- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Srácok, az az áthúzott harang ikon az óra mellett mit takar?
-
Topikgazda
válasz Sungoo #326905 üzenetére
Rezgőre tetted a telefont, vagy silent mód, ahogy tetszik. A control centerben ugyanúgy állíthatod, van rá kapcsoló.
Csak bizonyos modelleken írja így (jellemzően 15p/pm-on mutatta először így azt hiszem), szóval simán van, hogy másnak csak a CC-ben van visszajelzés róla.
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
iPhone 15 és 15 Plus esetén a kijelző méretén kívül van bármi más különbség?
Köszi
-
Topikgazda
válasz burgatshow #326907 üzenetére
Az, hogy mutatja az óra mellett állandóan, nem csak akkor, mikor lehúzod a CC-t, az a 15p/pm-al jött.
Amúgy tökmindegy, ez is mekkora genyóság már, mindegyik mutathatná, amelyik DI-es legalább. De akkor még amelyiken már Action button van, az sem mutatja mind, csak a pro széria. F*ck logic.
Mondjuk, mint ős iOS felhasználó kíváncsi vagyok, mi az a dolog, amin egyáltalán meglepődnék, annyi mindent eljátszott már az Apple....[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz icecave #326915 üzenetére
"De akkor még amelyiken már Action button van, az sem mutatja mind, csak a pro széria. F*ck logic."
Lehet, hogy kell hozzá a 120HZ -es képfrissítés.
Komolyra fordítva.
Szerintem, úgy gondolják, ha kellenek az ilyen "finom apróságok" válts pro szériára. Nem tudom mi más lehet mögötte. -
Topikgazda
válasz burgatshow #326916 üzenetére
Így volt anno. Ha már onnan le kellett venni, akkor nyugodtan át lehetett volna költöztetni a Vezérlőközpont felületre, ott simán volna neki hely. Ám nem így döntöttek…
-
M1995
aktív tag
-
Topikgazda
válasz M1995 #326921 üzenetére
Másik „kedvencem” , hogy az Automata fényerő szabályozása nem a Kijelző és fényerő menüpont alatt található (még a nevében is ott van, hogy a fényerő van ott!), hanem a Kisegítő lehetőségek alatt, legalulra eldugva kapott helyet. De miért, könyörgöm, miért? Persze, aki odatette, biztos meg tudná magyarázni. Vagy nem…
Az ilyen kis butaságok zavaróak, de annyira azért nem, hogy emiatt lelépjek, mert összességében még mindig ez a jobb rendszer számomra.
Ha már hibák: a Beállítások menü átszabása teljesen értelmetlen ötlet volt, nem igényelt változtatást. A menüpontok felső részére került magyarázó ábra és szöveg abszolút felesleges, legalább volna rá opció, hogy ki lehetne kapcsolni… egy X a jobb felső sarokba, vagy ilyesmi. Egyszer mutatja, OK, de utána, ha nem akarom látni, ki lehetne kapcsolni.
Plusz ez [link] és [link] sem semmi, hogy az ikonrendezés milyen macerás (most téma a 16 Pro topikban). Engem nem érint, mert úgy használom, ahogy az Apple elrendezte, így 6 év távlatából vakon is tudom, mit hol találok, de azt abszolút értem, hogy aki használni szeretné az új funkciót, annak ez bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nektek nincs olyan mostanában, hogy értesítés jön, hogy eszköz hozzá adva az Apple fiókhoz de igazából amit kihoz eszköznek ezer éve ott van és nincs új sem? Minden héten mostanság 1-2 alkalommal jön ilyen üzenet.
-
Noxy
veterán
válasz szabonagyur #326925 üzenetére
De jön. Sztm nem kell vele foglalkozni.
Biztonsági figyelmeztetés. Inkább jelezzen mint kussoljon ha nem a te eszközöd kerül oda.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
-
M1995
aktív tag
válasz Zsolt,72 #326923 üzenetére
Szerintem az automata fényerő szándékosan van eldugva, mert nem akarják kikapcsolják üzemidő miatt. A szenzor egyébként is környezethez igazítja. Ami jó a szemnek, és másoknak is mert tömegközlekedésen nem vakít mint egy atombomba villanás. (amúgy valaki mondja meg nekem, jellemzően 50+ emberek miért max. fényerőn telefonoznak sötétben buszon, hogy a két méterrel mögötte lévő is megvakul?)
iOS 16-tal már elkezdték a hülyeségeket a Wallpaper elrontásával, 18-ban a Settings lett elrontva, szóval ja sajnos ez van. Nagyobb kijelzők, de kevesebb információ. Több év muscle memory eldobva, felesleges extra mozdulatok, dedós szájba rágás kiírások, zsúfolt design.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz szabonagyur #326928 üzenetére
Nálam rendszerint van ha valamelyik eszközömet buherálom. (2 iPhone + iPad)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
Nekem a fura, hogy nem csináltam semmit.
Egyik iPhone, Watch meg Macbook mellettem, másik teló meg otthon (érdekes módon nem küldött értesítést most, hogy szerinte otthagytam valahol).
És az órát küldte most.
Mindegy igazából, csak meglep mindig, hogy milyen új eszköz megint.
-
Speedy007
őstag
válasz M1995 #326929 üzenetére
Mi nem vagyunk 50+ de a párom is így csinálja. Talán azért mert nincsen két egyforma képernyő értem ezalat hogy évekig használt egy telefont amit megszokott aztán vett egy újabb modellt aminek teljesen más a képernyője fényerő stb.. és talán azért van ez. Engem kissé bosszant az LTPO panel mert sötétben úgy lecsavarja a fényerőt hogy a videókat amit nézek YT-n tök sötétben látom szinte ilyenkor felkel csavarni a fényerőt.
-
Rage47
veterán
válasz M1995 #326929 üzenetére
Gondolom olcsó androidos telefonokon rosszabb a fényerő érzékelés és úgymarad a buszon, ahogy kint volt. Vagy úgy szokta meg az illető és feltolja iPhone-on is mindig. Olyan lehet ez, mint mikor azt látom, hogy folyamatosan zárogatják be az appokat iPhone-okon, pedig szerintem már Androidon sem kell, de mivel a "szakértő" ismerős ezt mondta valamikor, vagy a GSM boltban (nekem mondták pár éve hivatalos telekom szolgáltatónál, hogy az új telefonomat merítsem le és töltsem fel 100-ra, pedig sok éve nem kell már ezt) ezt mondták, ezért így csinálják továbbra is.
-
werszomjas
addikt
Kötött valaki mostanában AppleCare+ biztosítást?
Revolut vagy Wise kártyát elfogadja? Ha igen, milyen régióra állítva? Milyen szolgáltató van, aki ad gyorsan és ingyen külföldi kártyát?
Az appleID régiót a megkötés után vissza lehet állítani magyarra?üdv
-
Noxy
veterán
válasz werszomjas #326938 üzenetére
Nem fogadja el mert a b..kártya magyar régiós lesz.
Itt tudsz kötni, egy kicsit drágábban. [link][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MasterMark
titán
Az apple régiót nem kell elállítani, magyar bin-es kártya nem lesz jó. Hardveraprón vannak emberek akik megveszik neked, az a legkényelmesebb megoldás.
Switch Tax
-
werszomjas
addikt
Igen, láttam, de ~10k-val drágább, mintha megvenném magamnak és elvileg csak egy külföldi kártya kell hozzá és telefonon support appon belül meg lehet kötni pár kattintással. Már csak egy kártya kell, régebben a Revolut kártyát egyébként elfogadta, de úgy olvasom, hogy manapság már nem.
üdv
-
Salamander
tag
Bunq tudtommal holland kártyát ad.
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
tothjozsi96
addikt
Volt már?
-
KillerATi
tag
válasz werszomjas #326941 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kötnék én is.
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #326943 üzenetére
Getszik, reggel még nem dobta fel
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Rage47
veterán
válasz tothjozsi96 #326943 üzenetére
iphone 15 pro alatt az eu-ban ad valami ujat?
-
esbii22
őstag
18.1 RC volt fent nekem, arra is jött egy kicsi frissítés.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest