- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
Sorrentino #50681 üzenetére
Nem gondolom, hogy van ilyen progi, pedig én is hasznát venném. Appstoreban keress rá hogy "lyrics"! Találsz progikat, amik a netről töltik be a dalszöveget, amit épp hallgatsz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sorrentino #50593 üzenetére
Ha találtál ilyet, akkor kérlek privátban jelezd!
-
zack
nagyúr
válasz
Sorrentino #45067 üzenetére
Akkor van rá megoldás.
Előttem már leírták.
-
Kommy
veterán
válasz
Kijelölöd itunes-ban azokat a számokat amiket egybe akarsz rakni jobb gomb majd get info és utána pipáld be a Part of compilation.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ha win 7-ed van akkor kijelölöd a fájlokat intézőben, majd alul az "Album" mezőben megadsz egy mappa nevet így mind egy mappában lesz a telón is.
-
zack
nagyúr
válasz
Sorrentino #45065 üzenetére
ID3 tag ki van töltve?
-
Enjoy
addikt
válasz
Sorrentino #44548 üzenetére
Huhh, ilyet még nem láttam
Én kiszedném a Dock-ról azokat az ikonokat, majd nyomnék egy újraindítást.
Ha ez sem oldja meg, akkor Restore.Szerk.: Ha volt JB akkor mindenképpen Restore, ahogy' azt icecave is írta.
Azt tudom elképzelni, hogy volt valami Dock progi telepítve Cydiából, p.: 5 ikonos dock. -
válasz
Sorrentino #44548 üzenetére
Persze, restore kell inkább ,nem update. Vagy úgy csináltad? Telefont rebootoltad már?
JB-s telefont amúgy is célszerű restore-olni, nem updatelni, mert utóbbi csak összekeveri a dolgokat. -
Jhonny06
veterán
válasz
Sorrentino #28981 üzenetére
Én anno amerikai töltővel vettem az első generációs iPhone-om és sima átalakítóval tökéletes volt.
Pastika: Ha a több fiók kezelésére gondolsz (amikor belépsz a Mail.app-ba, ki tudod választani, hogy melyik fiókot akarod böngészni), azt tudni fogja a 4.0, szerintem jelenleg ezt máshogy nem lehet megoldani.
A microSIM forgalmazását tudtommal még csak a T-Mobile és a Vodafone jelentette be, de ezek után tuti, hogy lesz a Telenornál is, a kérdés csak az, hogy mikor. Ha beviszed a mostani SIM-et, cserélik (úgy tudom, hogy valami nagyon minimális összeget kell csak fizetni).
-
a000
őstag
válasz
Sorrentino #28886 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy vegyél kint egy feltöltőkártyát, van olyan, hogy 50dollár havonta, és korlátlan telefonálás, korlátlan SMS és korlátlan internetezés. Így meg van oldva a dolog. Jól is jársz vele. Persze csak ha független a telód.
-
besk23
tag
válasz
Sorrentino #24199 üzenetére
Ha por ment a kijelzőhöz elméletileg cserélik. Más járt már így iPod nano-val.
-
Syl
nagyúr
válasz
Sorrentino #26785 üzenetére
Azért Tés ismeretség sokat segít!
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Sorrentino #26599 üzenetére
tyűűvmit elnéztem.sry
-
Csapi007
veterán
válasz
Sorrentino #26599 üzenetére
Hy
iStyle, iJoe, Starking, XMSrunner 125: Birkinek igaza van, bocsi.
Csabee.: Pedig CameraGeniusnál nincs jobb (szerintem). Kapott már vidó támogatást is. És a többi program sem tudja gyorsabban elmenteni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Sorrentino #26603 üzenetére
Miért is tiltsam le?
..értelemszerűen akkor nem lesz net.. -
C^^
őstag
válasz
Sorrentino #25796 üzenetére
Ha JB van, akkor igen.
Ha teljesen gyári állapotban van a telefon, akkor mindened megmarad, csak klikkelj az Update-ra. -
Blaise
veterán
válasz
Sorrentino #24201 üzenetére
-
D@niel
addikt
válasz
Sorrentino #24201 üzenetére
Nincs olyan lehetőség, hogy 'none'?
-
D@niel
addikt
válasz
Sorrentino #24199 üzenetére
Fake. A magyar is lehet az.
-
D@niel
addikt
válasz
Sorrentino #24197 üzenetére
Csinálsz egy amerikai accountot. A bing amúgy nagyon gyenre: semmit nem talál meg, nálam még sosem hozott ki eredményt pedig népszerű dolgokra kerestem. Ez már hónapok óta volt és még most sem érkezett frissítés.
-
Sorrentino
csendes tag
válasz
Sorrentino #23724 üzenetére
Megoldottam.
-
D@niel
addikt
válasz
Sorrentino #23398 üzenetére
Szerintem előtte mindenféle kép aktiválni kell. Ha ez nincs meg, be sem lehet lépni a menübe.
-
Sorrentino
csendes tag
válasz
Sorrentino #23376 üzenetére
Erre tudja vki a választ?
http://prohardver.hu/tema/iphone_hasznalok_topikja_nincs_fikazas_lsd_1_hsz/hsz_23376-23376.html
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Sorrentino #23364 üzenetére
Sajnos van pár t-pont ahol csak szép csajokat vesznek fel és nem olyanokat akiknek esze is van. Szerencsére itt kultúráltak vannak. Mondjuk ez a szép, de eszesincss eladók a vodafonra jellemzőbbek inkább
-
D@niel
addikt
válasz
Sorrentino #23364 üzenetére
Gratula!!!
"akartam" helyett akart, tehát N97-et akart veled megvetetni
Akkor ugyan abban a T üzletben egy másik ügyintézőnél vásároltad meg és csak +10.000Ft-al?
Ez így tényleg vicces....
-
kispéé
senior tag
válasz
Sorrentino #22492 üzenetére
Szerintem ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheted az ügyfélszolgálatnak, hidd el jobban jársz!
-
chege
aktív tag
válasz
Sorrentino #22492 üzenetére
Ha részletre veszed akkor kell fizetni az első részletrészt, meg kérhetnek kötbért mivel új előfizető leszel. De ennek a mértéke változó, tőlem csak 10K-t kértek, de hallottam többről is.
A személyit vidd, meg a lapot amit kaptál a számhordozás miatt. Másra szerintem nem lesz szükséged
-
tikshow
addikt
válasz
Sorrentino #21337 üzenetére
hivtalos apple boltba mondjuk?
am speedshop.hu-n nézz szét nyugodtan, korrektek
-
válasz
Sorrentino #18555 üzenetére
Régebben érdemesebb volt az amerikaiba, de mostmár elég jól feljött a magyar is. Mondjuk nekem 2 accountom van, de régebben sokkal több appért kellett amerikaira váltani, mint mostanában.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sorrentino #18555 üzenetére
Amerikaiba több app van tudtommal!
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest