- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
PuMbA #267097 üzenetére
Nincs rajta semmi, full meztelen a kicsike
Csajomén van előlapi "fólia" hátulján meg átlátszó silicon tok. De amugy durva mennyivel kisebb és kevésbé kidülemkedő a 12-esen a kamera mint a 13-ason. Mindegy beviszem, attól leszek nyugodt úgyis ha ott megmondják a tutit.
*szerk.:
Auto birghtness kikapcsolva most lehet igazad lesz, de nincs most másik 13 Pro a közelembe hogy összemérjem. De az limitálja a manual max-ra húzott fényerőt is ~80% aksi mellett? Tehát a true max fényerőt csak kikapcsolt auto-bright. mellett érhetem el rajta? -
AsakuraDave
őstag
válasz
PuMbA #267095 üzenetére
Kijelző is szerintem már annyitól karcolodik ezen, hogy ha lefujom róla a porszemet meg a fényerő is alacsonyabb mint ami pl egy MediaMarktban kivan rakva, azok erősebb fényt adnak, világosabb pl egy full fehér kép rajtuk mint az enyémen max brightness és minden beállítás ugyanaz, direkt végigzongoráztam őket.
Carecenter vagy iStyle-t javasoljátok vagy mindegy? Carecenter lenne nekem közelebb -
Laurh
aktív tag
válasz
PuMbA #267087 üzenetére
Iphone Se 2022-es a másik opció. Aminek az előnye tudtommal a frissebb hw és a kompakt méret. A 11 mellett szól a face id, talán picit jobb kamera és üzemidő.
+ Megfogdostattam vele a 11et azt mondja nem zavarja a nagyobb méret.
Szolgáltatótól kb ugyan azokkal a feltételekkel ki lehetne hozni mindkettőt.
-
DGery
aktív tag
válasz
PuMbA #264672 üzenetére
Nálunk is sokáig az SE 2016 / 7 volt a standard, aztán váltottak az SE202-ra, most pedig már 2022 rendelhető. Magasabb pozikban pedig jelenleg 13, fentebb igény szerint 13PM. iPAD teljes futó paletta....
Multi vállalat, és ez a teljes ökoszisztéma és egyéb céges alkalmazások miatt a legkifizetődőbb megoldás
Szintén autóipari beszállító, mint fentebb is írta #264673Tewe013
(Persze akinek nem kell a céges levelezés folyamatosan, de kulcspozíciós melója van, az kap valami kamera nélküli Nokia-t)
-
Drenadar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest