- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Kevés az iCloud tárhelyem az 5 GB ból már 4,6 GB foglalt ezért nem tud csinálni backupot a rendszer.
Ezt lehet valahogy követni, hogy mitől ekkora? Mert a képeket nem teszem oda és nem értem mitől duzzadt ekkorára, mi minden lehet ott?
Nem akarok havonta fizetgetni, nem a 300 Ft miatt, hanem eleve nem szeretem az ilyen modellt, ráadásul eddig jól elvoltam mindezek nélkül és nem akarok egy újabb havonta fizetendő akármit (minden a Google-nál van illetve Flickr).
Sajnos az nem látszik, h miből tevődik össze ez a 4,6 GB, de tudtok arra ötletet adni, hogy hogyan lehet ezt kordában tartani és mit érdemes menteni és mit nem?
Teljesen az elejéről kellene mindent beállítanom hogy újként kezdje, vagy hogy lehet ezt kitörölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Futás, futópályák
- Politika
- Formula-1
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest