Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz TTomax #263055 üzenetére

Igen ezért nézegettem alapvetően a 11 et illetve a 13 Pro t.

13-at azért zártam ki mert ugyanúgy 60hz kijelző és notch, mint a 11. Persze jobb kamera jobb aksi és jobb kijelző, bár ahogy írtad hogy a 13 mini kamerája gyengén szerepelt Nálad, a 13 ugyanaz elvileg. Illetve amikor megnézegettem 13 at Media marktban azért jelentősen könnyebb valahogy az egész mint a 13 Pro.

Azért gondoltam csak erre a 11 illetve 13 Pro dologra, mert a 11-nek (520€) ennyi pénzért az ember szemet huny bizonyos hiányosságai felett - 13 (770€) és 13 pro (1050€) között azért már nem akkora extrém a különbség, akkor inkább szerintem érdemesebb a jobb kamera kicsit jobb aksi és 120hz kijelző miatt a pro. Bár fene tudja, nyilván mindig lehet feljebb és feljebb menni.. direkt így van ez kitalálva.

Lehetséges amúgy hogy igazad van és a 13 lenne az arany középút. Főleg akksi miatt. :K Totál elbizonytalanodtam itt a sok véleménytől. :DDD

Néztem korábban YouTube on Pixel 3A vs iPhone 11 videót bár nyilván ezeken annyira nem látszik de a fotók eléggé hasonlóak voltak (bár szerintem Pixel 3A jobb valamivel).

Szóval nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák