- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
hahajdu #44383 üzenetére
Azért van a fotó szaggatás mert rosszul van átírva a plist fájl amit felraktak za elején. És a minimum fps 1-re van állítav ha jól emlékszem, át kell írni és jó lesz. Amúgy meg le lehet tölteni az tamaskovacs.hu/cydia repo-ból a javítottat, én csináltam, le lehet törölni ha gond van vele, de annyit azért megjegyeznék, hogyha más is módodsította azt a fájlt akkor gondok lehetnek,.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hahajdu #32728 üzenetére
hat ez igy nem igaz szerintem. legalabbis
mas modjat nem latom hogy meglopd a keszitoket, viszont engem nem erdekelnek. sok olyan fejleszto van aki valahogy megiscsak megél a free appjaik mellett. en pl a hir24et tobbet hasznalom mint... mondjuk egy masik kedvencemet az all radiot, de az megis ingyenes, a radio meg fizetos lenne.. nekem az fstream is jo lenne ha lenne benne tobb radioado.. azokert nemhiszem hogy fizetett az allradio gyartoja...
mellesleg majdnehogy az egyetlen alkalmazas amiert szemely szerint fizetnek 200 forintotmar ha lenne olyan bankkartyam amit elfogad az apple...
dehat igy jartam -
válasz
hahajdu #31676 üzenetére
A T nemzetközi tiltólistára teszi a telefont. Ezek szerint az AT@T meg csak amerikában.
Én nem pöcsörésznék ilyen megoldásokkal, vegyél gyári függetlent, az a biztos. Jobb most többet kiadni érte, mint pár hónap múlva arra ébredni, hogy van egy marha drága ipod touch-od. -
a000
őstag
válasz
hahajdu #31639 üzenetére
A letiltásnak az iboot-hoz semmi köze. Elvileg vissza lehet csinálni egy azt hiszem alaplap cserével, ami igencsak drága, nem éri meg.
Szerintem te a függetlenítéssel kevered, ami csak a szolgáltató függőséget üti ki, azaz bármilyen kártyával tudod használni(T, voda, bla bla) -
balazs0102
senior tag
válasz
hahajdu #31623 üzenetére
Samsung i9000 a megfelelője az iphonenak Androidban. Desiret biztosok nem vennék pedig gs vásárlása elött én is gondolkoztam desiren. Szóval ha most vennék 3GS vagy Samsung i9000......bar mas nem mobilarenas tesztekben többen panaszkodtak h itt ott jobban döcög mint a desire....Samsung hibája mert a vas kuvakemény...remelhetöleg javítják
Esetleg még iphone4....de ő más arkategorias versenyző
Ha meg főleg jo GPS-és kell akkor meggondolnam a touch hd2-t ( winmobilon csak van normális igo) . Bár az az igazság fogalmam sincs h android milyen navigacioban.... 3 gs viszont nem a legjobb mert késik a GPS jel küldés vagy 3 mp- et ami SOK. Igaz ezt talán JB- vel át lehet írni 1 mp-re....úgy tudom
-
D@niel
addikt
válasz
hahajdu #31623 üzenetére
iPhone topikban mindenki 3GS mellett fog szavazni
Későbbiekben még jobban látni fogod, hogy iPhone több, mint egy android phone.
Androidok közül én Desire-t választanám, tudás miatt. Ha nem sajnálnám a pénzt, egyértelműen Nexus one (nekem nem jön be a htc sense). Ha meg felmerül az esztétika is, akkor Legend.
-
manchester85
veterán
válasz
hahajdu #30150 üzenetére
Vicces, hogy egy olyan telefonról osztod az észt, amit még nem láttál, nem próbáltál. Jobb fényképező,, vaku, hd videó, szebb kijelző, erősebb vas és nem mellesleg minőségibb anyaghasználat. Tetszik, nem tetszik a design, a minőségibb kialakítás, anyaghasználat elvitathatatlan. A retina display mint név tény, hogy mókusvakítás. Ettől függetlenül a szebb kijelző nem az, mert tény, hogy sokkal szebb, és az eddigi sokaknak pixeles volt.
Találd már ki, hogy a 3GS többet hozott a 3G-hez képest, mint a 4 fog a 3GS-hez képest.
Arról nem is beszélve, hogy függetlenül olcsóbb Angliában, mint itthon dominóban a 3GS. NC.
Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest