- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
Régebben volt cydiaban tortent alkalmazas. Létezik még?
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
-
Danny750
őstag
Lenne egy i4s-em még kicsit több ,mint 1 hó garival!
2kérdésem lenne:
-első
Szerintetek ,ha a home gomb nehezebben reagál és nem érezni a nyomáspontját+nem is kattan akkor ezt cserélik?? Mert ugye lassan lejár a garancia és szeretném ,ha teljesen 100%-os lenne a készülék!
-második
Garanciapapírom sajnos nincsen csak a vételkor kapott 2 számla a dátummal, összegekkel stb..
Ez elég nekik a gariztatáshoz ,mert ugye szériaszám+imei alapján betudják azonosítani?![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Egy ideig engem is elbűvöltek a "-ok és a full hd ,de most már én is hasonlóan látom a dolgokat....
[link]>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Onderon
senior tag
válasz B-L-A-C-K #34404 üzenetére
Ha jól látom akkor iPhone 4s és iPhone 5 között Real Racing 3-ban a különbség az élmosás?
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/130405/Untitled-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130405/Untitled-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
az mitől lehet hogy elővettem a zsebemből és unlockot kért csak úgy? aztán meg aktiválta magát neten... ilyet sosem csinált előtte.
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Érdemes megvenni egy Németo-ban vásárolt még garanciális I5-öt? Problémás egy ilyen telefon itthoni gariztatása?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Onderon #34512 üzenetére
Ezek szerintin igen, jó így látni a 3 szériát, viszont ahogy nézem 4S és 5 között nagyon minimális az eltérés, sőt ugye ez egy nagyított alapot, telefonon nézve szinte észrevehetetlen a különbség....
Ha nagyon ráérsz ugyan ebben a formában a "dead trigger"-t is összehasonlíthatnád (elég lenne az én első képemmel...---> link ha felmásolod és belépsz majd elindítod az első pályát egyből megtudod csinálni ezt a képet ha jól rémlik)
[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Találtam egy iphone 4s-t. sim nem volt benne, és van zárva, tehát kér egy jelszót, hogy feltudjam oldani. Hogy tudnék kiszedni belőle valami infót, hogy eredetileg kihez tartozott? (Elméletem szerint X lopott egy telefon Y-tól, de mivel nem tudott belépni, ezért eldobta.)
Amikkel próbálkoztam:
- IOS 6.1.1, és 6.1.2-ben volt egy bug, amivel belehetett lépni a telefonkönyvbe. Viszont ezen már 6.1.3 van.
- A telefonnak nincsen egyedi neve, hanem csak annyi, hogy Iphone. (Gondoltam, ha valami becenév, vagy valami akkor azon ellehetne indulni.)
- jailbreak nincs is erre az ios verzióra.
- ugye formázni tudnám, de akkor azzal nem megyek semmire..
- ja és 260-as nagyszombat utcai megállójában találtam. Hátha erre járna a tulaj. -
samgar
őstag
Szia Kommy!
Nem láttalak sokat az elmúlt napokban, segítség kellene, hátha tudsz valamit mondani erre:
Iphone 5, 6.1.2, JB. Korábban, már kétszer is simán csináltam restoret, shift+visszatöltés, semmi gondom nem volt JB alatt. Most nem tudom megcsinálni, 1601-es hibával áll meg a mutatvány. Ha dfu-ba rakom, akkor meg 21-es hiba. Próbáltam több usb csatlakozáson is, nem segített. Tinyumbrellaban az a rész ahonnan ki kellene venni a pipát (most nem ugrik be mi az) az ki van szürkítve, nem elérhető, amúgy nincs is kipipálva. Bármit csinálok, úgy néz ki a dolog, hogy nem tudok megszabadulni a JB-től, mert nem tudok sem visszatöltést, sem frissítést csinálni 6.1.3-ra. Valami cydiás tweak keverhet be esetleg?
Oppo Find X5 PRO
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj vannak nálam gondok, egyre jobban azt a kényszert érzem csak a 4S-t kellene megtartani....
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Valaki használ Xears fülest iphonehoz?
yo
-
B-L-A-C-K
titán
válasz peugeotmate #34534 üzenetére
Még várok 2-3 tippet, és megmondom talált e, de előre mondom nincs nyeremény....
-
gabormgp
senior tag
Valaki tudja hogy kell Iphone 4-re olyan zenét bereakni csengőhandnak,amit én választok?Mert eddig iTools-al csináltam.de beleraktam,és beis állítottam a telón,de eltünt.xd..Mer az lenne a legegyszerűbb,ha rendesen Itunes-szal csinálnám,és átkonvertálnám,de úgy se jó,mert nekem az Itunesem rossz,mert ott akármit csinálok nem jó,rendes zenét se tudok ott rárakni.Mert 1 IOS már van az Itunes-en..
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó lelövöm mi melyikkel készült. Ha nem én csináltam volna a képeket akkor evidens lenne nekem is hogy 1 = 4S, 2 = 4, mivel sokkal szebbek, és telítettebbek a színek, de sajnos pont fordítva van azaz a 2: 4S, 1: 4 sajnos, próbáltam több fajta helyen készíteni fotókat, de a végeredmény ugyan ez lett mindenhol...
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #34538 üzenetére
iPhone-on JB nélkül csak az iTunes Store-ból tudsz letölteni és beállítani csengőhangot.
audiko-ról szedd le gépen a csengőhangokat, rakd át őket telóra iTunesal és úgy állítsd be, aza elgyjobb megoldásPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest