- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132022 üzenetére
Elkepzelheto, csak en nem lattam meg ilyet (full dobozos nem buharalt fuggetlen 64GB-os), pedig erdklodesbol szoktam nezni naponta (van, hogy tobbszor is) mik az aktualis arak.
Ha latsz hianytalan tartozkos makulatlant 170-ert szolj, mert havernak kellene egy, csak 200 neki mar lektani hatar folott van amennyit nem akar kiadni (199-ert ma lattam par napos azaz szinte uj darabot, szoval tenyleg vannak jo vetelek, de ez alatt sokkal par honaposokat se nagyon talaltam eddig) -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #131999 üzenetére
Azert 170-ert csak 16gigasat lehet kapni ami pont a nagyobb felbontasu kamera miatti nagyobb kepmeretek, a 4K video, meg live photo (bar azt ont nem szeretm) miatt nem annyira ajanlott ha mundjuk elmesz egy nyaralasra hamar keves lesz a hely. Ha 1-2 naponta van lehetoseg felhobe menteni wifin akkor persze elviselheto, de akkor is kotottseg.
Mivel 32GB-os nincs (sztem az mar eleg lenne) ezert 64-es az ajanlhato inkabb amibol hasznaltan, de garisan es popec allapotban fuggetlenl talan valahol 200korul lehet kifogni...az inkabb ajanlhato.Ismerosnek szereztunk egy 5S-t es teljesen vallahato, szoval aki nem akar most sokat kiadni telefonra es 1 even belul ugyis venne I7-et az kihagyhatja a 6S-t is nem lesz igazi hatranya (multitask persze gyengebb, de az a sima 6-oson is)..nekem egyedul a 60fps FHD video hianyozna (de az meg sima 6-osban is megvan).
Kar, hogy 4K-ban jelenleg csak 30fps-el tud felvenni 6S is...nagyon jo a dupla folyamatossag. Gondolom I7 mar azt is fogja 60fps-ben (es talan REC2020 szinterrel es HDR moddal) rogziteni ami mar szabvany a 4K videoknal igy jelenlegi korlatokkal nincs is ingerenciam nagyon 4K videot kesziteni. -
-
motoflug
őstag
válasz
B-L-A-C-K #131999 üzenetére
Érdekes, hogy visszamentél az elődre, bár gondolom nem tetted volna, ha nagy lenne a difi a kettő között. A 4K nem vonz, haver 5S-én meg olyan volt a multitask, hogy csak néztem. Ami fontos, az a kamera, meg a sablon appok mindenkinél, egy-két zeneivel megspékelve, ahogy néztem a DAC sem változott az utódokban.
Használtat nem akarok, sőt ha már beruházok még lehet, hogy egy biztosítást is mellé csapok. -
pinnacle
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #131987 üzenetére
Köszi! Nem tudom, hogy jó helyen kerestem, a kiválasztásra nyomtam, de maradt a kis kép.
-
Criton
veterán
válasz
B-L-A-C-K #131607 üzenetére
De könyörgöm, mikor említettem, hogy használhatatlan emiatt a telefon, illetve én nem tudok együtt élni vele? Együtt tudok vele élni, csak a véleményemet osztottam meg, hogy 9.1-el semmi problémám nem volt, 9.2.1-en meg észrevettem ezt a "frame drop" dolgot, ettől még szeretem a készüléket, és eszem ágában sincs emiatt váltani. Apple majd a későbbiekben nyilván javítani fogja...... és akik ezt netán észrevették, mert annyira érzékeny a szemük , majd őrülnek, ha jön erre a "problémára" javítás.
-
Mauzes
addikt
válasz
B-L-A-C-K #131515 üzenetére
Ez a fajta nem tűnik rossznak, de vajon mennyire erősen tartanak a "karmok"? Csak azért kérdezem, mert kizárólag oldalról tudná fogni a telefont (hosszában nem fér bele), viszont függőlegesen kellene azt tartani. Tehát a karmok oldalról szorítanának rá, nem pedig felülről-alulról, és gondolom így csak akkor tartja meg a telót, ha jó erősen szorítanak.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #131504 üzenetére
attól hogy 2 iPhoneom volt élőben, elég sokkal találkoztam, és láttam már olyan utángyártott kijelzőt amin látszott hogy nem nyújtja a gyári minőséget. ez miért gond neked? vagy egyáltalán miért baj az hogy egy ilyen értékű telefonba szívesebben veszek gyári alkatrészt? mi arra a garancia hogy egy olcsó utángyártott alkatrész nem okoz kárt a készülékben? miért jó emiatt elbukni a garanciát? a 20 millás mercimbe (nincs) is utángyártott alkatrészt vegyek olcsón íbéjről?
nem riadok vissza a használt dolgoktól, de iPhonet pont nem vennék soha használtan, és nem érdekelnek az ezzel kapcsolatos trükközések sem, de te csináld nyugodtan, engem nem zavar.
nem téged akartalak ezzel személyesen bántani, nekem erről ez a véleményem, én így csinálom a dolgaimat, más meg ahogy akarja.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #131500 üzenetére
nem tudom te hogy vagy vele, de inkább nem raknék 10-20 ezer forint értékű kijelzőt a 250k-s 6s-embe, inkább kiadok rá 50k-t és tuti eredeti alkatrész kerül bele ha már balfasz voltam és eltörtem, de hátha nem fog előfordulni ilyesmi.
nyilvánvalóan a használt kitudja honnan jött 50 ezres 5s-be nem cseréltetnék kijelzőt 50 ezerért.
kiiso nahát, valaki érti mire gondolok
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #131438 üzenetére
LOL ... ezt nem is néztemSzerk.
Ott hiába van bekapcsolva nem fog szólni ... alkalmazásban van alapból letiltva !
Tessék itt látszik (alapból az alsó lehetőség van bepipálva)
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #131182 üzenetére
Értem. Kérdésem. Az csak megerősíti ezt a gondolatodat, hogy a tegnap ismét leállt magától és ismét bekapcs.+home gomb segítségével tudtam visszakapcsolni? Azt sem könnyen.
Szerv.ben cserélnek alaplapot? Nem hiszem. Mit kezdjek ezzel a telefonnal? Ez pontosabban gyári hiba vagy valami/valaki okozta?
-
atees
őstag
válasz
B-L-A-C-K #130775 üzenetére
Van az irányított hozzáférés menü ott be lehet állítani, hogy bizonyos dolgokat lehessen használni az iphone-on és ahhoz külön lehet jelkódot adni. Ebben az esetben csak a fotókba lehet dolgozni, másmerre nem lehet lépni az iphone-on. Bekapcsolása 3X kell a home gombot nyomni.
-
-
atees
őstag
válasz
B-L-A-C-K #130454 üzenetére
Hát igen eredeti az nem lesz, de ez igéretesnek tűnik.
-
sevadevil7
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #130201 üzenetére
Mecsináltam, nem változott semmi.
App Store-ban. Letöltés, telepítés, jelszó vagy újlenyomat megadása, elkezd forogni az ikon, és visszaugrik a Letöltés gombra.
Ha kijelentkezek AppStore-ból, majd bejelentkezek a saját Acc-ommal akkor enged telepíteni, az övével meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest