- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
joey04
titán
ne félj ettől, nekem is küldözgették az első hónapban, sőt, ha felhívtam lekérdezni az egyenleget, több százezres összeget mondott a gép, mert a beszélgetést, netforgalmat,mindent számláz, és csak a végén, "kedvezmény" címszóval vonja le a lebeszélhető perceket, netforgalmat.
-
hanee
senior tag
Szerintem hívd fel holnap reggel a T-t, mert elvileg kellett volna hogy aktiválják az IKON200-as csomagodat! Ha ez nem történt meg, reklamálj!
Én még a telefont sem kaptam meg, de már él a hűségnyilatkozatom 5 napja...
Vagy ha van hozzáférésed a T-mobile oldalán, akkor ott is meg tudod nézni milyen díjcsomagban vagy most a rendszer szerint.hanee
-
RenegadeC2
aktív tag
Menj be egy másik T-pontba, ott megint mást fognak mondani... egyébként szerintem ez olyan, hogy épp' milyen gatya van rajtuk. Öcsém három éve előfizetőjük, dettó mint te pontos, és kauciót akartak vele fizettetni... viszonteladónál meg nem
Igaz én elég nagy cégnél dolgozom (szóval csak felmutattam a kártyámat és nem is kérdeztek tovább), de nekem pl. nem kellett fizetni semmit, pedig négy éve egyszer már otthagytam őket a hűség lejárta után.Aztán lehet ez a sok letiltott iPhone miatt van, talán a ti régiótokból származik a legtöbb... ki tudja?
-
D@niel
addikt
egy hajóban evezünk, engem is a fehér érdekel. én amugy arra tudok gondolni, hogy a mostani 8 gigás áron fogják adni a 16 gigásat, és sztem már csak 1 szinből lesz.
3G-nek lejebb megy majd az ára ha megjelent az 3G S. barimira zavar a Snek a fülhallgatóján a mikrofon, nincs meg az a letisztúlt iPhone reklám, egyedűl ezért nem akarom az újjat. -
bosi84
tag
Szerintem le kell, hogy nyomja az árakat a GS megjelenése. Amúgy is az a gyanúm, hogy a T azért húzza júl. végéig a megjelenést, hogy a sok nyakán ragadt sima 3G-t eladhassa még a régi áron, szerintem a fehér teló ára is ezért olcsóbb kicsivel, mert utána küldheti vissza az Apple-nek, és cseszheti.
Nem tudom, pontosan így van e, de az események erre engednek következtetni.
Én azt mondanám neked, hogy ezt az 1 hetet már mindenképp várd meg, lehet, hogy a csomagokat is módosítják.
Ez az "ingyen" sms kizárólag T-Mobile-os irányba értendő, a többibe plusz kiadás.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Formula-1
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest