- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibee86
nagyúr
-
g0n21
senior tag
válasz
V.Stryker #67556 üzenetére
Törlöd a cache-t ezen leírás alapján!
-
206 cc
senior tag
válasz
V.Stryker #66871 üzenetére
Nem kell kihúzogatni,nyugodtan benne lehet hagyni a dokkolóban.Amennyiben megfigyeled a telefont ha fent hagyod töltőn akkor feltölt 100%-ig utána hagyja az elektronika visszamerülni 91-93%-ig és csak ekkor kezdi újra el a töltést.Ez a töltőelektronika kíméli az akkut...ezt hívják akku frissítésnek is kb hasonlóan működik mint a Ni-Mh vagy régi savas akkuknál a csepptöltés.....csak a LiPo-LiFePo-LiIon akkuknál az nem jó ha folyton töltés alatt lenne(csepptöltés) így ez esetben ezt vezették be hogy figyeli az akkut a töltésvezérlés és átlagosan 4-10% merülés után kezdi el ismét tölteni.Notebook-ok esetében ugyan így működik a töltés ezért javasolják hogy elég csupán két-három hetente lemeríteni az akkut közben mehet a gép folyamatosan hálózatról és az akkunak nem lesz baja.
Sajna elég sok téves infó kering a mai napig a LiIon akkukról...sokszor a szolgáltatói infók is tévesek.A mai napig hallani hogy tedd fel első töltéskor 10-12 órára és akkor lesz jobb az akku.Ez már régen nem igaz ...de nem megyek bele.. -
vadászcsiga
félisten
válasz
V.Stryker #66871 üzenetére
A második mondatot csak úgy írtam, az első a lényeg hogy szerintem nem artasz neki. Összeadva az órákat szerintem te sem toltenéd vele többet. Millió iPhone kompatibilis dokkoló van a piacon, ha problema lenne ezek korul biztos kiderült volna már, vagy lennének figyelmeztetések a leirasban
-
czanga
őstag
válasz
V.Stryker #65840 üzenetére
Őszintén?
Azok közül amit az üzletbe berendeltünk tesztnek egy se volt összehasonlítható hangzásilag se minőségileg a gyárival, de én például nem véletlen vettem egy 5000 FT-os Creative EP-630-at, mert hangzásban szerintem az pedig a gyárira is köröket ver.
Itt jön az, hogy mire van szükséged, (pl távirányító) illetve tuti jó minőségűt is lehet szerezni már, viszont erre tippem nincs, de másnak lehet akad.
-
Ragnar95
félisten
-
válasz
V.Stryker #59274 üzenetére
Azért csekkold valahol/kérdezd meg, fizetős-e. Azt hiszem, Dominósoknak ingyen van, de előfizetésre valami tök irreális árakat olvastam. Ott hagytam is a fenébe a dolgot. Az volt régebben a tervem,hogy amikor pl. nem akarom iPhone-t vinni valahova, átirányítom a hívásaim egy másik "bulitelefonban" lévő simre, aztán kiderült, hogy nem igazán éri meg.
-
vadászcsiga
félisten
-
Kashim
őstag
válasz
V.Stryker #46519 üzenetére
iTunes-ban App Store-nál az account (felhasználói fiók) adatokon belül van egy purchase history pont ahol vissza tudod nézni miket vettél.
adamlukacs
Google Now is elég harmatosan működik magyarul. Kártyás és visszabeszélős válaszokat szinte nem is ad, ami a lényege lenne az egésznek, csak angolul vagy más elterjedtebb nyelveken. Nyilván ez is több, mint a semmi, de így kb. felér egy hangos webkeresővel. Vagy Androidon mennek ezek a gyors beszélős válaszok is magyarul? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
V.Stryker #40433 üzenetére
Akkor lehetne releváns az összehasonlítás, ha egyiket a sajátjával, a másikat az iPad-ével töltenéd, mert akkor számszerűsíthető lenne, hogy azonos terhelésnél tovább megy-e, többet bír-e a gyári töltővel töltött, mint az egy év óta iPad töltővel töltött. Onnantól kezdve viszont, hogy a legtöbbek leírása alapján az iPad töltő gyorsabban tölti fel a telefont, mint a saját töltője, az csak úgy lehetséges, ha nagyobb amperrel kerül töltésre az akkumulátor. Márpedig az akkumulátornak annál jobb, minél lassabban töltődik.
-
rbence
senior tag
válasz
V.Stryker #32986 üzenetére
Nekem egy éve nem volt iPhone-om,mert tönkrement,azóta volt egy,Nokia X6 Telenor One Touch,Nokia E7,HTC Desire,Sonyericsson Xperia Pro,Lg Optimus 2X és vasárnap óta ismét 3GS,hát,talán a legutóbbi jobb volt játékokra,pl a dead trigger egyenesen ronda ezen az iPhone-on,de minden másban még mindig jobb a 3GS és mostmár csak újabb szifonra fogom a jelenlegit cserélni
Android után nagyon is szerethető,hogy nem kell hetente felrakni egy másik főzött romot,hogy menjen a tethering,a kamera vagy épp a wifi,az előző iPhone-on elindítottam a stoppert,ami ha jól emlékszem kb 2000 órát ment,utána volt egy hátlapcsere és onnantól kezdődtek a bajok -
-
madgie
titán
válasz
V.Stryker #17931 üzenetére
Az iPad 2-n pont ezért nem frissítem az oplayer hd-t, most még mennek a hangok, frissítve nem menne. A gond az, hogy jó pár 720p akad ezzel a programmal, ezért is döntöttem az iPad 4 mellett a 3 ellenében, hátha az majd CPU erőből elviszi azokat is (mert hát a GPU-ra hiába optimalizálják, ha nem tudok frissíteni a hang miatt)
Sur1G. egyetértek, ez az állapot csak az XBMC felé sodorja az embert (pedig nem szeretnék JB-t)
-
nord_
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz
V.Stryker #13822 üzenetére
Ha így van, akkor én tudom nagyon rosszul, vagy csak szokás szerint hasra ütésre mondott valamit az ügyintéző.
De azt nehezen tudom elképzelni, hogy ha valaki bemegy a kezében egy telefonnal, akkor annak szó nélkül kinyomtatják a jótállási jegyet. Én úgy tudom, azt csak annak teszik meg, akinek a nevére lett véve. -
akisbandi
aktív tag
válasz
V.Stryker #11390 üzenetére
A FileExplorer tűnt a legjobbnak mind közül. Video stream, fotók normális lapozása, a kipróbáltak közül a leggyorsabb volt.
Annyi bibi van vele, hogy iOS 6 alatt a szerver edit része megbolondult. Gondolom javítják. Scannel megkeresed és nem piszkálod. Ja, és nálam samba megy, FTP-n nem próbáltam.
A WebDab-nak vannak hiányosságai a megjelenítésben, de az is gyors.A synologynak vannak jó appjai a demo szerver alapján.
-
C4mp3r
addikt
válasz
V.Stryker #10085 üzenetére
mikor vettem a 4s-t bementem a t-be, hogy kartyat akarok cserelni micro simre, a csaj kezsegesen adott is egy ujat, aztan megkerdezte a kolleganojet, hogy szamlazza-e. azt mondta, hogy ne igy en hulye orultem, mint majom a farkanak, hogy ingyen volt. aha, aztan most neztem a szeptemberi szamlan, hogy 3200 ft volt a csere...
jános: nem
-
DanielK
addikt
válasz
V.Stryker #4339 üzenetére
Amit linkeltél, az jb mellett érhető el. Ha nincs jb-d akkor egy ios6 felrakása ugyanolyan, mintha jbt tennéd fel (egyszerűségben). A gyári ios 6-os ráadásul ingyenes. Csak a betat kell feltenned. De amúgy október körül jön a hivatalos verzió, szóval ha ki tudod várni akkor fel is teheted hivatalosan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest