- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Pastika #32202 üzenetére
Hát "csak" a térerő kijelzésben van érdemi változás ha minden igaz. Ha nincs belassulva akkor mehet nyoguttan update. vagy ha sok programod van aminek kellenek a fájljai (játékok mentései hasonlóak).
Nekem pl most olyan helyen is van térerő ahol eddig nagyon sokszor eldobálta a kapcsolatot, most stabil. (4.0.1/4.0)
-
tikshow
addikt
válasz
Pastika #30107 üzenetére
annyi meg, hogy majd egy kitorlese utan szinkronizald megint, h utanna visszakerul vagy sem, ha visszakerul, akkor nezd meg, h mivel szinkronizal meg es abbol is torold ki, aztan ujra, ha igy csak lesz benne akkor meg lehet probalni abbol a progibol torolni egyet-kettot, hatha torli a telefonrol is, ha torli, akkor megvan a bunos
-
tikshow
addikt
válasz
Pastika #30100 üzenetére
ha gmailes akkor gondolom neten is fent van, azt mentsd le valahogy egybe az egészet, aztán outlookkal szinkronizáld(ha tényleg nincs outlookba semmi sem, akkor a telefonon se lesz semmi sem), ezután gmail, nem tudom, hogy működik-e pontosan, de ez is egy lehetőség, vagy egyesével kitörlöd őket telefonról
-
tikshow
addikt
válasz
Pastika #30097 üzenetére
a zenéket és videókat valszeg majd újra be kellesz húzni ahogy az appokat az is lehet, mert lehet más lesz az elérhetőségük, de ez mind1, a lényeg, hogy szinkronizálás előtt az iphonet tekintse elsődlegesnek a névjegyzéknél(meg ahol lehet), hogy a gépre rákerüljenek a telefonszámok és a telefonról se vesszen el
-
tikshow
addikt
válasz
Pastika #30075 üzenetére
a zenének és videónak mindenképpen rajta kell lennie a gépen, ellenkező esetben akár az itunes storeból töltött zenéket terjeszthetnéd haverok, ismerősök között
sziporka)): csak nem warez?próbálj meg leszedni egy ingyenes programot appstoreból és csak azt felrakni, ha az megy akkor, a többi legálisnak is mennie kell
-
Doresz
tag
válasz
Pastika #28978 üzenetére
Szerintem a Gmail-es dolog csak így működik. Nekem 2 cím van Gmail-re irányítva, és azokat ömlesztve kapom meg a gmail-es levelekkel együtt. Nincs választási lehetőségem, hogy melyikről akarok válaszolni. Így gondoltad, átirányítással? Vagy mit jelent az az importálás Gmailbe?
microSIM egyelőre csak házilag készíthető más szolgáltatók kártyáibólami azért elég rizikós. ilyen spéci microSIM vágóra pedig nem érdemes miatta beruházni.
-
Kommy
veterán
válasz
Pastika #25913 üzenetére
Letöltöttem mindkettőből az ingyenes verziót, és nálam működik.
Annyit kell csinlni, hogy az iphoneon rányomni a szinkronizálás gombra utána Sync Setup, 2* next majd kiír egy kódot (5 jegyú, nagy betűkkel), elindítani a gépen felül a syncronize készben setup gomb, azután add... gomb kiválasztani az iphone-t és beírni a kódot. Ezután úgy lehet szinkronizálni, hogy iphone-on szinkronizálás gomb azon belül syncronize (ekkor kiírja hogy várakozás a számítógépre), a számítógépen a syncronization részben a sync now gombra rányomni és szinkronizálja őket.Remélem tudtam segíteni.
-
42861
senior tag
válasz
Pastika #24374 üzenetére
Én a QuickOffice Connect-et használom, ez ingyenes, de csak olvassa a doksikat. Dropboxra feltöltöm a doksikat, OuickOffice-on belül beadom a Dropbox profilomat, és onnan meg tudok nyitni mindent. Nagyobb ebook-nál megjegyzi, hogy hol tartottál az olvasásban, ha egyszer már letöltötted a Dropbox-ról, valahová ment a készülékre, a következő olvasásnál már nem tölti le. Nálam így megy a doksiolvasás.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Pastika #24358 üzenetére
bocs
ez ez naagy baromság!a dropbox egy program a gépedre és az iphonera
a gépeden behúzod a dropbox mappájába (nem wifin keresztül ) ő feltölti azt egy internetes tárhelyre aztán az iphoneba ha beritad ugyanazon felhasználo nevet és jelszót akkor láthatod a tárhelyedet.nem kell hozzá wifi hogy felkerüljön a netszerverre!
és ha van 3g elöfizud akkor a "letöltéséhez" sem kell.
-
Játékos
addikt
válasz
Pastika #24266 üzenetére
Előttem többször megválaszolták ezt a kérdést, így csak őket tudom ismételni: nem árt. Használd, mit a félőrült, ha meg lehetőséged van, akkor töltsd (autóban, hálózatról, USB-ről). Ha nagyon megfingik az akksi egyszer, akkor emg ki lehet cserélni.
Egyébként töprengek egy ILYEN vásárlásán.
Túrázni, meg néhány egyéb alkalommal jól jönne. Most jó kis akciók vannak, de mire pénzem lesz rá, tuti kétszer ennyibe kerül majd...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Pastika #22816 üzenetére
Ha írsz ékezetes karaktert is, azthiszem 40 a maximum, ékezet nélkül 160. Afelett MMS-re vált, ami már drágább. Ezen nem tudsz segíteni, szolgáltatófüggő a dolog.
Viszont van egy karakterszámláló progi, a neve sajnos most nem jut eszembe, valami SMSA "Send" szöveget néhány másodpercenként átváltja karakterszámlálóra, majd vissza. Figyelembe veszi ha ékezetest írsz. A formátuma: beírt karakterek/összes karakter. Akkor is szól, ha MMS-re vált át.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest