- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz DGery #265526 üzenetére
Az AirTag nem képes erre. Márcsak azért se, mert nem biztos, hogy állandó kapcsolatban van egy iEszközzel.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Protezis
őstag
válasz MasterMark #265546 üzenetére
Kinek mi az igénye ugye
De nem csak zenét van értelme elindítani autóba ülve. Waze, Siri bekapcsolása, focus mód, kapu kinyitása... -
bnorci71
addikt
válasz KaiotEch #265543 üzenetére
és USB kábel mindig van kéznél?
egy mikroSD egy mikro olvasóba pendrive szinte nulla helyet foglalDe IT-sként ezt te is tudod
De ha nem tetszik, nem tudod elfogadni tényleg engedd el.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
divan
őstag
válasz MasterMark #265546 üzenetére
Rákeresve egyébként mindenki ki akarja kapcsolni, hogy ne induljon el a zene.
Nem is értem, hogy miért. Én értetlenül szoktam állni az ilyen kérdések előtt. Ha beülök induljon el a zene beavatkozás nélkül. Persze tudom, különbözőek vagyunk. -
nagyúr
válasz CharlieDrop #265558 üzenetére
Igen sajna szerintem az lesz, még a billentyűzetet nem is írtam, hogy nagyon hiányzik, hogy legyen egy plusz sor a számokkal mindig jelenjen meg, elég sok jelszavamban van rengeteg szám és különleges karakter és mire begépelem a 16-20 karakteres jelszavamat, váltogatni kell sokat, hosszadalmas. Mint az írásom
-
nagyúr
válasz tuzpenge #265561 üzenetére
Úgy látszik nem, pedig nagyon bejön a dizájn meg a kijelző. Köszönöm ismét, hogy segítőkészek vagytok!
Jelenlegi készülékem egy Realme GT Master, meg vagyok vele elégedve, csak a kamera hiába 64Mpx, az MiMix2s-hez képest valahogy csapnivaló, 10x kell lefotózzak valamit, hogy jó legyen, pedig a Xiaomi sem volt egy bajnok!
trebrona + SharpSA: Megsasolom, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Nemrég váltottam Androidról iPhonra. Az most a problémám, hogy az egyik app azt kéri, hogy Airdrop-al küldjek a telefonomra egy fájlt. Mármint csak úgy lehet hozzádni fájlt, ha Airdropon küldöm. Nem tudom azt hogy kell. Hogy lehet a saját iPhone-omról triggerelni ezt? Mármint a fájl már a telefonomon van, csak valahogy Airdroppolnom kéne magamnak. Nincs más Apple termékem, csak egy Android telefon meg egy PC itt.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Németh Péter #265566 üzenetére
Hogy tetted a fájlt a telefonra?
Nincs ilyen amit szeretnél, hogy magadnak küldöd. Simán csak nyisd meg a fájlt, akkor el kell indítsa az appot.
De amúgy milyen app ez, mert eléggé gyanúsnak tűnik a dolog...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
őstag
válasz MasterMark #265567 üzenetére
OneDrive-on van a fájl most. Ez konkrétan egy Monitor+ alkalmazás, aminek meg lehet adni LUT fájlokat, ezek kb. olyanok mint az Instagram filterek. Szóval egyik színtérből lehet velük másikba konvertálni. Van a gépemen ilyen LUT fájl és el kéne juttatnom ennek a programnak.
De csak úgy lehet hozzáadni a LUT fájlt a programban, ha Airdropon küldöm el.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Németh Péter #265568 üzenetére
Biztos hogy nem csak airdroppal lehet.
OneDrive-ban menj a fájlra, három pont, megnyitás másik app-ban, ott ha ott az app akkor jelöld ki, ha nincs akkor mentsd el a Fájlok app-ba, utána nyisd meg az appal onnan, azt már látni fogja.
Vagy email-ezd el magadnak és nyisd meg onnan, de az ugyanaz mint az előbbi.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
őstag
válasz MasterMark #265569 üzenetére
Ááá köszi szépen, működött! A megnyitás másik appban után ott volt a program ikonja és be is rakta a helyére a fájlt.
-
gthomma
senior tag
Szerintetek ez komoly ????
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz gthomma #265572 üzenetére
Az Emag gyűjtőoldal… Ha jól emlékszem ez a store volt, aki 400 felett listázta a PS5-öt. Szóval igen, ez komoly.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
1122hhh
újonc
válasz Yanchi8 #259875 üzenetére
Szia,
ez az oldal (fixshop) eleg igenyes, igaz kb. Ifixit copy is., de sehol sem talaltam velemenyt rola… ha abbol indulok ki hogy minden szervizes valami kuka helyrol rendeli az utangyartott akksit, akkor ezzel sem lenne gond, de inkább megkerdem hogy nalad azota rendbe jott-e, ajanlod-e, esetleg azota talaltal-e jobb helyet iphone oem vagy utangyartott akksi beszerzesere. Koszi elore is!
Illetve mástól is szivesen fogadok iphone 7 akksi beszerzési helyre tippeket! Koszi! -
Serpiko
addikt
Iphone xs-be kijelzőt kellene cserélni. Úgy tudom ha nem hivatalos szerviznek adom le akkor nem fog működni a face id?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
bigrock
addikt
Újabban azt csinálja a telefonom (xs), hogy az ébresztéskor beállított hang/zene/zörej első hangját meg hangosan játssza le, utána szépen lehalkul és minimál hangerővel szól tovább. Nyilván jól el is aludtam ma.
Már próbáltam újraindítást, az összes hang beállítást, némítást stb. de nincs változás. Valakinek valami 5let? -
Imy
veterán
Fókusz üzemmóddal kapcsolatban lenne kérdésem. Pár személy hozzá van adva, hogy hívhatnak, ha az üzemmód aktív.
Akik nincsenek hozzá adva sikerül nekik felhívni, ha például többször próbálkoznak. Ez hogyan lehetséges? Szabadság alatt használom, hogy hagyjanak békén, mert idegesítő ha van valami, akkor 10 percenként hívnak. -
Imy
veterán
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Iphone 13 Pro-hoz keresek szélvédőre rögzíthető magsafe telefontartót. Tudtok ajánlani olyat, mi nagy biztonsággal megtartja a telefont. ESR Magsafe tokot használok a telefonon.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
kory24
őstag
icloud fotókhoz csak fotók feltölthetőek?
Videók azok nem?
-
vargalex
félisten
válasz Kbali #265586 üzenetére
Elképzelhető, hogy a kolléga nem akarja a telefon jelenlegi értékének (több, min) felét az akkura költeni... Nekem nincs vele tapasztalatom, de többen ajánlották egyébként a Nohon akkukat aliexpresszről. Igaz, annak is elég húzós ára van és akkor magadnak kell szerelned.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Adott egy iPhone 13 Pro ill. egy gyári 20W-os töltő. Eddig minden ok volt, most viszont azt csinálja, hogy rádugom a telefont és nem tölti. Egy másik sima 11-et gond nélkül tölt, ill. az enyém is azonnal elkezd tölteni, ha rádugom egy Xiaomi powerbankre. Annyi extra infó h nyaralni vagyunk, és átalakítóval töltjük, viszont tegnap este még ez is gond nélkül ment. Van ötletetek mi lehet a meghibásodáson kívül? Force restart megvolt, víz elvileg nem ment bele. 🤔
-
1122hhh
újonc
válasz Kbali #265586 üzenetére
Szia, koszi az infot, nem tudtam az arat a hivatalosnak. Nem muszaj oem-nek lennie, ha nem mukodik gazosan az utangyartott. Kb. 25 ezer ft erteku telefont nem szivesen viszek 17e-ert akksi cserere (masodik telefon lenne), illetve szeretek butykolni, igy gondoltam magamnak oldom meg. Ezek szerint nincs senkinek sem tapasztalata a rendelt akksikkal kapcsolatban?
-
dptrsk
addikt
válasz matehajagos #265595 üzenetére
Nem koszos a csatlakozó?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest