ma az árát újonnan
Jót kacagtam infón.
Okézs, mostmár legalább ezt is tudom, hogy x0000 plusz pénzért be tudnám dugni az x000 forintos fülesem...
Az már egyszer igaz, hogy szeretem a basszust. De nekem bőven elég lenne egy magabass körüli szint az ipone-tól, csak félek, h közel sem kapnék olyat.
Igen, én is a személyes kipróbálás híve...lennékDe azt hogy? Boltba bemegyek, és megmondom, hogy érdekel a termék, lehet, h megveszem, de előtte ki akarom próbálni?
Szerintem erre nincs nagyon lehetőség, meg sajnos abban a luxusban sem vagyok, hogy minden 2. ismerősömnek iphoneja van
icecave: Nem tudom pontosan mit értesz új szériálszámúak alatt, de a vásárlás időpontja valamikor 2007. júniusára tehető. Nem hiszem, hogy azok a legújabbak.
Razor1: A Creative Zen Nano Plus-omban volt, amíg meg nem itattam teával. Az nem szólt rosszul, kb mint a megabass, ha kicsit állítgattam az eq-t és még hangosabb is volt, de torzítás nekem nem rémlik, csak hogy nem mentem full hangerő felé, mert az már tényleg nekem is hangos volt.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest