Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
csokimikulas #47478 üzenetére
Kommy már rövidre zárta a mgoldást.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csokimikulas #46586 üzenetére
Nem hinnem hogy ez ios fuggo lenne azert nem irtam adatokat.
De akkor 3GS 32GB 4.2 es JB is van. -
Genji
őstag
válasz
csokimikulas #46411 üzenetére
köszi ezek nagyon jó tippek! JB nélkül használhatók ugye? Nem sokat tudok erről a JB-ről de mivel garivesztést emlegetnek nem erőltetném ha nem muszáj amíg le nem jár.
IGO-t láttam fizetős az appstoreban, gondolkodom rajta. Ha megvettem már nem használ netet csak simán gps-t ugye?(#46410) Kommy Köszi!
-
JamesHun
addikt
válasz
csokimikulas #46401 üzenetére
nekem is ez van fekete kivitelben
nagyon jól védi a telefont, bár nem dobálom, de a karcoktól véd rendesen
-
manchester85
veterán
válasz
csokimikulas #46341 üzenetére
Őszintén szólva én már kezdem unni, (no persze ez a topik erről szól, szóval nem is azért mondom) de unalmas, hogy:
minden k*baszott év az új revolutionary iPhone-ról szól
minden -- ,, - -- ,, - ,, arról szól, hogy már megint eladási rekordot döntöttek
minden -- ,, - -- ,, - ,, arról szól, hogy az egész világon hiány van, és hogy egyelőre csak előrendelés van, gyártási nehézségek miatt
minden -- ,, - -- ,, - ,, arról szól, hogy majd lesz szolgáltatónál, de csak egy napig, 150 ezerért 2 év tarifahűséggel, de van, és csak ez számít, mert ha van, az már "amazing".Lassan észrevehetné az Apple, hogy a konkurencia kezd a nyakára nőni. Androidra nem váltanék, mert a rendszer laggol, akadozik, sose fogja elérni az iPhone szintjét, de mi van a WP7-tel? Úgy hasít a rendszer, mint kés a vajon, és bár még az iOS-nél is korlátoltabb, az idő nekik dolgozik, főleg, ha szeptemberben jelentik be az új iPhone-t, ami karácsonyra ér el hozzánk. Addig megjelennek a windows-os nokiák, és ha a finnek nem nyúlnak bele nagyon a rendszerbe, igazi konkurensei lehetnek az apple-nek (hasonló minőség féláron). Az a legnagyobb probléma, hogy az iPhone előnye egyre kisebb, (minőségi alkalmazásbolt, anyaghasználat) az interfész szubjektív, és 4 éve ugyanaz, ami szerintem már elég gáz azért (ikonok mindenhol) mégis azt hiszik, hogy még mindig forradalmi előnyben vannak, pedig nagyon nem. Bár még lépéselőnyben vannak, a Microsoft a nyakukra fog nőni. És ma már nem a symbiannal vagy a windows mobile-lal kell harcolnia, hanem a hasonló (vagy még jobb) felhasználói élménnyel kecsegtető WP7-tel. Ha a rendszer teljes értékű lesz, az alkalmazásboltja bővül, akkor az iPhone-nak marad az anyaghasználat és a design.
Persze lehet, hogy valami óriási meglepetést tartogatnak, amitől nekem is leesik majd az állam.
Az viszont biztos, hogy hatalmas újdonsággal kell előállniuk, mert ma már nem lesz elég egy-két újítással vezetni a népet, hisz van más, ugyanilyen felhasználóbarát rendszer is, fele ennyiért...igaz, ma még kevés, de a koncepció megvan, a többi idő kérdése. (alkalmazások, voip, skype, kopipészt, stb)
Bocsi, nem neked szántam igazából ezt az egészet, csak kikívánkozott már belőlem.
Persze várom én is a bemutatást, valszeg megvárom a magyar forgalmazást, aztán ha megint indul a hiszti, és 130 ezerért adják ikon 200-ban (az omnia 7 50k médiamánia s-sel)
akkor elbúcsúzunk szépen, és meghagyom a sznoboknak. Persze jelenleg egy 2G-t se cserélnék el WP7-re, mert szükségem van bizonyos funkciókra, alkalmazásokra, de az implementálás csak idő kérdése, a koncepció az iPhone mítosszal szemben már megvan.... Szóval kíváncsian várom ezt az évet. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Legalább spórulunk rá tuttira
Nekem is erre fáj a fogam különben, de szerintem it lesz az nyárra. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Várja a hóhér. Annál hamarabb szüntetik meg a 3GS támogatását.
-
manchester85
veterán
válasz
csokimikulas #45996 üzenetére
Bocsi, nem akartam ellened beszélni.
Amúgy nem hiszem, hogy gond lenne. A leggyakoribb iPhone hibák a következők voltak:
subpixel hiba: (világító zöld vagy fehér pont, ami csak és kizárólag fekete háttérnél látszott, sasszemmel, 1cm-ről figyelve a kijelzőt. Ezt viszont a retina kijelzőn nem fogod látni.
)
hátlaprepedés: (ez a 3G/3GS anyagából következő hiba, ami szintén garanciális. i4-nél ez nem fog megtörténni, pontosabban ha a hátlap megreped, valszeg az pont az ellentétét, vagyis garanciális javítás helyett a garancia elvesztését jelenti majd.
)
némítógomb önállósodása: ezzel se lesz gond, kemény az az acél.
No wifi (addigra lejár a gari
)
Amire még figyelj, hogy ne tedd ki nagy hőingadozásnak. Nekem nyáron a brutál 40 fokban (sajnos ehhez még napra se kellett mennem) aztán a 20 fokos hideg metróban ingázva egyik nap megjelent egy tündéri kis átlátszó (persze annyira azért nem volt átlátszó
) buborék az üvegen, (ez a digitizer és az üveg között keletkezett vákuum eredménye) amely csak az üveg (a te esetedben üveg+lcd= 40 ropi) cseréjével orvosolható. Ha ez megnyugtat, a starking szerint egy 200 ezres telefonon keletkező buborék nem számít garanciális hibának. Úgyhogy ha vigyázol rá, nem hiszem, hogy bármi baja lesz, vagy később jelentkezik, ami bár nem megnyugtató, de a starking se nyúl hozzá a készülékedhez, annyira apple szervizek ők, mint a T.
-
zack
nagyúr
válasz
csokimikulas #45833 üzenetére
Majd le lesz. Ne aggódj.
Van egy csomó jó játék ami elérhető kevesebb mint féláron.
Ha ezt meglépi az Apple, nyárra nem sokat fog érni az i4.
Bár kisebb tudású lesz, de kihatással lesz az i4 árára. Ez szinte biztos. Csak nem olyan hülye Stevie hogy megcsinálja a Nano-t i4 belsővel, mert akkor azzal a saját zsebéből is ki fog rántani lóvét. Mivel még mindig fogy a 3GS 1,5 év elteltével is.
-
JamesHun
addikt
válasz
csokimikulas #45680 üzenetére
nekem meg rossz a letöltött AB season :S
nem tudom van-e összefüggés a storeod bezakkanása és eközött de pillangó effektus után már bárminek lehet bármihez köze -
gYaLo
őstag
válasz
csokimikulas #44997 üzenetére
JB vagy függetlenítés van rajta ?
-
zack
nagyúr
válasz
csokimikulas #44790 üzenetére
Gondolom azt sehol sem fogod. Adatvédelem...
Képzeld, ha netán megtudnál egy valós IMEI számot, és kidobná a júzer nevét, címét telefonszámát. A személyes adatok olyanok lennének mint a nyitott könyv. -
a000
őstag
válasz
csokimikulas #44401 üzenetére
Azt tudjuk, hogy szeretnek kopizni.
-
dAnky
aktív tag
válasz
csokimikulas #44304 üzenetére
hát csak az még 50ezer ft ugye. azért lenne jó 130ért
-
GALARDO
addikt
válasz
csokimikulas #44222 üzenetére
Én mindkettőtöket megelőztelek.
-
alebog
csendes tag
válasz
csokimikulas #44222 üzenetére
Meg tudsz bocsájtani?
-
yoxa
tag
válasz
csokimikulas #44177 üzenetére
köszi a választ megpróbálom a gmailes dolgot!
-
válasz
csokimikulas #44071 üzenetére
Ott kell tartani az ujjad, és ha nem jó, kicsit elmozdítani, majd megint mozdulatlanul várni... látszik az, amikor beáll egy sinusos vonal, nagyjából állandóra, akkor tartod jól az ujjad, és tudja olvasni a pulzusodat.
-
bentsze88888
tag
válasz
csokimikulas #43928 üzenetére
Neeem,a capacity részben csak a felhasználható helyet jelzi. Az other a programok mentései,stb. Na mindegy,az itunes sosem lesz a barátom
-
crwn
senior tag
válasz
csokimikulas #43913 üzenetére
Zárt. Olyannyira, hogy néha úgy érzed, rád dőlnek a házak...
-
manchester85
veterán
válasz
csokimikulas #43903 üzenetére
De nagyobb városban is próbáltad, kőtömbök között? Pl. az ilyen egyirányú pesti utcákban, mint mondjuk a Dob utca? Mert esetleg pl. zöld övezetben, külvárosi házak között nem nagy dolog.
-
GALARDO
addikt
válasz
csokimikulas #43903 üzenetére
Nálam is ilyen gyorsan talál jelet.
-
Enjoy
addikt
válasz
csokimikulas #43824 üzenetére
Nem véletlen csatoltam az iTunes linkeket, de természetesen ingyenes.
-
válasz
csokimikulas #43545 üzenetére
Ok, vegyél egy appot, és próbàld feltenni 6 különböző device-ra ugyanazzal az accountal, amivel vetted.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
csokimikulas #43454 üzenetére
Vmi gáz van ott. Voldemortot rátettél? Restore-t csináltál már?
-
máyköl
veterán
válasz
Erre elég sokan panaszkodnak, még iTouch-on is van ilyen hibajelenség...
És csakis akkor, ha töltőn van a készülék... -
JamesHun
addikt
válasz
nem gyári a töltőd szerintem
én is rendeltem egyet amit majd vihetek vissza, mert bezavar kicsit a telefonba
azóta szereztem egy másikat az tökéletes és kb 1000 huf a különbség -
ent
őstag
válasz
Gyári zsinorod van? Amikor a 3GSemet dugtam nem gyári asztali állványra, akkor csinált ilyet!!!
-
máyköl
veterán
válasz
csokimikulas #43379 üzenetére
Fura...
Szerintem várj egy pár napot, hátha meggyógyul, ha nem, rakd újra. -
máyköl
veterán
válasz
csokimikulas #43377 üzenetére
Kapcsold ki és be, nálam ilyenkor működni szokott.
-
Bling95
őstag
válasz
csokimikulas #43340 üzenetére
netkapcsolattal minden oké? másnem töröld ki és telepítsd ujra..
nálam minden oké vele régivel is meg újjal is -
GALARDO
addikt
válasz
csokimikulas #43337 üzenetére
Nálam működik.
-
Gubro
senior tag
válasz
csokimikulas #43337 üzenetére
A legujabb fb klienssel mar megy, nekem legalabbis a regebbiekkel nem volt jo.
-
C^^
őstag
válasz
csokimikulas #43259 üzenetére
Lehetséges, én is egyszerit állítottam be tegnap (ma hajnalban), de hát várhattam a csodát...
Nem volt vicces két matek vizsga előtt 3 nappal. -
misuti
tag
válasz
Jaja,nálam minden napra be van állítva,és úgy ébreszt!
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
nekem szerda,csütörtök nincs beállitva,és igy is keltett
-
Ghosti
aktív tag
válasz
csokimikulas #43093 üzenetére
Akkor jó
. De akkor is egy érdekes jelenség
-
trobi28
addikt
válasz
csokimikulas #43059 üzenetére
Ezt hanyadik sör után történt?
-
Ghosti
aktív tag
válasz
csokimikulas #43059 üzenetére
Próbáltad már újraindítani a telót?
Ha úgyse menne restore
.
Sose tapasztaltam még ilyet, érdekes egy jelenség.
-
theomo
tag
válasz
csokimikulas #42555 üzenetére
Fotók és azon belül van a kép könyvtár, na azt rakta tele. Köszönöm a törléssel kapcsolatba mindegyikőtök intelmét
-
Bling95
őstag
válasz
csokimikulas #42549 üzenetére
ez azt jelenti hogy pl amíg nem forgalmazták itthon az ipad-et addig nem javították garanciában ..
-
Csapi007
veterán
válasz
csokimikulas #42529 üzenetére
Hy
Nyilván valami baj van a magyar szerverrel. Várj és próbáld meg újra 1-2 óra múlva. -
Landon
addikt
válasz
csokimikulas #42068 üzenetére
Dehogy. Erre iPhone-on van egy külön gomb amit "eltoltsz" és máris át van állítva néma üzemmódra. Akár zsebben is könnyen a teló elővétele nélkül.
-
válasz
csokimikulas #41898 üzenetére
Igen.
-
madarasz92
őstag
válasz
csokimikulas #41898 üzenetére
Jól láttad annyiba kerűl!
-
válasz
csokimikulas #41805 üzenetére
Azért raktam rá, mert alapból nincs rajtuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest