- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
csilcsi #30658 üzenetére
milyen telefonod van??
ha sima 3g akkor nyugodtan vidd be appstoreba hogy legalabb tudd hasznalni, ha 3gs akkor sztem varj mig hazamesz es csinald meg magad, es akkor nem veszik el a jb es a fuggetlenites. 3g eseteben nem kell ettol felni, mert jelenleg mindenre van megoldas ennel a telonal.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
csilcsi #30630 üzenetére
bocs, talán félreérthető volt, restore, majd bacupból visszateszed a cuccokat (beállítások játékmentések ugye..)
simán itunes..a másik kérdésedre a válasz hogy ha most frissítesz a következő szoftra az nem a 3.1.3 lesz gyárilag hanem már 4.0.
egyébként jelenleg ha JB-elni tudsz akkor függetleníteni is minden telót..
3.1.2, 3.1.3, 4.0, mindenen megy ha van cydia..
4.0-át nem ajánlom de 3.1.3 mehet, azzal semmi gond, leszedsz egy custom firmwaret valahonnan és felteszed egy mondjuk 9.1es itunesszal mert a legújabb sztem nem engedné, vagy nemtudom. Szóval shift+restore és betallózod valamelyik szoftot, felteszi aztán backup..jobbat nem tudok neked mondani
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
csilcsi #30627 üzenetére
hat gyanus hogy vmi olyan baja van amin csak restore segithet.
vagy ha odaig eljutsz hogy cydia akkor szedj le par dolgot, lehet osszeakadt valami..
de amit nem enged normalisan leszedni arra ne nyomj force-ot mer az tuti elkurja.. mitol lett ilyen? nemtudod?
mivan ha berakod a simet? roamingot ki lehet kapcsolni..
adatokat gep nelkul csak ugy tudod lementeni ha szinkronizalod oket google exchange-el
kontaktok, naptar, mailek, jegyzetek
alkalmazasokat nem lehet itunes nelkul lementeni sehova
ha kellenek a beallitasok, jatekmentesek akkor is csak a restore plusz backup segit.. -
Csabee.
nagyúr
válasz
csilcsi #27802 üzenetére
Itt találsz 3.1.2-t cfw-t shift+restore-al kitallózod az innen letöltött fájlt és akkor 3.1.2- lesz rajta!
Ha fontos a függetlenség a telefonodon akkor NE tedd fel a 3.1.3-at , ha nem akarod függetleníteni akkor mehet a 3.1.3 is
-
TheMarci
addikt
válasz
csilcsi #27802 üzenetére
Szerintem ha restorolod, akkor a 3.1.3 ból már nem tudsz 3.1.2-re visszatérni, viszont a 3.1.3-at is tudod okosítani.
itt nézegess igo térképeket: http://forum.mobilism.org/
ne a mobilon, hanem a gépeden másold be a fileok közé. szóval az igo ipa-t a gépen nyisd meg winrar-al, és úgy másold bele a térkép fileokat. -
csilcsi
csendes tag
válasz
csilcsi #27790 üzenetére
3G -m van a legkisebb a 8GB-os... szoval szerintetek ha ujrasoftolnam a telefont akkor megoldodna ez a hang problema? senki nem talalkozott meg hasonloval?
lany letemre,nem tartom magam butanak
telefonok koreben,deee
azert halkan megkerdem,hogyan kell restorolni 3.1.2 ha egyszer az van fenn most is? frissitsem 3.1.3-ra s aztan akkor majd fogom tudni restorolni iTunes-on belul ujra 3.1.2-re? s akkor ujra elolrol kell kezdeni mindent? feltores, fuggetlenites, alkalmazasok telepitese?
masik kerdes,hogy talaltam 2009 USA terkepeket kulon is,de honnan tudom azt meg hogy apple OS is jo? vagy win mobile-ra van csak? s hogy tudom megnyitni a rendszer fileokat? (h oda kene masoljama terkepet a terkepek koze...) nincs file bongeszom...mint a HTC-ben volt...pls help
koszikoszi
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest