Aktív témák
-
Doresz
tag
válasz
megema #32298 üzenetére
Neot még nem fogtam élőben, csak üzletben nézegettem. A Vulcan kb 1mm vastag, annál nem nagyobb. Eddigi tokjaim 'vastagsági' sorrendben: Speck CandyShell, iSkin Solo, Switcheasy Vulcan. A Vulcan tehát a legvékonyabb. Mondjuk ebben nem is merném elejteni, ha lehet ilyet mondani, azért a CandyShell vastagsága jól jön ilyenkor.
A Solo és a Vulcan a krómot is fedik, és az üvegig érnek, a CandyShell is ráfekszik a krómra, de az üveg mellett kb 1mm csíkban szabadon hagyja az előlapot, így abba a pici vájatba simán gyűlik a por és nem túl szép látvány (engem legalábbis zavart).
A Vulcanhoz járt a legtöbb kiegészítő is, pedig az volt a legolcsóbb a három közül.Nincs mit
-
hatesz
tag
válasz
megema #31196 üzenetére
Valahol olvastam hogy nem jó 30% alá menni az akku telítettségével. Én meg szinte minden nap rádugom a gépre, ha már úgyis itt ülök a gép elött, nem nagy fáradtság rádugni. De pl. 3 napig úton voltam a hétvégén, mondjuk nem sokat telefonáltam vele, de hallgattam zenét meg kameráztam stb, és még mindig volt kb. 40% hátra. De ha lemerült volna, a kocsiban is van töltö. A felesleges dolgokat meg kikapcsolom, a wifit nem szoktam, nagyon okos a kicsike, nyugalmi állapotban ugyis kikapcsolja magától. Nem tudom hogy tovább bírja-e OS 4.0-val, eddig sem panaszkodtam a teljesítményére.
-
a000
őstag
válasz
megema #31190 üzenetére
Én most néztem meg nálam, és mindenhol érzékeli. Lehet, hogy a kijelződdel van a gáz. Ha garis akkor vidd vissza, nézzék meg. Jó esetben kapsz egy újat. Nem tudok ilyen progiról, esetleg ha van valami olyan játékod amit nyomkorászni kell kipróbálhatod, hogy hogyan reagál azon a területen. PL a chop chop ninja-val. ott lehet akárhova nyomkodni, biztos, hogy fog valamit csinálni.
-
s_
tag
válasz
megema #30978 üzenetére
Hát speciel az enyémen azt vettem észre hogy ahol van az oldalán az ezüst keret meg az üveg, ott van egy rés és ha totál sötét van a szobában és ki-be kapcsolom akkor lehet látni hogy világít ott, egyébként szerintem nem gyártási hiba amiről te beszélsz, mert az enyém is ugyanígy néz ki, felette van nekem is.
-
Misi1979
őstag
válasz
megema #30907 üzenetére
Ameddig a hűség tart, a telefon nem a te tulajdonod. Sem jogilag, sem máshogy.
A mobilelőleg a veszteség minimalizálását szolgálja, én teljesen megértem, hogy alkalmazzák. Nem nyilvános adat, de rettentő sokan kötnek olyan szándékkal hűségnyilatkozatot, hogy a készülék értékesítésével jutnak pillanatnyi haszonhoz - pl. azért, mert már sehol sem hitelképesek.
Erre megoldás lenne egy ennél alaposabb hitelképességi vizsgálat bevezetése, viszont ezen olyan emberek is fennakadnának, akiknek a jövedelme pl. kézbe jön és/vagy illegális forrásból származik.
Ez egy ördögi kör, sajnos.
Egyébként, ha egyik helyen 50ezer ft előleget kértek, másik helyen lehet egy fillért nem fognak. Hogy miért? Mert az adatkezelési-adatvédelmi törvény nem teszi lehetővé, hogy nem pénzintézet saját nyilvántartásába vegye azokat, akiknek az adatait megvizsgálták már előfizetői szerződés kötése céljából.
Előfizetéses készülék függetlenítése nem okoz nagy bevételkiesést a szolgáltatónak, akármilyen hihetetlen. Arányaiban roppant kevesen vesznek azért mobilt x mobilszolgáltatónál előfizetéssel, hogy utána y szolgáltatóval használják őket. Az unlock ilyen esetben jó ürügy a garanciális feltételek szolgáltató részéről való egyoldalú felmondására, esetlegesen egyéb, ászf-ben meghatározott szankciók kivetésére.
-
manchester85
veterán
válasz
megema #30907 üzenetére
"Fontos neked mindig mondatokat kiragadni egy hozzászólásomból??? Baromira fel tudsz húzni..."
Fontos, mert szerintem most beszéltünk életünkben először eddig egymással. Nem is tudom, hogy ennek a kijelentésnek zéró vagy még annál is kevesebb-e az igazságtartalma.
"Viszont Te is írtál hülyeséget, már bocsánat. Miért ne adhatnám el, ha már az én tulajdonom?! Az a lényeg, hogy fizesd a havidíjat, nem pedig az, hogy ne add el a telefont. A készülékkel azt csinálsz, amit akarsz."
Hol írtam én, hogy nem adhatod el? Egyáltalán miről beszélsz? Arról beszéltem, hogy a havidíj kifizetése NÉLKÜL ne adhasd el. Erre van az előleg.
Egyébként érthetetlen ez a kirohanás, amit rendeztél. Most a "hülyeség"-en hisztiztél be ennyire, vagy hogy merészeltem írni valamit a hozzászólásodra. Látom, a tolerancia nem az erősséged.
-
manchester85
veterán
válasz
megema #30900 üzenetére
"Természetesen ez arra van, hogy ne próbáld meg kifüggetleníteni és másik szolgáltató kártyájával használni"
Már bocs, de ez hülyeség. Arra van az előleg, hogy nehogy ne fizesd, és eladj egy 100-160k-s mobilt, amit 9990ft-ért veszel meg. Mi köze a függetlenítésnek az előleghez? Az ugyanúgy a kártyán marad. Arról nem is beszélve, hogy ha aláírsz egy ikont, akkor miért használnád más kártyával az iPhone-t? Ez a havidíj nem fizetése ellen van, nem a függetlenítés ellen.
"Ha meg nem fizeted tovább, akkor a T úgyis letiltja..."
És ezzel jól jár szerinted a T? Ők is fizetnek a telóért, attól, hogy letiltják, még nem kapják vissza a pénzüket. Ha viszont van előleg, nem buknak annyit, ha nem fizet az illető.
-
_ak_
addikt
válasz
megema #30540 üzenetére
Lehet, h nem szimmetrikus az ujjad.
Amúgy komolyan, legalábbis nálam vmi ilyesmi lehet, bal kézben tartva a bal szélső gombokat nehezemre esik lenyomni, mert abban a pozícióban nem ott ér le először az ujjam, mint azt én gondolom. winmo-s rezisztív kijelzőnél is meg volt ugyan ez.
Közben mindjárt megvagyok a sn0wbreezes 3.1.3-al. végre kezd összeállni a kép a sok részletből.
-
Kommy
veterán
válasz
megema #30331 üzenetére
iPhone-on minimum 4.0 kell rá mivel iPhone-ra nincsen 3.2-es szoftver
Mindenkinek: Nem tudom tudtok erről a funkcióról. Ha a neten megnyitsz egy pdf-et akkor felajánlja, hogy bele tudod rakni az ibooks-ba, és ezután onnan elérhető. És ugye ha pdf-et szinkronizálsz az ibooks-ba akkor megjelenik egy PDFs- gomb.
-
FecoGee
őstag
válasz
megema #30214 üzenetére
Nekem ilyen szilikontokom van:
ez is lefedi a króm részt. Picit kinyúlt már, de a funkcióját ellátja. Viszont mivel az övre csiptethető oldaltáskát úgy tervezték, hogy pontosan az iPhone mérete legyen, szilikontokkal együtt már néha küzdeni kell vele, hogy belemenjen szépen (belemegy, csak elcsúszik a gumitok).
-
bmwk1200s
őstag
válasz
megema #30205 üzenetére
Na ezen én is gondolkodtam, mert azt írják a grafikus chip maradt, de azért nem mindegy, hogy egy 600MHz proci tolja neki az adatot, vagy egy 1GHz-es! Viszont valóban lehet, hogy a magasabb felbontás el is veszi az előnyét sebességben és ahogy az egyik kolléga rávilágított, ott a 4.0ban az élsimítás
-
manchester85
veterán
válasz
megema #29342 üzenetére
"Ez a készülékváltás gondolom arról szól, hogy leadod a jelenlegi készülékedet és olcsóbban jutsz az új készülékhez"
Na ezt tuti nem jelenti, de azért kösz.
Ez arra vonatkozik, hogy egy már meglévő ügyfél vesz előfizetéssel mobilt. És ilyen esetben nyilván készüléket vált, hisz már eddig is használt valamit.
-
manchester85
veterán
válasz
megema #27954 üzenetére
Nem, ugyanis az iPhone előfizetéssel igencsak jó készülék ártámogatással kapható. Legalább is médiamánia és ikon csomagokban. Hidd el, gond nélkül letiltják pár havi tartozás után, de se a jailbreakkel se a függetlenítéssel nem foglalkozik a T letiltást tekitve, ha fizeted a havidíjat.
-
D@niel
addikt
válasz
megema #27950 üzenetére
Szia!
Ha megcsinálod az alábbi műveletet, az nem jár garancia vesztéssel, amennyiben mielőtt vissza vinnéd a mobilt a szervizbe probléma gyanánt, vissza állítasz mindent az eredeti állapotába (pár perces művelet, csak 2-3x kell klikkelned iTunesban).
Kinek mi az idegesítő, ill. kinek mi a hiba. iPhone-ban nincs hiba (nagy szöveg, de tényleg nincs szerintem)!
GPS gyorsan talál jelet, szerintem az N97mini-től gyorsabban.
hehe23:Töröld a fiókod, és állítsd be mindent elölről. Lehet, hogy valamit megbabráltál, ha egy ideig jó volt, aztán nem.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest