- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
válasz
rolcsibácsi #32689 üzenetére
"( magyar vagyok igen..)"
Ennek semmi köze a magyarsághoz.
A "tolvaj" talán jobb jelző lenne.És ahhoz képest nagyon finomkodok, hogy majdnem elharaptam a karomat az előbb a hirtelen idegrohamtól. Pedig nem vagyok hungarista.
-
Kashim
őstag
válasz
rolcsibácsi #32680 üzenetére
Nem a JB-vel van bajom, nem is állítottam ezt sosem. Régebben én is úgy használtam a telefonom, és ha lesz elérhető a készülékemhez valószínű ezután is úgy fogom, de kizárólag a témázás és a személyre szabás miatt. Maga a JB használatról való kulturált csevegés eddig sem volt durván tiltva. Azzal van bajom és valószínűleg a többieknek is, ahogyan és akik kérdezik. Van az a felhasználóréteg akiknek az alap rendszerről sincs halvány fingja, össze-vissza másolgatnak meg pakolgatnak minden szart, aztán panaszkodnak a lassúságra meg az összeomlásokra, az ilyenek nem hiányoznak ide. Csak nézz körül szifonon, napiszar színvonal sok helyen.
Azt is szomorú látni, hogy ahányszor betoppan egy új user, az az első kérdése a "hogy másolgathat appokat iTunes-ból, hibaüzenet nélkül" holott ennek normális esetben pofonegyszerűnek kellene lenni... Tisztelet a kivételnek, de ha az ember egy ilyen telefont vesz, ne akadjon már fenn 200ft-okon könyörgöm...Egyébként csak egyetérteni tudok, tényleg hasznos tud lenni sok dologban, de az olyanok akik egy e-mail fiókot nem képesek beállítani, ne jöjjenek ide JB kérdésekkel mert szerintem a falra mászunk. Egyébként mint látni a topic pörgésén is, van bőven vitatni való a JB-n túl is.
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #32684 üzenetére
Biztos, hogy csak a telót kell visszavinni? Szerintem dobozostul, kiegészítőkkel együtt nem?
1-2 hét szokott lenni, amíg adnak újat. Én is hajszálrepedések miatt fogom visszavinni, szerintem az enyémen van a legtöbb, szinte az összes kivágásnál(kivéve a rezgőkapcsolót) van hajszálrepedés
-
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #32562 üzenetére
Akkor te ügyes vagy
Az egyik ismerősöm vett egy Iphone 3g-t.Másnap szétszedte mert azt hitte hogy nem müxik rajta az EGYIK HANGSZÓRÓ !!!
Mondtam neki hogy az mikrofon,erre ő "Jaaa"
Nem is az az érdekes hanem hogy azóta nem megy rajta a fény érzékelő,nem kapcsolja ki a kijelzőt ha a nagy arcához teszi,meg még állítólag művel érdekes dolgokat azóta a készülék.
Szóval csak óvatosan azzal az otthon szervízeléssel -
eos30d
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #32562 üzenetére
le a kalappal
-
biker
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #32464 üzenetére
csak gondolkodom...
ha ez egy 2.2.1 JB, volt már dfu-ban, akkor nem lehetne beadni neki egy 3.1.3 custom FW-t direktben iTunesból, mint a 2.2.1-nél?ami már tartalmazza a JB+cydia párost?
(én korábban annyi szarozást olvastam, ftp-zzél, ssházzál, meg kisf...omozzál, hogy nem is érdekelt tovább)
-
válasz
rolcsibácsi #32467 üzenetére
Stimm, csak a biztonság kedvéért gondoltam, leírom.
Hátha valami gixer lenne a 3G downgradenél. -
válasz
rolcsibácsi #32464 üzenetére
Azért, mert az iPT2G-re nem megy rá a 3.1.3 közvetlenül még DFU módban se, ha a gyári 4.0 van rajta, a 3.1.2 viszont szó nélkül. Nekem meg az van. A miértet nem találtam sehol, de a tippet a .2 becélzására sok helyen.
Nekem egyébként egész korrektül megy a multitasking engedélyezése után is az iPod. Persze lomhább, de az egyetlen, ami igazán megfogja, az az iBooks.
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #32288 üzenetére
No comment...
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #31896 üzenetére
Vigyázz, mert úgy reagáltál, mintha baromságor írt volna...
Lehet, hogy az a 4g. -
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31852 üzenetére
Az a baj hogy az enyém az tőkéletesen ugyanezt a lassúságot produkálja. Egy trágya nokia vagy samsung is jobban reagál mint most az én 3G-ém....
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31852 üzenetére
Hát már én is tapasztaltam a 4.0 át de látszik hogy ezt csak gs től felfele tud elfogadható működést produkálni.
A redsnowból akkor melyiket használjam????? -
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31847 üzenetére
Akkor én ugye iphone 3.0 ás szoftot szedjek le?
Akku van itthon 3db de már cseréltem és semmi -
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31847 üzenetére
irecoveryt írták vhol hogy talán ez lenne a megoldás de xp alatt parancssorba nem fut vagyis rákattintok és egy pillanatra előjön és el is tűnik.
Ez az iReb arra lenne jó hoyg kivegye recoveryból? -
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31845 üzenetére
iRecovery nevű programot esetleg nem ismered?
Hát nekem még a sim tartó sincs benne, már próbáltam mindent
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31843 üzenetére
De nem érted, a 4.0 se megy rá, SEMMI SE
Nekem mind1 lenne milyen szoft van rajta, azért is írtam mert nem tudok rátenni semmit seRem most már érted teljesen a problémám
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31841 üzenetére
Semmi nem megy rá,se a 3.1.2 se a 3.1.3, downgradelni se akarok
Blackrain running után változatlan a kép
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31836 üzenetére
Most ahogy bekapcsolom az itunes usb kábeles kép van, a blackrain pedig csak odáig jutt hogy running, a kép meg sem változik
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31829 üzenetére
Én csak azért tartom furcsának amit mondasz (írsz) mert azt úgyteszed mintha saját tapasztalatról lenne szó.
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31829 üzenetére
3G 16GB 9.2 itunes a 4.0 miatt de nekem mind1 mi menne rá csak működjön végre
-
sssssan
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31825 üzenetére
A restore elején! mikor bejön az alma logó és a csík de semmi nem töltődik be és akkor jön a hiba!
És Köszi hogy segítesz -
válasz
rolcsibácsi #31825 üzenetére
Jelen pillanatban jobb választás egy GS, mint egy 4-es, az tény.
jacis: ha ennyi képet készítesz, miért nem veszel egy megfelelő célszerszámot (digitális tükrös gépet pl)?
Ha nincs kéznél, jó az iPhone, de minden más esetben a tükrös gépemet használom. Persze, külön kell cipelni, csak épp a képek minősége össze sem vethető a két eszköznek. -
válasz
rolcsibácsi #31822 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy ettől függetlenül én sem örülök ennek a hibának. Kíváncsian várom a következő napok/hetek/hónapok eseményeit. Hála Istennek, GS-em van, kellőképpen jól fut rajta a 4.0, sőt, nem is akad meg, megy a multitask is. Így nem érzem azt, hogy chilimagok garázdálkodnak a s*ggemben, úgy le akarom cserélni.
Inkább az újdonság varázsa az, ami miatt cseréltem volna. Viszont így megvárom, mi lesz a fejlemény az ügyben. -
válasz
rolcsibácsi #31814 üzenetére
Senki nem maradt le a térerő dologról, cska épp vannak olyanok is mint Te, akik azt hallják ki az írásokból, amit szeretnének. Csak hogy kicsit helyretegyelek, itt egy cikk, ami kivesézi a dolgot: [link]
Magyarországon 2 ismerősnek is van már iPhone 4, és láss csodát, nem tudták reprodukálni a hibát. Egyébként ott sokkal nagyobb az esélye a térerő vesztésnek, ahol alapból is kevés a térerő.
Vitatkozhatnánk naphosszat, mert ez egy olyan téma. A lényeg részemről, hogy ettől még gondolhattak volna erre a problémára, de sokkal jobban túlparázza a média, meg az olyan userek, akik csak teszteken láttak iPhone 4-et. -
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31814 üzenetére
Megvan a sztori, de hány százalékàt érinti a hiba az eladott készűlékeknek?
-
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #31812 üzenetére
Szia milyen hibával találkoztál az iPhone 4-nél ami miatt ennyire lehúzod?
-
telemann
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #31773 üzenetére
Nekem sokat gyorsult a telefon (3G) az új szoftal, mióta a safari-val megnyitott oldalakat bezárom. Nem is igazán veszek észre sebességben különbséget az előző szoftver verzióhoz képest.
-
TheMarci
addikt
válasz
rolcsibácsi #31775 üzenetére
Szerintem nem, minthe lenne valami olyasmi, hogy semmi szoftveres módosítást nem szabad végezni a telefonnal, mert a szoftver az nem a te tulajdonod, csak a használati jogot vetted meg.
-
madgie
titán
válasz
rolcsibácsi #31775 üzenetére
Végülis ja, ez bőven belefér
Nem JB-zem, elég megbízhatatlan ez anélkül is, mióta iOS4 van rajta
-
madgie
titán
válasz
rolcsibácsi #31773 üzenetére
Nincs JB, de erről amúgy sem lehet itt beszélni
-
megema
őstag
válasz
rolcsibácsi #31141 üzenetére
Bocs, véletlenül a Válasz-ra nyomtam. Nem neked akart menni.
Más: Ha 3.1.3-as szoftvernél bementek a Settings/General/Network/VPN/Add VPN Configuration menübe és rányomtok az IPSec gombra, akkor nektek is furán érzékeli? Nálam nem mindegy, hogy hol nyomom meg azt a gombot, mert nem érzékeli. A másik 2 lehetőségnél tökéletesen érzékeli bárhol nyomom meg. Nem tapasztaltam még ilyen hibát a kijelző egyik részén sem, csak ebben Settingsben mászkálva vettem észre.
-
FecoGee
őstag
válasz
rolcsibácsi #31129 üzenetére
Ja persze, csak 4.0-tól megy. Ezt elfelejtettem mondani
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #31122 üzenetére
Egyet értek, ha közelről megvizslatod letakarítás után akkor látszik, messziről nem.
-
csilcsi
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #30662 üzenetére
3G van a gyari 3.1.2 softtal,szoval ha restorolom akkor nem veszik el az unlock,s a jailbreak? ez nagyon jo lenne
akkor itt is ujra tudnam tenni a programjaim,csak kar h nem muxik vmiert a uTorrent..mashonnan meg nem tudom...h honnan tudnam leszedni,direkt formatumban (.ipa)
-
csilcsi
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #30652 üzenetére
sziasztok!
na voltam az apple storeban ma itt atlantic citybe,s miutan vegig tapiztam az uj iPhone-t es iPadet..mind2 volt kirakva egy rakat nyustolni...kaptam holnapra appointmentet...azt mondtak h restorolni (ize upgradelni tudjak) csak a telefont. de ekkor ugye elvesznek az adataim (backup csak az otthoni gepemen van) s ami a meg nagyobb baj,hogy tobbe nem lesz fuggetlen (vagy 3.1.3 max ugy hogy mindig le kell futassam a blackraint..ugye??!) valami mas megoldas nincsen? h maradjon fuggetlen,es ha lehetseges az adataim is megmradjanak (navigacios terkepek,sms,kepek,jatekmentesek stb.) -
csilcsi
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #30629 üzenetére
reg nem frissitettem rajta semmit,se apple store se cydia (annyira nem is ertek hozza...s mivel eddig mukodott feltem belepiszkalni) az otthoni sim 2 nap utan megadta magat...most sem tudom miert... de betettem mas telefonba is es ott sem ment,valamint vettem egy itteni T-mobile-os kartyat (USA,azzal meg mukodik,csak epp a masik telefonomba teszem,mert ezt inkabb navigalni hasznalom... szoval akkor ha szeretnek mindent 1 az 1be aztan ujra visszatenni a telora (jatekmentesek,zenek stb) akkor kell restore plus?
ez vmi prgram,honnan tudom leszedni?masik kerdesem meg az,hogy mivel nem frisitettem 3.1.2 soft van rajta a gyari,h tudom azt ujra feltenni,s nem upgradelni a 3.1.3-ra...(amit ugye ha jol tudom nem lehet fuggetleniteni rendesen...?!) s akkor utana visszatennek mindnet ra...s minden lenne a regi
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
rolcsibácsi #30477 üzenetére
Elején még el is hittem ezt az öszehasonlítást, de aztán túl lassúnak tűnt a 4-es szoft. Aztán végignéztem úgy a tesztet, hogy csináltam szinkronba a saját iphoneomon, amin 4-es szoft fut a settingset gyorsabban behozta. Érdemes kipróbálni így egy tesztet azoknak, akik 3G-t használnak, hogy szinkronban csinálják a futtatásokat.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
rolcsibácsi #30468 üzenetére
Csak az ingyenesre.
A 3.99 EUR-ba kerülő Shazam Encore-al annyit tagelsz ahányat csak akarsz.
Jól belőtték, mert a Soundhound is ugyanennyi, egyedül a MusicID lóg ki a 0.79-el, de annyival meg nem rosszabb, sőt!
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #30465 üzenetére
Van a fenet ingyen. Van egy free verzio amivel havi 5szamot tagelhetsz meg.
Ne mond mar hogy 0,79euro sok penz a masikert.Csak a free-re vonatkozik
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
rolcsibácsi #30465 üzenetére
Shazam nem csak havonta limitált számot ismer fel ingyenesen?
-
_ak_
addikt
válasz
rolcsibácsi #30448 üzenetére
de állítólag a frissítés utáni resetelés, töröl meg űrít cachet meg memóriát, meg anyámkínját, amitől jó lesz. nem próbáltad?
Csapi007: köszi, megnézem!
-
WuuWuu
tag
válasz
rolcsibácsi #28314 üzenetére
50 korul nezz szet vaterán lehet hogy találsz rá érdeklödöt. érdemes kérdezgetni az eladókat énis igy jutottam 3GShez hogy telo+kp. sok sikert (mármint ha szánsz rá ennyit)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #28314 üzenetére
50-60ezret még rákéne dobnod!
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #26238 üzenetére
ha vmi fentvan és jlen pillanatban nem fut, akkor csak a springboardon levő ikonja meg ahooz tartozó cuccok pl h honann indítsa ilyesmi foglal csak nagyn minimális (pár KB) RAM ot.
ha futtatsz vmit akkor töltődik be a ramba.
ugyanoda töldődik be a cydiás és nem cydiás app is, pl wififofum, de zseblámpa progi az kicsit más, mert pl az appstore ban található zseblámpa progiknak ugye nem engedi az apple h a háttérfényt állítsaák, míg a cydiások hozzáférhetnek a rendszerhez ha akarnak, hiszen ugye nem az app store on keresztül jönnek. ettől függetlenül a cydiás lámpa annyival fogyaszt többet többet h feljebbtekeri a háttérfényt. de ez ugye logikus, nem is értem h iylet mért nem engedélyeznek az app store ban....
gyorsítani inkább a daemon írtással lehet. szifonon van róla cikk, az télleg felszabadít kb 10MB ramot, ami 3G nél teljes ramot nézve 8%, működés közbeni szabad mem-et nézva ami alaból olyan 55MB már 15-20 % (igy lesze jó esetben 70MB szaad RAM-od) szal azmár nemrossz, plusz azok a processek nem futnak a háttérben ami által a prociról is levesz kis terhelést.
ilyen pl a logging daemonok, van pl ami az akkutöltési szokásaidat loggingolja h elküldje az apple nek. ha ezeket kilövöd, érezhetően gyorsabb lesz a kicsike. GS nél annyira nem számít, az amugyis piszokgyors ha nincs szét winterbordozva meg nincs fent 12312 springboard manipuláló progi.
-
spedyboy
senior tag
válasz
rolcsibácsi #25757 üzenetére
nem sikerült
egyenlőre de nem adomfel!
most töltöm a beta2-t hátha azzal mennifog!
aktiválni??tudtommal az itunes automatikusan fogja aktiválninekem mivel gyári az iphoneom és magyar tehát nem külfföldröl behozott ergo nem kell hacktiválni
hamégis akk feltolom a jb-trá aztán sanyi
csak menne már fel a 4.0tudom hogy még nem végfelhasználói státusz de nem érzem magam végfelhasználónak
tehát nem azért rakomfel mert azt várom töle hogy ez most egy atomstabil rendszer lesz inkább a kiváncsiság és az érzés hogy "igen megcsináltam" hajt -
ent
őstag
válasz
rolcsibácsi #25763 üzenetére
Mondjuk cydia nélkül a kérdező nem tudja ezeket letölteni. A system könyvtárat tudja JB nélkül editálni?
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25519 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #25504 üzenetére
köszi
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25515 üzenetére
notepaddal akartál kódolt plistet szerkeszteni????
szted a többi sor miért volt krix krax
ifile al szerkeszd telefonon. telepitsd cydiábol
-
spedyboy
senior tag
válasz
rolcsibácsi #25515 üzenetére
Aztakuvaa...
Es most nem vagy egy picit merges? Xden feldobtam ezt meg a dameonolot is 84mb ot sikerult kisajtolni a 3g m bol
aztan restartoltam 10percig nem kapcsolt be aztan bekapcsolt kiirta hogy connect itunes xd
aztan normalis lett
nemtudom hogy ennek van e ertelme mert eddig nagyob ugytunik nekem hogy ez csak pillanatnyi plusz mem et ad... -
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25513 üzenetére
ugynugy lehet leszedni mint az összes többi cydiás cuccot.
manage/ packages aztán remove.
ugy kell beirni ahogy ottvan a tuning cikkbe. ifile-al pl.
a többi hasonló sorok közé beteszed.
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #25504 üzenetére
http://szifon.com/?s=tuning+hat%C3%A1rok+n%C3%A9lk%C3%BCl
eeket olvasd el
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #25502 üzenetére
Mármint mit? A SuperCharged-et?
-
ent
őstag
válasz
rolcsibácsi #25306 üzenetére
Yourtube ról jut eszembe. Van néhány RSS re berakott hírlap ahová youtube-ról belinkelnek de csak egy kék lego van a helyén. Van vmi beépülő modul erre?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
rolcsibácsi #25266 üzenetére
már próbáltam
-
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #25258 üzenetére
-
Kis Joe
senior tag
válasz
rolcsibácsi #25262 üzenetére
nem ad a letöltésnek "X"-et
-
Prof01
veterán
válasz
rolcsibácsi #24944 üzenetére
Hogyan?
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #24448 üzenetére
Hy
Esetleg az lehet a probléma hogy berakod a számokat, és utána berakod az album playlist-jét ami berakja az összes számot mégegyszer. -
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #23948 üzenetére
Konkrétan hol is? És milyen formátumban?
-
Morcego
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #23948 üzenetére
nekem, nem zenehallgatásra kéne. bár jobb lenne ha az itunest ki lehetne hagyni mindenből
. azért kellene a fileokat látnom meg minden, mert szeretném emailben meg mindehogy küldeni. iblueonova tudja, de az csak bluetooth.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #23762 üzenetére
Az előre aktiváltnál utána pushfixet érdemes feltenni hogy minden menjen rendesen, illetve ha a tether funkció nem megy akkor meg tetherfix-et is felkell tenni!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #23760 üzenetére
ok bocs találtam
mi a különbség az aktívált és nem aktíváltak között?
ha témobilos akkor mindkettő jó vagy csak a nem aktívált?newl: csak kezdem kiismerni a telót
-
<NewL>
addikt
válasz
rolcsibácsi #23759 üzenetére
vaa zseni vagy
az sbsettingsbe ki volt pipalva ,hogy nelatszodjon
thx -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #23759 üzenetére
valahonnan nem lehet leszedni egy custom fw-t amiben benne alapból a cydia és 512 vagy 1 giga rootos?
linkeket pm ben pls -
spedyboy
senior tag
válasz
rolcsibácsi #23643 üzenetére
akkor megnyugodtam..,
holnap kiprobálom nyilt terepen... -
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #23631 üzenetére
Mivel a hsz-ére reagáltam, szerintem nyilvánvaló volt hogy a *#06#-ra adott kódra gondoltam.
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #23389 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segiteni, de majd mas fog.
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #23386 üzenetére
Ha mappákba akarod rendezni a képeid (és ugye mért ne tennéd), egész egyszerűen csinálj mappákat azon a mappán belül amit be szinkronizálsz, be pipálod előtte az iTunes-ban, hogy all folders -de lehet ezt nem is kell és már meg is vagy.
Stalker-2572: Néha-néha nekem is megszakad az internet megosztás.Ritkán, de elő fordul, ez mondjuk normálisnak mondható.
-
<NewL>
addikt
válasz
rolcsibácsi #22868 üzenetére
IM+
msn,google talk,skype chat,twitter,yahoo,aim/ichat,myspace,jabber,facebook -
<NewL>
addikt
válasz
rolcsibácsi #22864 üzenetére
1 év gari van rá
mi van ezzel a nimbuzzal?
régebben úgy emlékszem ,hogy az AppStoreból letölthető volt,kivette az Apple?
nem mintha nem lenne 100 ugyanezt meg még többet jobban tudó app helyette -
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #22850 üzenetére
Avc/H.264 az ideális codec. Ami miatt nem megy neked sztem az, hogy nagyobb felbontásba konvertálod, mint 640x480. Annál nagyobbat nem enged fel.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rolcsibácsi #22850 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Formac Factory-t. Ingyenes és nagyon jó konvertáló program. Én ezt használom. Utánna az Itunes-szal rakom fel a telóra a videókat.
-
Doresz
tag
válasz
rolcsibácsi #22027 üzenetére
Bocs, közben nem voltam itt, de látom, hogy sikerült, grat!
-
Doresz
tag
válasz
rolcsibácsi #22025 üzenetére
Nekem is Smart Security 4 van fent. A setup-ban a Personal firewall fülön a Filtering mode-nál ha Interactive-ra állítod, akkor minden új internetkapcsolatot ingénylő dolognál megkérdezi, hogy engedélyezed-e, itt lehet kivételeket is elfogadni. De amit leírtam, a zone-os dolog, az az interaktív mód nélkül is beállítható a setupban.
-
Doresz
tag
válasz
rolcsibácsi #22021 üzenetére
nekem is Smart Security van fent, de nincs semmi gond a kapcsolattal. Amikor először elindítottad (attól függően, hogy milyen módban van a program, nálam interkatív), engedélyezted a kimenő és bemenő internetkapcsolatot?
szerk: Adnvanced Personal Firewall --> Rules and zones --> Zone and rule editor Setup. itt vannak az alkalmazások, sztem itt tudod hozzáadni. ha kell küldök screenshotot.
-
AirBundy1
tag
válasz
rolcsibácsi #21959 üzenetére
Bocs a megkésett válaszért. Szerintem ugyanúgy nem tudod downgradelni a 3G-t sem, mert annak is frissül a baseband-je, de nem mernék rá megesküdni. A Rock-ot nem
használom, de még sehol nem olvastam, hogy az mentené az ECID-et. Mindenesetre ezek alapján, ha beviszed a szervizbe, jó eséllyel 3.1.3-as szofttal kapod vissza és egy ideig bukod a jb-et. -
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #21989 üzenetére
Ments le otthon mindent, es akkor nem vesztesz el semmit.
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #21963 üzenetére
Attól még frissítik, hiszen otthon mindent visszalehet rá varázsolni, mondanák ők. Érdekes lenne így beállítani egy szervízbe: ne frissítsék, meg ilyesmi... Weheheheehe
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Küldtem mailt a T-nek, hogy csak a jb miatt bukó-e a garancia. Kíváncsi vagyok mi a hivatalos reakció.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Szervizben a legkevésbé se foglalkoznak vele hogy kértél-e frissítést vagy nem. Lehet próbálkozni hogy mit szólnak hozzá ha észreveszik, de a biztos egy friss szoftver.
(#21967) trobi28: ha jól emlékszem, fakeAPN a neve, SBSettings kapcsoló.
-
a000
őstag
válasz
már volt itt vitatéma, de "elvileg" viheted így is. hallottam olyanról aki bevitte és nem szóltak semmit
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #21961 üzenetére
oké, ezért mondom nem voltam vele tisztában, eddig
-
D@niel
addikt
válasz
rolcsibácsi #21959 üzenetére
Javítson ki valaki ha rosszul mondom, de ha csinálsz egy backupot és majd rstore from backup, vissza lehet rakni a régi fw-t, really?
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #21902 üzenetére
Nem vagyok benne biztos de szerintem ha elindítottad a Cydiát akkor lementette. Azt a zöld szöveget kell látnod a képernyő tetején, úgy mint itt.
Ha ez megvan akkor vissza tutod majd rakni a 3.1(.2)-t. -
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #21888 üzenetére
Hy
Elvileg ezt neked Cydia alapból megcsinálja. Szifonon olvashtasz róla bővebben.
Jóesetben nem kell leadni a telót, elég csak a headsetet. De ha kérik a telót akkor vszínű ráfrissítenek. -
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #21389 üzenetére
Ha Nvidia grafikus kártyát használsz akkor tudom ajánlani a Badaboom media convertert. Ez a videókártyát használja a kódoláshoz, így jóval gyorsabban kódol és van benne Iphone profil.
-
tikshow
addikt
válasz
rolcsibácsi #21389 üzenetére
kb olyan hosszú ideig tart, mint maga a film
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #21159 üzenetére
Köszi, de gondolom nem ez a munkád, és inkább valaki olyanra bíznám, aki minden nap ezzel foglalkozik.
(#21161) kola.11: Ha ez ilyen egyszerűen menne, már rég megcsináltam volna, de inkább nem szeretnék gányolni.
(#21162) majom2: Egyetértek!
Egyébként a mai nap visszakértem a telóm a szerviztől, és egy másikhoz viszem holnap aki 3k-val olcsóbban, és 2-3 nap alatt megcsinálja. -
válasz
rolcsibácsi #20985 üzenetére
Feltenném, de mint mondtam, már 3GS-em van, ezzel nem tapasztaltam ilyen problémát.
Egyébként az iPhone VM tuning-ra gondolsz ugye? Az fent volt a 3G-n is. Itt kicsit feleslegesnek érzem, sőt, nagyon fel sem merem tenni, ugyanis ennél a szifonon még jobban kiemelik, hogy csak "saját felelősségre" tegye fel mindenki, mert adott esetben összekuszálhatja a dolgokat. -
Birki
tag
válasz
rolcsibácsi #20985 üzenetére
Nem csupán indokot kell találni, hanem olyan indok kell, ami a bíróságon is megállja a helyét, mert az Apple úgysem adja vissza a pénzt. És a kettő nagyon nem ugyanaz!
Judy075: Bocsi, én az MMS beállítást linkeltem.
-
válasz
rolcsibácsi #20976 üzenetére
Ha a WB-t leszedtem, akkor is maradt a lassúság. Aztán nem kísérleteztem, 3GS lett, plusz nem használok WB-t, JB csak a kényelem miatt van fent, pl. saját csengőhang, sms hang, és ilyenek miatt, amit nem tudnék máshogy megoldani.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20971 üzenetére
Nem, mert pl. hiában van egy *.ipa fájlod, nem tudod feltenni ITunessal.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20959 üzenetére
Ezek közül Qiuck office megvan, nagyon jó, többi nem igazán jön be. NFS-t le akartam szedni, miután kijátszottam a Ferrari GT-t, de ha csak giroval lehet irányítani, akkor azt kihagyom.
Gangstart majd kipróbálom, úgyis van demo. Köszi. -
INMOTEP
őstag
válasz
rolcsibácsi #20961 üzenetére
nekem is csak a minimális cydiás cuccok vannak fent amik kellenek semmi extra téma ami pl eléggé lezabálja az akkut
nekem szempont : telefononálhassak , zenehalgatás ,video gps , a többi nálam hanyagolható dolog ...... nekem ezek a fontosak
-
zsolidodd
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20954 üzenetére
Ha elégedetlen vagyok, akkor 8 napon belül elállhatok a vásárlástól (Ptk., Távoli felek között létrejött szerződés, vagy mi). Szóval nem nagy lutri.
Ajánlanál pár jó appot? Lehet játék, vagy bármi, ami hasznos.verser233: nekem nincs ilyen problémám, kb havonta indítom újra, meg hetente nyomok egy memória felszabadítást (Scan a neve, van Lite is)
-
verser233
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20955 üzenetére
Tudod, én is féltem, hogy nem leszek meg jb nélkül de tévedtem. Nem tagadom 1-2 dolog hiányzik belőle, leginkább a backgrounder, mert a napokban töltöttem le egy jó kis internet rádiós progit, reggelente utazáskor azt hallgatom, csak éppen nem tudok mást csinálni mellette mert nem fut háttérben, ha home-ot nyomok kilép. Ez backgrounderrel megoldható lenne. Sbsettings meg már nem hiányzik, hozzászoktam ahhoz a plusz 2 kattintáshoz
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #20954 üzenetére
most 3 napja énis jb nélkül vagyok de hiányzik is.
legjobban az sbsettings, nem lassabb jb-vel sem, szifon.com sourceből egyébként van egy olyan hogy növeli a memória méretét a rendszernek 256megával,így nem is fog belassulni ha telapakolod minden szarral akkor se.
persze nem érdemes mindent rárakni amikről azt se tudod h mi.. de hogy bugos legyen ahhoz nagyon sokmindent kell leszedni cydiából.. egy tuti hogy sokkal több előnye van mint hátránya-(amit így hirtelen nem is látok benne) óó jó kis multitasking.. ha fut a 4 alap cucc meg mondjuk 4-5 másik valami akkor még jó- utána kezd akadni, de jb nélkül mégcsak lehetőség sincs rá.. -
válasz
rolcsibácsi #20946 üzenetére
Igen, furcsa, csak 1 hete használom, de nézegetem a logokat, tesztelem
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika