- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Integra #28582 üzenetére
Ja.
Biztos majd a nagyim iP4-an fogja végignézni a diplomaosztómat is...
Mondom nálunk ez a feature nem ér kalap szart se... egyrészt sztem nem annyira fejlett a wifihálózat h szinte minden sarkon legyen másrészt amennyi ismerősömnek iP4e lesz hááát nagy dumapartikat fogok csapni érzem én...
-
-
Polllen
félisten
válasz
Integra #12879 üzenetére
Az appokat lementi a gépre is az itunes és ezen felül még a teljes telóról is tudsz backupot készíteni...de egyébként az ingyenes és fizetős appok is az accountodhoz tartoznak, tehát bármikor leöltheted újra őket ingyen és bérmentve.
Nem tudok róla, hogy lehetne más böngészőt használni.
Az iphone webkliense ettől eltekintve nagyon jó, ha az OS alapból támogatja a csatolmányt meg tudod nyitni nézegetésre (xlsx-t is akár), de a fájlokat később is csak a kapott mélből engedi megnyitni...igen az a standby, kikapcsol a kijelző+wifi, ha vmit futattál a háttérben az rohan tovább...
-
Polllen
félisten
válasz
Integra #12860 üzenetére
Ugyan 3g tulaj vagyok, de a 3gs képességeit ismerve:
- VOIP hiánya mobil internettel
- ha alvómódba kapcsol, lelövi a wifit, fringen ezért már szakadt meg beszélgetés...
- letöltés teljes hiánya safariban és ehhez hasonló korlátozás a maileknél
- lock screenre semmit sem tud kitenni, innen a naptár hiányzik nagyon
- a weboldalak mobil verziójában néha sok-sok funkciót kikapcsolnak, safari nem tud alapból "hazudni" és csak az iphone-ra optimalizált oldal jön be, pedig a normál verzió is szépen futna teljes funkcionalitássalRendszeresen dumálok sipen keresztül is, wifit egyáltalán nem használok, kb 500 mega...
-
Atlantis
veterán
válasz
Integra #12860 üzenetére
Multitask tényleg lehetne, de más bosszantó dolog szerintem nincs. Safari néha hajlamos sokáig tökölni és restart kell, ez sima 3G-n nem fordult elő. Okozhatja több minden, szóval nem biztos, hogy sorozatos hibáról van szó.
Ha sokat netezel, pláne, ha WiFi-n, akkor szerintem naponta tölteni kell. Úgy vettem észre, a beszélgetés nem meríti annyira, mint a net. Adatforgalom meg nagyon szubjektív dolog, kinek hogy. Én pl.: 500MB-ba is beleférek bőven, itthon úgyis WiFi-n netezek vele, házon kívül meg a 3G elég ritka, EDGE-n meg inkább nem netezek, mert hajam elhajítom.
Van komoly pénzügyi program rá, én az iBearMoney-t használom erre a célra. Összetett, szokni kell, még teljesen nem láttam át, de mindent tud szerintem, ami ebben a témában szükséges. Asszem 6€ volt az AppStore-ban, de van ingyen kipróbálható Lite verziója.
Nem tudom, milyen átbaszós dologra gondolsz, de az Apple részéről nem tudok ilyet megemlíteni. T-Moblie-nál már inkább, de ez más tészta, meg ha nem magyarhonban használod, akkor nem kell velük vesződni.
tomcsi23: Van, keresd meg a régi iTunes könyvtárban az .ipa file-okat és azokat másold át az új iTunes könyvtár megfelelő mappájába. Az iTunes mappa helye oprendszertől függ. A lényeg: semmiképp ne engedd szinkronizálni addig a szifont az iTunes-sazl, mert letörli az alkalmazásokat a telefonról is(igaz, előtte azért szól, hogy biztos ezt akarod-e). Én alapból kikapcsolom az automatikus szinkront és a zenéket is manuálisan teszem rá. Természetesen ez csak legálisan vásárolt alkalmazásoknál igaz, a JB nem tudom, mennyit kever ebbe a folyamatba bele. Lehet, hogy semennyit.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Integra #12867 üzenetére
A JB-vel semmi gond nincs.
Ha szervizbe kell menni, akkor előtte csinálsz egy Restore-t és nyomtalanul eltűnik, ha meg olyan szinten meghibásodik a készülék, hogy nem tudsz Restore-olni, akkor a szolgáltató sem tud és így nem tudja megnézni mi van a készüléken (bár az ilyen meghibásodás már nagy részt amúgy is garanciavesztő, mert ilyen probléma leesés, vagy erős ütés következtében jöhet elő).A Hero is elég jó készülék, hátránya a gyengébb hardver, a kissé túlbonyolított beállítás, a sokkal kevesebb alkalmazás és java alapú rendszerfelület (Androidra soha nem fognak komoly 3D-s alkalmazásokat kiadni, mert közvetlenül nem éri el az alkalmazás a hardvert).
Előnye a kényelmes napi szintű felhasználás, iPhone szintű stabilitás (már ha a baseband programozásán javítanak, mert egyelőre előfordul, hogy elfelejt hívást jelezni és fogadni). -
Csapi007
veterán
válasz
Integra #12860 üzenetére
Hy
Szerintem ha nem JB-zel elég sok ilyennel fogsz találkozni. Elsőnek pl ott van h nem multitaskingos. Vagy a nemrég említett VOIP tiltás.
Akksi az általad leírtakkal szerintem 2 napot simán kibír.
1GB adatforgalom a legtöbb embernek elég lehet.
Biztos léteznek ilyen banki progik de ebben nem vok otthon.
Átverés lehet talán hogyha nem aktiválják a netcsomagodat de te használod akkor percenként 2-3k minimum... Ha nem fizeted a számlát az összes Európai hálózatról letilthatják a telót.Scoobyka: Én nem vettem észre ilyet.
sentgyorgy: A VOIPover3G nem egy program hanem egy Cydiás "mod".
Szerintem az Applenek ez semmilyen erőfeszítésébe se került. Mivel az alkalmazást nem ők csinálják megmondták a gyártónak h tegye bele azt kész. -
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest